Jump to content
Naimisiin.info

Julia80

Rouva
  • Viestit

    35
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Julia80's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Pikisaaren meripaviljonki on Hirvensalossa.
  2. Minäkin liityn tähän ketjuun, vaikka häitä juhlimme jo viime kesänä. Itse olen alun perin suomenkielinen, mutta mieheni myötä on minut otettu mukaan suomenruotsalaiseen sukuun. Ja tällä hetkellä itse työskentelinkin ruotsinkielisessä saaristokunnassa. Meillä oli kaksikieliset häät, n. 50 % ihmisistä oli suomenkielisiä (minun sukuni) ja 50 % ruotsinkielisiä (sulhasen suku) ja muutama perhe vielä ruotsista. Kaikki onnistui loppujen lopuksi todella hyvin, vieraat olivat tyytyväisiä. Kutsut teimme kahdella kielellä, myös vihkiminen oli kahdella kielellä. Sormuslupaukset sanoimme toistemme äidinkielillä. Olihan kaikessa hieman enemmän työtä, mutta oli kivaa että vieraat ja suvut huomioitiin tasapuolisesti. Teimme myös häälehden, jossa oli juttuja sekä suomeksi että ruotsiksi. Häälehteen teimme myös humoristisen suomi-ruotsi sanaston, jossa oli tiettyjä rakkaus/seurustelu sanastoa ja sitten tutustumisrepliikkejä. Bestman juonsi ruotsiksi ja kaaso suomeksi. Ohjelmaa oli myös molemmilla kielillä. Bändi oli suomenruotsalainen nuorista miehistä koostuva pop-rock bändi. Oli pieni ihme, että bändi oppi soittamaan suvivalssin ja vokalisti lauloi sen vielä upeasti. Sitten tuli pari instrumentaalivalssia ja lopun iltaa oli melko menevää pop-rock musaa mm sommartiden ym. Ennen häitä pelkäsin, miten omat vanhemmat sukulaiseni suhtautuvat nuorekkaaseen suomenruotsalaiseen musaan, mutta bändi oli yksi illan huipennus ja vanhemmatkin ihmiset tanssivat mukana. Onnea kaikille hääjärjestelyihin ja autan mielelläni, jos joku haluaa tarkemmin kysellä.
  3. Ingen får mig att känna som du Ingen får mig att älska som du Du fyller mina dagar med hopp och kärlek Du hjälper mig framåt när livet vill bakåt Som tack ger jag dig min kärlek min trohet och min vänskap Dig vill jag följa i vinter och vår i alla våra år /Petra Lindberg
  4. Meidän häitä juhlittiin helteisenä heinäkuuna 2006 Ilmaristen matkailutilalla. Ihastuimme molemmat heti paikkaan ja ystävälliseen omistajapariskuntaan. Koristelut ja suunnitelmat olivat meidän käsialaa, mutta häitä edeltävästi pariskunta laittoi kaiken kuntoon. Ruoka oli todella hyvää. Mielestäni itse ruoan hinta ei ollut mikään paha verrattuna moneen muuhun paikkaan, mutta kakku oli kyllä kallis. Meillä oli hääkakkuna mansikka-valkosuklaa kakku. Itse toimme suklaa-karkit kahvipöytään. Emännän kanssa haimme kukat edeltävänä päivänä koristeluja varten. Vieraita oli melkein 150 eli siihen mennessä suurimmat häät siellä. Tanssit olivat aitassa siinä vieressä. Ympäristö oli kerrassaan upea kesähäille (myös talvella todella tunnelmallinen). Ihmiset saattoivat liikkua ulkosallakin. Kaikki huoneet oli varattu meidän vieraille ja erityisesti vieraat, jotka yöpyivät paikan päällä olivat todella tyytyväisiä. Olivat vielä yöllä menneet saunaan ja uimaan. Jälkikäteen olen todella tyytyväinen! Emme olisi voineet löytää parempaa hääpaikkaa juhliimme. Lasku oli kyllä aika kova. Koska paikassa on A-oikeudet, erityisesti alkoholi tuli kalliiksi. Kannattaa yrittää tinkiä ainakin jos järjestää isot juhlat. Vastaan mielellään kaikkiin kysymyksiin.
  5. Me juhlimme häitämme tänä kesänä Ilmaristen matkailutilalla Turun ja Liedon rajalla. Ihana maalaismaisema ja vanhanaikaiset puitteet. Kesähäihin ihanteellinen. Ruoka aivan ihanaa. Vieraita meillä oli melkein 150, joka on ihan maksimi ko. tiloihin. Mistään halvimmasta päästä ei kyllä ollut, mutta palvelu pelasi hyvin ja olimme enemmän kuin tyytyväisiä.
  6. Meidän häitä vietettiin helteisenä heinäkuun päivänä. Häät olivat todella onnistuneet ja iloiset ja ihmiset viihtyivät. Pieniä vastaoinkäymisiä olis silti useita. - Hääpukua oli sovitettu kuukausi sitten ja pituus oli sopiva. Helmasta oli tarkoitus ottaa kuitenkin vielä muutama sentti pois. Hääpäivänä kun puin mekon kaason avustuksella, helma olikin aivan liian pitkä. Kompastelin koko päivän siihen enemmän tai vähemmän. Ei aavistustakaan, mitä oikein oli tapahtunut. Tärkeintä, etten kompastunut kirkossa. - Valokuvaus oli jokirannassa ennen vihkimistä ja aurinko porotti. Sulhasen viehe alkoi kärsiä ja ruusunterälehdet olivat levinneet jo kirkossa. Hääpaikalla rutattiin ruusu kuosiin pukuneulojen avulla. - ISOIMPANA MOKANA oli, että morsian unohti kimpun morsiushuoneeseen ja marssi alttarille isän käsipuolessa ilman kimppua. Yhteensattumien kautta alttarilta poistuttaessa, kaaso ojensi kimpun minulle ja tässä vaiheessa ilmeeni oli varmasti sanoinkuvaamaton. - Alttarilla pappi sanoi, että oli unohtanut vihkiraamatun. Ja että saatte sitten myöhemmin. - Hääpaikalla maljojen kilistelyn jälkeen siirryimme sisätiloihin ja istuuduimme morsiuspöytäämme. Äitini tuli viereen hössöttämään ja huitaisi kädellään lähes täyden kuohuviinilasin pöydälle ja syliimme. Onneksi ei ollut punaviiniä! - Illan aikana meikkini ei kestänyt, nenä kiilsi jo aika varhain, eikä enää puuteristakaan ollut apua. Muuten juhla meni oikein mallikkaasti ja luulen että häävieraat viihtyivät oikein hyvin! Loppu hyvin kaikki hyvin...
  7. Voin vastata sekä sormusten 024 että 843 puolesta. Molempia saa kahdella eri timanttikoolla ja tämä toki vaikuttaa hintaan. 0,35 yhteiskaraattimäärällä molempien sormusten hinnat alkaa 1600 eurosta. Kokemuksesta voin sanoa, että aika monta sataa euroa hinnasta lähtee. 0,5 yhteiskaraattimäärällä hinta on jotain yli 2000 euroa. Kauan mietin näiden kahden väliltä, mutta päädyin kruunuistutukseen.
  8. Suvivalssin tahdissa tanssimme kaksi viikkoa sitten häävalssia.
  9. Stigmation: Minulle tulee juuri tuo sormus valkokultaisena. Lähetin sulle priva-viestin.
  10. Miellä on vihkiminen vasta klo 17 ja ruokailu alkaa varmaan aikaisintaan klo 18.30. Emme ole ajatelleet tarjota iltapalaa. Nyt aloin miettiä, että pitäisikö olla jotain pientä suolaista myöhemmin boolin yhteydessä esim suolatikkuja yms. Mielipiteitä?
  11. Julia80

