Jump to content
Naimisiin.info

Skirba

Rouva
  • Viestit

    11
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Keski-Uusimaa

Skirba's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Laahusta oli 2 metriä, ja huntua saman verran. Hyvin päivä sujui, vaikka kyllähän se laahus vähän likaantui kun kävelimme kirkosta ulos. Juhlapaikalla sitten nostettiin laahus napeilla ylös. Nappi kesti muutaman tunnin kunnes joku talloi helman päälle. Eipä se menoa haitannut, laahus vaan kädellä kiinni ja taas valssin pyörteisiin.
  2. Minullakin kävi mielessä kihlasormuksen uusiminen KOLMATTA kertaa :. Mutta itse asiassa on kyllä ukkelin vikaa että rouva tahtoisi kolmannen kihlasormuksen. Rakas kadotti alkuperäisen sormuksensa (vatsataudin jälkeen oli sormet kaventuneet niin paljon että sormus tipahti). Hän halusi sitten että meillä molemmilla olisi samanlaiset sormukset, jotenka kun ostimme yhteisen asunnon, kävimme myöskin sormusostoksilla. Nyt on vaan ongelma että nykyinen sormus ei vaan kerta kaikkiaan sovi yhteen minkäänlaisen vihkisormuksen kanssa. Jos rinkula on muuten aivan täydellinen, niin sitten kihlasormukset hassu paksuus ja muoto ei sovi yhteen vihkisormuksen kanssa. Ja sormus joka on muodollisesti yhteen sopiva ei sitten miellytä tämän morsiamen silmää :
  3. Häiden aikaan 7,5 vuotta kihloissa... Me ollaan nääs vähän hitaita toimimaan
  4. Kävi mielessä jospa antaisin taiteilijakaasoni maalaa minusta tyylikkään nakukuvan. En sitten vaan tiedä kehtaako sitä pitää olkkarissa roikkumassa :. Toisaalta niin sen voi tehdä niin ettei siitä ihan suoraan huomaa että se onkin talon emäntä joka siinä nakuilee .
  5. Ehdotin tulevalle miehelleni että hän ottaisi minun sukunimeni, (vanha suomenruotsalainen suku joita löytyy koko maailmassa 80 henkilöä kun taas ukon sukunimikaimoja vaivaiset 40 000). Vastaus oli jyrkkä EI, koska naisen kuuluu ottaa miehen sukunimi. Kompromissi oli että otan yhdys-nimen...
  6. Skirba

    Kaunein rakkauslaulu? Listatkaa!

    Det vackraste jag vet Är att se dig när du sover Här råder stilla frid Och jag glömmer både rum och tid Du ligger här bredvid Och jag känner hur du andas Att älskas utav dig Är det vackraste för mej Så sagolikt det är Att se morgon-dimman lätta När mörkret sakta flyr Och att se hur dagen åter gryr En kylig morgonbris Sakta sveper genom rummet Jag kryper tätt intill Lycklig för att du finns till Stunder av stillhet Ett ögonblick av ro ibland Stunder av lycka Att bara ha varann Det är en rikedom Att få älska och att att älskas Vår kärleks varsamhet Är det vackraste jag vet Det vackraste som finns Är att vara någon nära När månen lyser klart Över skog och mark så underbart Du ligger här bredvid Och jag känner hur du andas Att älskas utav dig Är det vackraste för mig Stunder av stillhet Ett ögonblick av ro ibland Stunder av lycka Att bara ha varan Det är en rikedom Att få älska och att älskas Vår kärleks sårbarhet Är det vackraste jag vet Du ligger här bredvid Och jag känner hur du andas Att älskas utav dig är det vackraste för mig
  7. Skirba

    Mitkä häämarssit ja valssi teillä?

    Näillänäkymin tulomarssi Pachebelin Kaanon C-duurissa ja lähtömarssi Melartinin Prinsessa Ruusunen. Häätanssi tod.näk Finlandersin Oikeesti, ja sen jälkeen vielä häävalssi jonka emme ole vielä päättäneet.
  8. juhlapaikka varattiin pari päivää sitten, kirkkoa pääsee vasta vuosi etukäteen varaamaan, eli syksymmällä
  9. Heippa! Onko kellään kokemuksia Kirkkonummen Runhällasta (Långvikenissa)? Teimme alustavan varauksen eilen, muita vaihtoehtoja emme edes harkinneet koska äitini puoleinen suku ovat Långvikenissa asuneet toista sataa vuotta, niin kyseisellä paikalla suuri tunnearvo meille. Vieraita kutsutaan. 100 aikuista ja 20 lasta. Pääpaino tulee olemaan ruokapuolella, mutta tanssillekin pitää löytyä tilaa.
  10. Alustavan kutsulistan mukaan MINÄ tunnen kaikki, paitsi yhden miehen kavereista. Miehen kavereiden tyttöystäviä en tunne. MIES taas ei tunne puoletkaan minun sukulaisista, hän kun aina keksi jonkun syyn olla tulematta sukutapaamisiin . Kavereitani hän kyllä tuntee avecit mukaanlukien.
×
×
  • Create New...