Jump to content
Naimisiin.info

hortensia

Aktiivijäsen
  • Viestit

    28
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän hortensia kaikki viestit

  1. hortensia

    Kuopio

    Adia:Meillä koko keskilattian kohta jäi tyhjäksi,pöydät oli laitettu hieman vinoittain salin reunustoille.Me istuimme pitkässä pöydässä salin päässä kaasojen ja bestmanin ja heidän puolisoidensa kanssa,emme halunneet omaa erillistä pöytää.Itse asiassa tämä ratkaisu toimi aika hyvinkin.Meillä oli tanssihäät,eikä tervittu siirtää yhtään pöytää tansseja varten.Meillä ilma sattui olemaan tuona päivän aivan loistava,joten olisi periaatteessa voinut kattaa osan takaterassillekin,mutta kun kaikki kerta mahtui samaan tilaan niin mitäpä suotta.Jäipähän sitten terassi muuta jutustelua varten
  2. hortensia

    Kuopio

    ADIA:sattumoisin pistäydyin täällä foorumissa pitkästä aikaa ja näin viestisi,joten tässäpä hieman helpostusta tuskaasi Meillä oli sama homma punttisilimän kanssa kun viime kesänä häitä siellä juhlistimme.Paikkaa vuokraavat eivät tuntuneet tietävän ollenkaan kuinka paljon astioita oli ja välillä purin hammasta itsekin asian suhteen.Sillä onhan todella omituista ettei vuokraajat tiedä monelleko pöytiä riittää tai paljonkao astioita on???No minä terhakkana tyttönä sitten menin paikan päälle ja laskin astioista mm.kuoharilasit.ELI:Meillä oli vieraita 135 kpl:tta,ja kaikki perusastiat riittivät tälle määrälle hyvin(lautaset,lasit,ruokailuivälineet,kahviastiasto),kuoharilaseja toimme 20 kpl:tta omia,ne ei muuten olisi riittäneet.Lisäksi pitopalvelu toi kaikki tarjoiluastiat.Ja kahviastiastosta sen verran, että kaikki kupit eivät olleet samanlaisia..Niin että uskon kyllä astioiden riittävän teidänkin vierasmäärällenne hyvin,kunhan hommaat ne kuoharilasit mikäli niitä tarvitsette(mikäli astioita ei ole tuhottu puolessa vuodessa urakalla ).Liinoista en osaa kyllä sanoa kun emme niitä käyttäneet.Se kannattaa myös varmistaa,että riittääkö teille paikan päällä oleva jääkaappitila.Meillä pitopalvelun pitäjä halusi ehdottomasti lisää kylmätilaa paikassa useat häät emännöineenä,joten roudasimme kaksi jääkaappia lisää jotta kaikki booliainekset sun muut mahtuivat kylmään.Pöydät riitti 135:lle hyvin,meillä oli lisäksi yksi lahjapöytänä,kaksi pöytää juomille ja kuusi tarjoilupöytänä.Muistaakseni yksi pöytä vielä raahattiin pihalle kun ei tarvetta ollut.Niin ja lasten touhuiluhuoneesa oli kaksi pöytää..Pöydät tälle määrälle mahtui juuri saliin,enempi olisi tehnyt tiukkaa! Mutta jotain muuta paikasta.Meillä ainakin vieraat kiittelivät kovasti sitä,että heillä oli mahdollisuus jäädä paikan päälle yöksi.Meidän häissä lämmiteltiin yöllä ja aamulla sauna,joka oli kovasti pidetty!Juhlat sai siis jatkua koko yön ;D Kyllä paikka oli koristeltuna todella kaunis,saimme auringon laskiessa kauniita hääkuvia rannalla ja metsässä
  3. Anoppi ei ole puuttunut häiden järjestelyihin millään tavalla, oma äippä siitäkin edestä. Sopivaa tasapainoilua siis? ;D
  4. Me mennään Sala Samuihin ;D,oikein loistavan kuvan olen paikasta saanutMeillä on se deluxe balcony,kuvissa näyttää ainakin niiiiiin ihanalta!Että sitä odotellessa..
  5. Reilun kahden viikon päästä Samuille kymmeneksi päiväksi ja sitten neljäksi päiväksi Bangkokiin ;D ;D :-X ;D ;D Ei malta millään odottaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AIVAN MIELETTÖMÄN IHANAA!(pakko oli tulla fiilistelemään..)
  6. Mullakin on niin tynkä ripset ettei niistä näyttäviä saa millään kääntämisellä tai taivutuksella Siksipä ajateltiin laittaa muutamia irtoripsitupsuja,jotka pitäisi sen pari viikkoa kestää.
  7. Itse kävin tanningissa viikko sitten,ja olin tulokseen tosi tyytyväinen.Väri oli tasainen ja luonnollisen näköinen.Aion ottaa ennen häitä uudelleen Nyt tosin väri lähtee hieman epätasaisesti pois,mutta öljyn kanssa/saunassa värin saa helposti hangattua pois alueilta,jonne väri tahtoo kasaantua kuten nilkkoihin.Voin siis suositella!!
  8. hortensia

