syxid

Aktiivijäsen
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

About syxid

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. entä onko jollain kokemusta Turun maistraatista?
 2. onko kukaan mahtanut nähdä missään majakka kakkua? luulis olevan mahdollinen toteuttaa, kun se kapeneekin sopivasti ylöspäin
 3. meilläkin ajatuksena kahden päivän häät. aluksi ajattelimme että maistraattiin tulisi vain vanhemmat ja miehen lapset, mutta nyt näyttää siltä että mukaan tulevat myös sisarukset. maistraatin jälkeen menisimme sitten ravintolaan syömään. tämä siis pe ja la olisi "varsinainen" juhla sukulaisille ja kavereille (n. 40 hlöä). Miten olette ajatelleen hoitaa ensimmäisen päivän kustannukset? eli maksatteko myös ravintola tms. illan?
 4. me ajattelimme myöskin tehdä jonkun epävirallisen lahjalistan ja antaa sen kaasolleni. Kutsuihin laitamme sitten jollain tavoin, että lahja vihjeitä saa tarvittaessa kysellä kaasolta.
 5. meillä juhlapaikkana m/s Watercat
 6. me vietämme häitämme laivassa, joten hintaa on melko paljon. 5 tunnin risteily katamaraanilla tulee maksamaan ainakin 1600 euroa + ruuat päälle. haluamme kuitenkin ehdottomasti hieman erilaisen juhlapaikan, joten olemme valmiita sitä maksamaan. jatkot tulevat olemaan kotonamme.
 7. Ei todellakaan kannata ottaa diapamia tms, jos ei ole niitä ennen käyttänyt! Jos jotain lääkettä kuitenkin aikoo ottaa, on sen vaikutus ehdottomasti kokeiltava ennen häitä. Pieni hömpsy konjakkia ei varmastikkaan ole pahasta.
 8. entä turun maistraatissa? voiko sulho ja vieraat mennä ensin ja morsian sitten isän kanssa?
 9. minulla on yksi kaaso. bestmania ei tiettävästi tule, kun sulho ei oikein halua. Minä haluan ehdottomasti kaason tukemaan minua ja auttamaan juhlajärjestelyissä.
 10. meistäkin siunaaminen alkoi tuntua vähän turhalta ja jotenkin vain suvun iloksi järjestetyltä. sitäpaitsi meidän hääjuhlan ruokailu järjestetään laivassa, jonka jälkeen tanssit iltapaloineen on meillä kotona, joten olisi tullut turhan paljon ravaamista jos olisi vielä kirkossakin pitänyt käydä.
 11. samaa kommenttia on kuulunut meilläkin. "ai, teidät vihitään vain maitraatissa" ei kuulosta kovin kivalta kun yrittää itse saada järjestettyä ihan kunnon juhlat. :-/ Onneksi äitini on ollut kannustava; kun mietin kirkossa siunaamista maitraatin lisäksi, hän kommentoi että oletko varma että sulho haluaa sitä. Ihanaaa kun hän kunnioittaa toisten vakaumusta.