    Häämatkalle Italiaan

    Suosittelen lämpimästi Italiaa! Olimme viime kesänä unohtumattomalla lomalla 4 vrk Roomassa, 5 Sorrennossa. Sorrentoon kaipaan uudelleen, siellä oli ihana pikkukaupunkimainen merellinen tunnelma, sai oikein rentoutua. Asuimme hotellissa korkealla vuorella ja näköalat olivat henkeäsalpaavia. Kävimme päiväretkellä Caprilla ja Pompeijissa. Haluaa uudelleen...
  12. Julia80

    Seinäjoki

    Minäkin alunperin Etelä-Pohjalaisena tunkeudun tänne, vaikka häitä juhlitaankin etelässä. Halusin tulla kehumaan Studio Weissiä, jossa on tullut otettua paljon kuvia aikoinaan ja aina huippulaatua olen saanut. Hintaa on kyllä vähän enemmän, mutta kuvat erottuvat kyllä edukseen. Ja täytyy hehkuttaa Haavemaata tänne! Sain oman unelmapuvun sieltä ihan mielettömän edullisesti.
  13. Kävin kyselemässä Turussa myös hääkimpun hintoja. Pasadenassa sanoivat, että täytyy maksaa 30 euron varausmaksu, jotta ehtivät tehdä kimpun kyseiselle päivälle. Oletteko muut törmänneet tällaisiin varausmaksuihin? Vähennetäänkö se kimpun hinnasta vai ei? Kiinnostaisi tietää, kun en huomannut liikkeestä kysyä.
  14. Ajokortti pitää mielestäni kyllä uusia 3 kk aikana nimen vaihtumisesta. Korjatkaa, jos olen väärässä.
  15. Me olemme varanneet häämatkan Mauritiukselle ensi kesäksi ja olemme tähän asti olleet enemmän kuin tyytyväisiä. Meitä on palveltu todella ystävällisesti. Soitin ensin ja ehdotus tuli s-postiin jo samana iltana. Muutenkin, ovat vastanneet sähköpostiin samana päivänä. Odotamme matkaa jo innolla.
×
×
  • Create New...