    Kuopio

    Krysanteemi:tarkkaa määrää en niistä pöydistä tiedä,mutta riittää ne ainakin sille 120 hengelle.Me on varauduttu tuomaan lisää itse pöytiä.Jos saat määrän selville niin ilmoitteletko minullekin..Ajattelin että ne terassin pöydät jäisi sitten vapaata seurustelua varten,ja kun ei säästäkään ole varmuutta niin en uskalla varata siihen että osa istuisi ulkona vaikkakin terassin suojassa.En muistanut kysyä siitä tarjoilupöydästä,eli onko siellä joku erillinen tarjoilupöytä vai oliko se koottu niistä kuuden hengen pöydistä?Nythän sinne oli tullut sellainen vaunu,johon saa laitetettua lämpimät ruoat,alla on se vesisysteemi joka pitää ruoat lämpiminä. Adia:astiastostakaan en tarkkoja määriä ylös laittanut,mutta sen verran kylläkin katsastettiin että kaikkia on riittävästi 150 hengelle.Keittiössä oli näppärästi kaappien ovissa kaikista astioista lukumäärät.Joskus aiemmin kirjoittelinkin,että osassa lautasista oli sinisellä paikan koiralogo.Nyt sitten varmistin että logoja on vaan SYVISSÄ lautasissa,joten ainakaan meitä se ei kosketa.Matalat lautaset ovat sellaisia perus-valkoisia,ihan ok.Kahviastiat ovat myös ihan siistejä valkoisia.Aika paljon astioita löytyy ihan jälkiruokakipoista shamppanjalaseihin,ainut mitä varmaan joutuu itse tuomaan on tarjoiluastiat.Niitä en hyvälläkään penkomisella paikastaj uuri löytänyt.No niistä liinoista sitten...ne on vaalean vihraät variltään.Niitä voi vapaasti käyttää,mutta liinat pesetetään paikan puolesta jossain pesulassa ja lasku tulee sitten vuokraajalle.Paljonko se on,siitä ei tietoa.Minä edelleen himoitsen valkeita liinoja,johon päälle tulisi viininpunaiset kaitaliinat/kulmittain tavan liinat.Kuulin,että monissa tilaisuuksissa on käytetty paperiliinoja,jotka nykyään näyttää hyvin paljon normi liinoilta.Voi olla että niihin kallistutaan...saa nähdä.Pitää varmaan käydä jossain tukussa katsastamassa moiset.
  9. hortensia

    Kuopio

    KRYSANTEEMI: Mekin kävimme katsastamassa pari viikkoa sitten Punttisilimässä astiat ja liinat uudelleen,ja saimme myös kotiin sen pohjapiirustuksen.Nyt sitten olemme yrittäneet miettiä kuinka järkkäilemme pöydät niin että kaikki mahtuisi reilusti istumaan ja jäisi tilaa vielä ohjelmille,bändille jne.Tanssien ajaksi on vissiin pakko roudata osa pöydistä pois.Paljonko teille tulee vieraita?Lähinnä siis että miten asettelette pöydät? :-?Meille tulee noin 150 vierasta ja tuntuu että se on todellakin maksimi....Kun en millään haluaisi koko keskilattiaa kattaa pöydillä. ADIA: Itse asiassa minulla on jonkin verran kuvia paikasta sisältä ja ulkoa,osa otettu viime kesänä,osa pari viikkoa sitten.Voin laitella kuvia sitten kunhan saan aikaiseksi siirtää ne koneelle..(voi hieman kestää ) Ja sähköpostiosoitteestasi päätellen samaa opinahjoa kulutetaan ;D
  10. hortensia

    Kuopio

    Adia:niin siis 22.7.2006 Meille päivämäärä muotoutui aika helposti sillä kesäkuulle en häitä missään nimessä halunnut ja heinäkuusta löytyi tasan yksi viikonloppu joka meille muuten kävi(on yhdet kaverin häät ja haluttiin kahden viikon häämatkalle heti häiden jälkeen),elokuussa taas alkaa jo arki töiden/koulun parissa.Tosin enemmän olisin ehkä talvelle häitä halunnut,mutta sekin tökkäsi paikkaan Mutta hyvä näin!!! Niin ja tosiaan vuosi ennen varattiin paikka,mutta jos jo tiedät haluamasi päivän niin ei kai sitä mikään estä varaamasta jo nyt-saapahan ainakin haluamansa päivän varmasti!
  11. hortensia

