Jump to content
Naimisiin.info

augustine

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

augustine's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Joo, kaiken muun voi huomioida, muttei välttämättä naisvieraiden hameen pituutta ja leveyttä (ellei sitten tätäkin kysele etukäteen..) Mutta joo, jos päätypaikkoja on rajallisesti (kuten yleensä on), niin eiköhän vanhemmilla vierailla ole enemmän tarvetta kuin hameen kanssa tuskailevilla.. Kumpi istumajärjestystapa on parempi, riippuu varmaan aika paljon siitä, millaisia vieraita on tulossa, onko juuri paljon huonojalkaisia ja lapsiperheitä vai hyväjalkaisia aikuisia.
  2. Tottakai tuolit on mukavammat, mutta jos on penkin niin sitten on penkit. Kyllä niissäkin pystyy hääjuhlan istumaan. a-n-n-u:lla ongelma taisikin jo ratketa, mutta yksi juttu tuli mieleen ketjua lukaistessa. Eli vieraana arvostasin, jos juhlissa, joissa on penkit, olisi hieman vapaampi istumajärjestys (vaikka vaan määrätty pöytä). Tällöin ne, joille penkin yli pomppiminen on vaikeampaa (heikot jalat, hame..) voivat jäädä lähemmäs penkin päätyä. Toki reipas vieras osaa vaihtaa paikkaa itsekin, mutta eivät kaikki viitsi vaikka miten olisi hankalaa kulkeminen..
  3. augustine

    Alkukeittoideoita?

    Kesähäissä alkukeittona voisi hyvin toimia joku kylmä, raikas gaspacho-keitto. Reseptejä löytyy joka lähtöön (aina kuitenkin kasviskeitto, tietääkseni). Maukas, eikä hiki pukkaa heti pintaan. Jos luvassa on runsaanpuoleinen pääruoka, niin alkukeiton ei tarvitse olla kovin tuhti, ellei sitten ole tarkoitus täyttää vieraiden massuja jo tässä vaiheessa. Itse valitsisin kasvis(sose)-, sieni- tai juustokeiton. Tavallisistakin aineksista saa hyvää aikaan, kun keskittyy maustamiseen (ja laittaa menuun sille hienon nimen ).
  4. Tietenkin uskaltaisin ja usein mies on lomajärjestelyt hoitanutkin. Mutta yllätysmatkaa (kohde ei tiedossa) ei halua. Haluan ottaa paikasta, sen historiasta, kulttuurista ym. selvää ennen matkaa, jotta voisin nauttia täysin siemauksin reissusta. Toki mies voisi referoida tärkeimmät jutut vaikka lentokoneessa, mutta ei se silti ole sama. Oli kyse häämatkasta tai jostain muusta reissusta. Ihania yllätyksiä matkalle saa toki järjestää! Ja tästähän voi päätellä, että pelkästään rannalle ei olla lähdössä löhöämään.. Ja kyllä - minun täytyy tietää aina kaikesta kaikki, vaikka en olisikaan päätösvaltainen.
×
×
  • Create New...