Jump to content
Naimisiin.info

Jones

Aktiivijäsen
  • Viestit

    13
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Jones kaikki viestit

  1. Jones

    Malesia

    Hei tanja74, Kannattee ottaa suoraan yhteyttä Jaana Nyströmiin Helin matkoilta, häneltä saat varmasti asiantuntevaa palvelua. Et kertonut onko matkanne tarkoitus tapahtua jo nyt tulevana heinäkuuna - jos on niin pidä kiirettä että saatte vielä hyvän tarjouksen;)
  2. Jones

    Malesia

    Hei tanja74, Ajattelin sulle kirjottaa kun ollaan jo viime elokuusta asti häämatkaa suunniteltu ja viimiset kolme kuukautta borneon/muun malesian matkaa joten on tullu vertailtua hintoja ja muuta. Heinäkuussa saattaa olla lennot eri hintaiset kuin meidän matkan aikaan elokuussa joten en voi suoraan kommentoida tuota hintaa. Kuitenkin sen verran tiedän et jos vaikka jaatte ajan kota kinabalussa kahdelle hotellille (halvempi ja sit kalliimpi) niin siinä säästää rahaa ja on varaa ottaa vielä lisäöitä. Teidän 13,5 vrk yhdistelmä tanjung aru -hotelli ja kuala lumpur on ihan ok hintainen. Tosin kannattee kysyä helin tarjouksesta vielä sen verran että jos huonetyypin voisi ottaa vaikka ilman merinäköalaa (kuka sitä merta huoneesta katselee) tai esim magellanista jos siihen päädytte "vanhemmalta" siiveltä niin sillä tavalla hinnassa säästää. Magellan sutera on helin matkojen mukaan huippuhotelli mutta erona tanjung aruun on vain se että tanjung arussa on oma ranta - magellanissa on eniten uimaaltaita, mutta ei rantaa. 10vrk on varmasti kyllä jo ihan riittävä aika, sillä sekä tanjung arusta että magellanista pääsee helposti lähisaarille ja retkille joten ei oo lähdöstä vaivaa enempää. Kuitenkin me itse päädyttiin ottaan ennemmin lisäöitä kuin maksamaan lyhyemmästä matkasta kallis hinta vain nimellisesti paremmilla huoneilla. Kuitenkin hotellit on huippuhotelleja molemmat. Meidän 16yön reissu per henki oli kuitenkin halvempi kuin teidän tarjous yhdistelmästä ( 13.5vrk) yhteensä. Tosin kuten sanoin pitää ottaa huomioon että teidän lennot voi maksaa enemmän kun en tiedä et onko heinäkuu lentojen osalta huippusesonkia. Elokuussa hotellit oli ainakin huippusesongin hintaisia. Toivottavasti löydätte teille huippuhäämatkan!
  3. Jones

    Malesia

    Hei, Tuo lentohinta vaihtelee kai paljon sen mukaan minkä matkayhtiön kautta ne varaa vaikka olisikin kyse samasta lentoyhtiöstä. Osahan matkayhtiöistä ottaa itselle voittoa lennoistakin ja osa vain hotelleista. Meillä oli alunperin matka varattu matkantekijöiden kautta mutta päädyimme sitten paremman palvelun ja onnistumisen varmuuden takia Helin matkoihin. matkantekijöillä ainakin tänä vuonna nuo lentohinnat nousi verrattuna siihen arvioon mitä ensin antoivat. Helin matkoilla saimme pakettihinnan lennoille ja hotelleille joten en tiedä tarkkaan vain lentojen hintoja - kuitenkin Helin matkoilla pakettihinta pysyi koko ajan samana riippuen tietenkin mitä halusimme. Lähdemme nyt siis elokuussa Helin matkojen kautta häämatkalle siten että Kota Kinabalussa olemme ensin 7yötä Magellan Suterassa ja sitten 6 yötä toisessa hotellissa Tanjung Arussa. Sabahin jälkeen olemme Kuala Lumpurissa 3 yötä Park Royalissa vielä loppulomasta. Alunperin oli tarkoitus jakaa tuota aikaa Sabahin ja Langkawin kanssa, mutta Sabahissa on niin paljon nähtävää että tällä reissulla haluamme keskittyä vain siihen, eikä nyt mene myöskään välilentoihin turhaan päiviä. Saimme todella hyvää palvelua Jaanalta ja koska reissu on tärkeä ja kallis halusimme valita yhtiön joka tietää mitä tekee ja varmistaa parhaiten matkan onnistumisen. Heiltä saatu tarjous oli todella hyvä 16 yön reissullemme. Loppuun asti saimme toivoa mitä halusimme ja muutella kohteita siten että tuo reissu sopii budjettiimme. Suosittelen todellakin Helin Matkoja ja Jaanaa siellä!
  4. Jones