    Kuopio

    Adia:ne liinat on sellaset hailakkaan vaalean vihreät,mielestäni ei oikein minkään väriset..ja varsinkin kun itse haaveilen viininpunaisista niin sitä niistä ei saa edes hyvällä mielikuvituksella ;D Tosin tarjoilupöytään oli hankittu uusi komia valkea liina,että se nyt passaa mainiosti!Jep,lautasissa oli ainakin sinisellä se paikan koiralogo,muita astioita ei tullut kovin tarkkaan vielä syynättyä.Minusta myös astioilla ja liinojen väreillä on merkitystä kokonaisilmeeseen,varsinkin jos haluaa tiettyä väriä/teemaa noudattaa...Meinasinkin tässä mennä lähiaikoina sinne katsastamaan vielä kaiken tarkemmin,ottamaan kuvia paikasta ja samalla näytän paikkaa meidän "kukkavastaavalle",sillä meille tulee kyllä pääosa koristeluista kukilla sun muilla rehuilla Tietty niihin kävisi se vihreä.. Tod.näk. siis vuokraan astioita ja liinoja,ilmottelen kunhan tarkemmin tiedän!Meidän tärkeä päivä on 22.7 :-X Joko teillä on päivä tiedossa?Joko olette paikkaa varailleet?
  12. hortensia

    Kuopio

    Me varattiin Punttisilimä vuosi ennen häitä,onneksi vielä oli haluamamme viikonloppu vapaana.Paikannäytöstä me ymmärrettiin niin,että juuri kolmesti Tarja on paikanpäällä näyttämässä paikkoja,mutta tarvittaessa hän voi lisäksi käydä avaamassa oven useampaankin kertaan jos haluaa itsekseen mennä suunnitelemaan juttuja..uskoisin että joustavat tarpeen mukaan jos lisäkäynneille on todella tarvetta! Vuokra tuntuu kalliilta,mutta toisaalta aika paljon säästää ruoka- ja juomakustannuksissa kun ei tartte niitä paikan kautta ottaa...Ja siivouksen suhteen oli puhe,että kunhan paikat on suunnilleen yhtä siistinä palautettaessa kuin lähtiessä,koskien myös mökkejä oletan. Tässä nyt itse funtsin edelleen niitä liinoja ja astioita,että pitäisiköhän vuokrata jostakin muunvärisinä... ???
  13. Thaimaaseen;muutama päivä Bangkokissa ja sitten reiluksi viikoksi Hua Hiniin : Halusimme paikkaan,jossa olisi lämmintä ja voi tehdä ja nähdä kaikkea eksoottista!Ja paljon vaikutti halpa hintataso,ei tarvitse kiristellä kukkaron nyörejä Myös upeat hotellit plussaa...Lisäksi vaihtelua perinteisille rantalomille.
  14. Kylläpä mekin taidamme suunnata Thaimaaseen!Yhdistetty Hua Hin-Bankok houkuttelee todella paljon ;D Nyt vain matkaa varaamaan kesälle -06 :-X
  15. Minä haluaisin sulhoni näkevän pukuni vasta kirkossa,mutta ongelmana on nyt sitten että missäs vaiheessa käydään valokuvassa ettei vieraat joudu hirveästi odottelemaan juhlapaikalla..haluan kyllä joka tapauksessa ulkokuvia että jospa kuvaajan ottaisi sitten hääpaikalle ja keksisi vieraille ohjelmaa siksi ajaksi,saa nähdä ???. Olisi huippua jos jotain jäisi "salaisuudeksi"tärkeään päivään asti
  16. Vajaa vuosi on häihin ja viime viikonloppuna ystävääni kaasoksi pyysin.Nyt päästään yhdessä suunnittelemaan.. ;D
  17. Kaksi kaasoa ilmeisimmin,toisen jo kysäisin( ja hetki oli ihaaanaaa ;tippa linssissa oltiin molemmat)
  18. hortensia

