Kerb07

Jäsen
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About Kerb07

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Suosittelen aivan loistavaa paikkaa: Floranna Runeberginkadulla: http://www.floranna.fi/ Loistava palvelu ja omistaja Hannalla on upeita ideoita. Varasin hyvissä ajoin ennen häitä keskusteluajan, jota ennen olin toimittanut spostilla kuvan hääpuvusta, tiedot muusta häissä olevasta materiaalista jne. Lopputulos oli täydellinen, enemmän, mitä osasimme edes toivoa. Florannassa osattiin luoda kimpustani juuri minun tyylinen Tilasimme siis Florannasta kimpun, vieheet, pöytäkukat ja kukat tarjoilupöytiin. Hinta-laatusuhde on ehdottomasti kohdallaan Pöytäkukat haimme edellisenä päivänä ja laitoimme ne jo silloin pöytiin, tosin tulivat maljakoihin/veteen ja kestivät erittäin hyvin. Kimppu ja vieheet haettiin hääpäivän aamuna.
 2. Meillä onnistui muutamat ja osa ei.. Oli tosi kirkas auringon paiste ja monissa kuvissa jäi "silmät mustiksi", se jäi harmittamaan.. Oli tosi hienoja kuvakulmia, mutta kirkkaalla säällä tuli sitten vahvat varjot kasvoille jne, niin eipä niistä kuvista tullut sellaisia kuin oli toive. Meillä oli ammattilainen ja luotettiin hänen ammattitaitoonsa, mutta.. Olisin kuvitellut, että hän opastaisi meidät sellaisiin kuvakulmiin/kohtiin miljöössä, että olisi tullut parempia kuvia. Itse vihkiminen + hääjuhlakuvat onnistuivat loistavasti, mutta ne oli sisätiloissa.
 3. Sain itse pukuni tänään Washingmanista ja puhdasta oli tullut, vaikka helma ja lyhyt laahus olivat olleet tosi likaisia. Hääpukuni on silkkiä ja yläosa täynnä koristeita (helmiä yms.). Toimitin Washingmaniin koepesuun pienen palan yläosan helmikirjailukangasta ja koska se kesti kemiallisen pesun, laitettiin koko puku kemialliseen pesuun. Yhtään ei ollut helmiä tai muita koristeita tippunut/hajonnut. Pesetin myös hunnun ja se tuli täysin ehjänä ja puhtaana myös takaisin. Voin suositella lämpimästi! Minua palvelivat Päivi ja Tiina, heiltä sai ainakin tosi hyvää ja asiantuntevaa palvelua!
 4. Todella upeaa työtä ja palvelua saa Hannalta Florannasta: http://www.floranna.fi/ Teki mun kimpun ja olin ihan mykistynyt lopputuloksesta. Hän oli onnistunut loihtimaan sellaisen kimpun, josta en ollut osannut edes uneksia. Sain kimpusta mielettömästi ihailuja häävierailta ja nyt jälkikäteenkin. Suosittelen lämpimästi Florannaa!
 5. Vielä lisäys edelliseen.. Soitin Washingmaniin ja sain todella asiantuntevaa sekä ystävällistä palvelua. Kertoivat, että pesevät paljon hääpukuja ja osasivat heti kysyä kaikkia tarvittavia yksityiskohtia yms. Sanoivat, että hääpukujen pesetyksen kanssa kannattaa heiltä aina pyytää puhelimeen/ottamaan puku vastaan sellainen henkilö, joka vastaa hääpukujen pesetyksestä, niin saa varmasti oikeat tiedot+arviot. Heillä on myös loistavat aukioloajat: arkisin 6-21 ja la 9-16. Hääpuvun pesetys on todellakin 25,77 ja huntu 5,26.
 6. Puku roikkuu kotona ja odottaa pesua.. Mitä näitä keskusteluja olen lukenut, niin en uskalla viedä ketjupesulaan, kun niistä on tullut niin paljon negatiivista palautetta.. Mutta hyvältä vaihtoehdoilta kuulosti puhelimessa: Lahtisen pesula. Ovat nyt heinäkuussa auki 10-14 ja hintahaitari on 57, 67 ja 77. Suurin osa puvuista menee kuulemma tuohon 67€. (Mannerheimintie 83, 00270 HELSINKI, Puhelin: 09 2418770). Stilissima näyttää myös suosittelevan sitä. Yritin soittaa myös Washingmaniin http://www.washingman.fi/, mutta lienevätkö lomalla.. Luin jostakin keskustelusta, että joku oli pesettänyt pukunsa siellä ja jälki oli ollut hyvää. Ja edullista oli ollut 25€, hintatieto tosin vuoden takaa. Soitin myös Pyykkipoikaan: http://www.pyykkipoika.fi, mutta palvelu oli puhelimessa ainakin melko tökeröä. Hintahaitari oli sitten jo 100-200 euroa. Ihan liian paljon! Soitin myös TexFitiin: http://www.texfit.fi/ Sieltä alettiin heti varoitella helmien irtoamisesta ja sulamisesta, niin jäi vähän epävarma olo. Tuolla on ainakin halpaa n. 20€. Eivät pese huntuja ollenkaan.
 7. Kaipaisin tuoreita kokemuksia Tikkurilan ympäristön kukkakaupoista.. Edellliset melko vanhoja..