    Malesia

    KIITOS UTTI, Hyvä tietää että hotellivalintamme tulee olemaan hyvä! Ja pidetään varmasti mielessä nuo retkikohteet. Alkulomamme Langkawilla on tarkoitus olla löhöilyä mutta Kota Kinabalussa halutaan seikkailla!
  5. Jones

    Malesia

    Hei Sanjame, Kiitos viestistäsi. Olen myös kuullut että Helin matkat on tosi hyvä ja laadukas toimisto . En ole keneltäkään kuullut että ei olisi onnistunut reissu heidän kauttaan. Takaavat laadun varmasti jos vain on valmis myös maksamaan. Mekin olimme sinne päin yhteydessä kun suunnittelimme ekaksi thaimaan reissua. Oliko muuten teidän 10pv reissu yhteensä molemmilta paljonkin yli 4000e? Meidän reissu tulee varmasti maksaan jotain tuon 4000e pintaa + tietenkin nuo käyttörahat. Toivotaan vain että saadaan nuo rahat kasaan ennen ens elokuuta. Hirvee säästökuuri päällä... Mekin ollaan sitä mieltä et ollaaan valmiita maksaan häämatkasta kun se vain kerran elämässä saadaan!!
  6. Jones

    Malesia

    Hei, Onnea Sanjame!! Tuo kinabalun Shangri La Rasa Ria on kuulemma todella hyvä hotelli! Milloin olette lähdössä reissuun? Minkä matkatoimiston kautta muuten varasitte matkat?? Mekin jo innolla odotamme omaa matkaamme!
  7. Hei, Tsemppiä huomiseen tapaamiseen hannuksen väen kanssa. Me ei ainakaan aiottu laittaa eri menua lapsille muutenkin niitä tulee niin vähän mut ei varmaan siltikään ois laitettu. Lisäkustannuksia vain. Mä ainakin ymmärsin et sais tuoda jotain kuivakakkuja ym sit kakun lisäksi mut iltapalasta en oo varma. Ajateltiin kyllä sit tulevaisuudessa kun mennään sinne sopiin asiasta ehdottaa et sais tuoda omia eväitä jälkkärille ja iltapalalle. Suolasta ja makeaa ja silleen. Kerrothan sit et paljon se teidän yhdistelmä salaatteineen makso kun mekin haluttais noita lisukkeita ja salaatteja paljon pääruoan lisäksi. Ja miten muuten se tapaminen hannuksella vierailevien kesken????? Mä oisin ainakin valmis tapaamaan vaikka piankin mut onko muita kuin ilmeisesti mä ja murunen????
  8. Jones