    Kuopio

    Meillä myös häät Punttisilimässä,siksi siitä niin innokkaasti kyselen Minusta myös suhteellisen iso sali oli plussaa;mahtuu koko poppoo samaan tilaan.Minäkin ajattelin vuokrata jostain pöytäliinat,en tosin tiedä vielä laisinkaan että mistä??Astiat oli muuten kivat(siis oli uudet skumppalasit ja muuta),mutta ainakin lautasissa oli muistaakseni sinisellä ilmeisesti se paikan koiralogo->aika vinkeät siis Ja kysymyksiä paikasta riittää kaikille joilla on siellä häät olleet tai tulee olemaan!! *onko tietoa lähellä/vastarannalla olevista mökeistä->olisiko hyviä paikkoja hääyön viettoon? *jos hääyö paikan päällä jossain mökissä,kuinka koristelitte/teitte mökistä erityisen? :-X *kuinka koristelitte/koristelette salia? *oletteko viettäneet paikassa talvihäitä;pelasiko lämmitys ja voiko mökkejä käyttää talvella?(itselle varattu kesäksi alustavasti mutta talvihäät kiehtoo myös,avantouintiextremeä vieraille saunan yhteyteen ;D..) *mitä huomioisitte/tekisitte toisin hääjuhlassa jos paikan suhteen miettii? Kokemuksia kaivataan!!!
  19. hortensia

    Kuopio

    Mitä mieltä olette Punttisilimästä,ilmeisesti Piipiainen ainakin on siellä käynyt?Itseäni kiehtoo paikassa sijainti->järven rannalla,sekä lisäksi se että vieraat voi jäädä yöksi mökkeihin.Tosin astiat ja liinat herättivät hieman vilun väreitä Mutta saapahan viedä boolit!! Myös rytkyn seurantalo on ihan ok paikka jos pienemmät häät,sinne on ilmeisesti juuri ostettu uudet penkit ja liinat.Meille liian pieni paikka..ja matkaa reilu 20 km Kuopiosta.
  20. Itse olin aina haaveillut talvihäistä joskus kevättalvella,sillä olen muutenkin talvi-ihminen(-voiko mitään parempaa olla kuin hiihtäminen kevätjäällä auringon paistaessa???).Mutta olosuhteiden pakosta jouduin myöntymään kesähäihin.Ensinnäkin paikka jo asetti talveksi rajoituksen,sinne pitäisi mahtua 150 henkeä emmekä mitään hotellihäitä halunneet eikä suurinta osaa löytämistämme paikkavaihtoehdoista talvella saa kunnolla lämmitettyä.Lisäksi meidän on hankalampi irrotautua talvella häämatkalle,jonne haluamme ehdottomasti aloittelemaan kuherruskuukautta ;)Myönnyin sitten löytäessämme eräänä kauniina kesäiltana järven rannalla sijaitsevan tunnelmallisen paikan, johon vieraat voi jäädä yöksikin.Ripottelen sinne silti kynttilöitä vaikka kesä onkin ;D
  21. Huh huh,kylläpä ainakin TIPI LINTU on päässyt/joutunut ahkeroimaan kaasona!!Morsiamen näkökulmasta tietysti loistavaa että on saanut puuhakkaan kaason,mutta mielestäni häiden suunnittelu ja varsinainen tekeminen ainakin itselläni tulee olemaan pääasiassa meidän hääparin hommaa.Haluan tietysti kaasot mukaan puvun hankintaan ja shoppailuun,sekä tärkeimpänä tukemaan tärkeänä päivänä ja auttamaan päivän "juoksevissa asioissa".Haluan kuitenkin itse suunnitella mahd.pitkälle koristelun ja kutsukortit,sillä itse ainakin rakastan suunnitella ja miettiä kaikkea häihin liittyvää ;D Toki ideoita vaihdetaan puolin ja toisin. Mutta edelleen,tärkeintä on että kaasoilta kysyy juuri mitähe haluavat tehdä ja esittää sitten mitä itse oli ajatellut,ei kuitenkaan mitään mahdotonta taakkaa.Parhaimmillaan luulisi häiden järjestelyiden olevan mukavaa yhdessä puuhaamista ja miettimistä,mikä edelleen vahvistaa esim.kaason ja morsiamen välejä.Olenpa ollut mukana kutsukorttien tekotalkoissa,joissa oli mukana morsiamen ystäviä ja läheisiä sukulaisia.Iltamat oli erittäin rennot;siinä saunottiin ja nautiskeltiin ruokaa ja juomaa,ja samalla tehtiin kauniit kutsukortit ilman vaivaa itse kullekkaan.Sitä paitsi ihmiset oppivat tuntemaan toisensa jo ennen häitä!!Samanlaisia pienen porukan iltamia aion soveltaa sekä korttien että hääkoristeiden teossa omien häideni alla;tulkoon ystävistä ken tahtoo,hauskaa ainakin on luvassa
×
×
  • Create New...