Blue2006

Rouva
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

About Blue2006

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday 01/08/81

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Tässä mun gerbera kimppu
 2. Tässä meidän sinisen teeman koristusta..
 3. Löytyiskö keltään sanoja "Lemmen seitsemäs taivas" valssiin??
 4. Siis hidas valssi ei ole pelkästään kilpatanssi, vaan lavoilla myös perinteinen vakiotanssi. Ymmärtääkseni kaikkia valsseja voi tanssia perinteisen valssin askelin (tässä en kuitenkaan valaale mene ) Hitaan (englantilaisen) valssin tempo on vain hitaampi verrattuna perinteisempään valssiin. Joku ammattilainen voi korjata, jos olen väärässä
 5. Ehdotelkaapa häävalssiksi sopivia hitaita valsseja. Olemme tykästyneet hitaan valssin askeliin perinteistä enemmän, mutta ei ole kuin muutama häävalssivaihtoehto tiedossa..
 6. Ostin H&M:ltä valkoisen pitsisen, jossa on vaaleansinistä ympärillä ja vaaleansininen rusetti - aivan ihana! - hinta 3,90
 7. Viitsisikö joku näitä kutsuihin laittanut kertoa, miten paljon tuo sinetti tulee painamaan? Eli meneekö kutsu silti normaalilla ykköluokan merkillä, jos kuori on sinetöity?
 8. Varasin juuri huoneen hääyöksi Scandic Continentalista. 30 m2 Superior huone hääpaketilla, sis. hääkoristelun (kukkia), kuohuviiniä, aamiaisen huoneeseen ja myöhäisemmän luovutuksen (klo 14). Huoneessa on kylpyamme (ja kylpytakit ja aamutossut =)). Ja hinta on 156 €!!!!!! Aamiainen on kuulemma erittäin runsas ja kaikkea croisanttien ja kylmäsavulohen ja vohvelien ja kermavaahdon väliltä löytyy. Oikeastaan kuultuani aamiaisesta olin heti valmis varaamaan huoneen, koska ajatus herkuttelusta oman kullan kainalossa hääyön jälkeen houkuttaa kovasti... Ja erittäin vaativalta matkailualan ihmiseltä kuulin, että palvelu hotelissa on erinomaista.
 9. Suosittelen Kellokosken juhlataloa. Aivan ihana paikka ja ihana henkilökunta, juhlijoita mahtuu 80-150 riippuen miten pöydät järjestää, iso sali jonne kaikki mahtuvat, 10 huonetta, joissa voi yöpyä 30 ihmistä (+lapsia), upea puiston ympäröimä ja vielä joen rannassa ja kirkko joen toisella puolella, 8 km Järvenpään keskustasta - ja huomattavasti halvempi kuin Krapi!!!!
 10. Syitä on monia, miksi tulen vaihtamaan nimeni, kun menemme kesällä naimisiin.. mieheni sukunimi on kaunis ja melko harvinainen (niin on tosin omanikin), mieheni sukunimi on sama kuin äitini tyttönimi, käytännön syistä=helpottaa kun molemmilla on sama sukumini ja onhan se myös perinteikästä
 11. Meille on varattuna Kellokosken kirkko ja Itämerikeskus 19.8.2006. Valtavan upeita molemmat. Alunperin oli ajatus Tuusulan kirkosta ja Krapinhovista, mutta tämä suunnitelma tyrehtyi hintaan juhlapaikan ja ulkopaikkakuntalaisuuteen kirkon osalta, mutta onneksi, koska mielestäni Kellokoski on paljon lähempänä sitä mitä halusimme.