    Malesia

    Olemme nyt alustavasti varanneet hotellit reissullemme ensi elokuulle 14yötä yhteensä: 5yötä Langkawi Casa del Mar-hotelli, 7 yötä Kota Kinabalu Magellan Sutera-hotelli, 2yötä Kuala Lumpur The Regent-hotelli. Hotellit ja lennot on varattu matkantekijöiden kautta. Ollaan tyytyväisiä palveluun - tuntuvat osaan todella asiansa. Jos jollain on kommentteja hotelleista tai muista ehdottomista retkistä mitä pitäs tehdä niin kaikki apu on todellakin arvostettua:)KIITTI!
  9. Hei Kaikki, Me ei olla vielä keskusteltu tarkemmin tuosta menusta meidän häiden osalta mutta minäkin olen siinä käsityksessä että vanhojen menujen perusteella nuo hinnat kyllä menee reilusti 40e per henki ylikin. Ollaan alustavasti jotain kasailtu miehen kanssa ja yhdistelty heidän edellisistä menuista mutta ei siis vielä ehdotettu hannukselle. Olen kuitenkin varma et varmaan sen 40-45e joudutaan pulittaan per henki. ei kuitenkaan edes voida harkita paikan vaihtoa sillä se on juuri täydellinen meille. Pitää sit vissiin vähentää vieraita tai jotain et saa kivat ruoat tarjottua. Aiotaan myös ehdottaa et jos voidaan tuoda lisää pullaa ym sitten kakun kanssa ja samoin iltapalalle jotain naposteltavaa suolaista ja makeaa. Mietityttää muuten vaan et kun meillä on aika tarkka käsitys siitä et millasen kakun halutaan et kuinkahan paljon se lisää hintaa jos toivoo jotain muunlaista kuin perinteistä kakkua. Telinekin pitäis jostain vuokrata tai lainata kun halutaan sellanen kakku joka on päällekäin. Mut kysymällähän kaikki selviää ja hannuksen väen kanssa kaikki varmasti onnistuu neuvottelemalla ovat sen verran kivaa väkeä.. No jatketaan suunnittelua. Mä en muuten oo vieläkään saanu sitä bändi tilannetta sovittua ja kutsutkin on jo kyllä suunniteltu mut toteutus on pahasti kesken kun oulun materiaalivalikoima on kovin rajallinen. tuli muuten mieleen et kun se oulun naikkareiden tapaaminen on just tänä viikonloppuna ja itse en päässy paikalle kun ollaan sukulaisten häissä täällä lapissa niin oiskohan mitään jos tavattais vaikka hannuksen piilopirtillä viettävät jossain kahvin merkeissä tai jonkun luona???? Voisin yrittää kysyä jotain tuttuani joka on viettänyt hannuksella myös häänsä jos hän tulisi konsultoimaan ja juttelemaan myös...Lämpeneenkö kukaan ajatukselle????
  10. Jones

    Malesia

    Heippa Malesian matkaajat. Olemme aika varmuudella vaihtaneet ensimmäisen vaihtoehtomme/häämatkakohteemme Koh Samuin Malesiaan. Monet sanoo et malesiassa on puhtaampaa kuin thaimaassa, enemmän nähtävää, ja paremmat vedet/rannat...en tiedä sitten onko tämä vain matkatoimistojen puhetta. Kuitenkin nyt lopullisia hintoja odotellessa olemme alustavasti varanneet 5yötä Langkawi, 7yötä Kota Kinabalu ja 2 yötä Kuala Lumpur (lennot siis nyt vain matkantekijöiden kautta - hotellit varataan heidän kauttaan myöhemmin) . Ensin oli tarkoitus olla Kuala terengganussa noi ekat 5 yötä ja mutta sitten jotenkin langakawi kiinnosti enemmän rantaloma/löhöilykohteena. KT olis kyllä siitä mielestä parempi et itärannikolla sadekausi varmuudella alkais myöhemmin. Nyt siis olemme menossa reissuun heti häidemme jälkeen elokuun loppupuolella. Hotelleista vielä: Langkawin hotellista ei vielä tietoa kun vasta vaihdoimme, mutta Kota Kinabalussa Shanri-la Tangjung aru olis nyt alustavasti kohteena. Onkohan rasa ria parempi kuin tangjung aru??? SItten kuala lumpurissa ritz-carlton olis hieno jos vain rahat vielä sinne riitttää. Jos jollakulla on ehdotusta tuosta Langkawin hotellista niin please ehdottakaa - halutaan siis väh. 4 miel. 5 tähden hotelli, hyvä ranta ja hyvät uima-altaat. mieluiten myös jotain urheilumahdollisuuksia hotellilla. Muutenkin jos on kommentoitavaa noista hotelleista niin todellakin apu/neuvo otetaan KIITOLLISENA vastaan! KIITTI,
  11. Hei kaikki Hannuksella juhlivat, Pitkästä aikaa tässä taas ehtii kirjotteleen. Ollaan mietitty nyt viime aikoina tota bändin tilaamista ja häämatkaa pääasiassa. Edelleen bändin hommaaminen tuntuu hemmetin kalliilta. Tällä hetkellä on miehen puolitutun bändin kanssa ollut puhetta mut siltikin hinta hipoo 600e. Saa nähdä raskitaanko sitä hommata. Käytiin viime viikonloppuna sisko-kaason ja hänen bestman-miehensä luona hesassa ja samalla katsastaan hesan häämessut. Ei nyt hirveesti jäänyt käteen kun meillä on puvut ja muut päälinjat selvillä. Vähän sieltä löyty koristeluideoita ja materiaalia ja sisko löysi oman tulevan vihkisormuksensa sieltä. Oli ihan kiva käydä. Huomenna pitäs mennä kaveri-kaason kanssa vilkuileen oulun häämessuja mut odotukset ei oo korkeella. Mainontaakin on ollut jotenkin tosi vähän. Jos kyselis vähän et mitä lauluja kirkossa saa esittää, miesväelle kyselis saketin vuokraamis/ostohintoja ja mulle pitäs löytää huntu. Katariinasta varmaan käyn tuon hunnun kun siellä on aina ollut niin ystävällistä palvelua.Jos jotkut leipomotkin olis esitteillä niin vois kysellä et vuokraako ne kakkutelineitä. Hannuksellahan on se oma teline mut kun mulla on ihan naurettava päähänpinttymä siitä kakusta ja haluaisin et se olis sellanen päällekäin aseteltu. Pitäs myös löytää siihen kakkuun niitä "syötäviä" kukkia et ne ois myrkyttömiä - ruusut on siis tärkein osa sitä mun unelma kakkua;) Oonkohan jotenkin huvittava kun mulla on muutamista häiden jutuista ihan fiksoutuma et tietynlainen on pakko saada...noo... Olen muuten saanut nyt amoriinin sivuja silmäillen kerättyä itselle mukavalta tuntuvia kuvia kutsuideoista, kukka-asetelmista, kakuista, kaasojen puvuista (teetetään ne), muusta koristelusta, paikkakorteista, ja kampauksesta.... Sieltä löyty älyttömästi kuvia ja mä oon aikalailla monenkin asian osalta nyt kyllä varma et millasta haluan. Ennen vain tuntu et kierteli ja kaarteli kun ei tienny mitä haluais. Muakin kyllä vähän mietityttää se pirtin siniset verhokapat kun meillä ei oo sinistä tulossa mut eikai se nyt niin haittaa. Sellasta muuten mietin et kun meillä on tarkotus jäädä sinne yöksi ja toivotaan et mahd moni vieraistakin jäis yöksi. Vieraslistalla on nyt 88 ja mietityttää et mitä jos kaikki haluu jäädä yöksi ja ei mahdu. Aivan kuin pirkko ois sanonu sillon kun käytiin paikkaa katsoon et mahdollisesti mahtuu yöpymään ylikin kuin 55 mut onko kukaan kuullu mitään ehdottomia numeroita siitä et moniko mahtuu jäämään yöksi. Meillä jo suvusta tulee varmaan se 30 jotka jää yöksi niin miten sit ne kaverit oikein mahtuu?? Sisko-kaaso kävi muuten eilen matkamessuilla hesassa ja löysi meidän häämatkakohteelle (viimeiset 4kk on ollut thaimaa-koh samui) varteenotettavan vaihtoehdon toisen matkanjärjestäjän kautta. Nimittäin malesia ja siellä borneon saari. On kuulemma paremmat vedet, rannat ja ei niin turismin pilaama ja mikä parasta paremmat hotellit ja yli 1000e halvempi 2vk matkapaketti!!!!pitääpä heti maanantai aamuna ottaa yhteyttä..toivotaan et onnistuis halvemmalla sillä budjetti alkaa olla tosi tiukassa... joo, mut meni vähän hannuksen piilopirtti aiheen ohi osittain - sorry siitä Vielä kerran - ompa mukava kun kaikki hannuksella juhlijat saatiin kasaan!
  12. Hyvä idea Murunen!! Saadaan kaikki Hannuksen piilopirtti -jutut saman otsikon alle. Auttaa varmaan meitä kaikkia kun laitetaan tietoa toisillemme paikasta. Vielä tiedoksi uusille: meillä siis häät Hannuksella 19.8.2006 ja vihkiminen Tyrnävän kirkossa klo 14.00 Tervetuloa kaikki aiheesta kiinnostuneet jutteleen!
×
×
  • Create New...