Jump to content
Naimisiin.info

Janatar

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

Janatar's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Janatar

    Kukaton koristelu

    Vivien, Tiimarissa näin tuikkuja (mielestäni tavallisen kokoisia), joiden paloaika 6 h... Meillä juhlapaikalta tulisi kukat ja saisimme itse vaikuttaa väriin, mutta ainakin toistaiseksi sanoin, että emme tahdo kukkia.. Kynttilöillä ajattelin luoda tunnelmaa.. Mutta ehkä sitä voisi kimpun per pöytä halutakin.. Pitää miettiä.. Paikan esittelijä katsoi hieman kummastuneena kun selitin, mitä olin ajatellut.. Heillä olisi valmis kaunis kukkainen kaari ja sitten tyllillä päällystetty.. Monesti hän on jo toistanut, että siihen tylliseen voi laittaa oikeita kukkia (heiltä saa) tai tekokukkia.. Itse olen yrittänyt sanoa, että ei taida tulla kukkia.. Ajattelin kokeilla laittaa selllaisia valkoisella ja hileellä koristeltuja oksia ja jotain siihen kaveriksi.. Talvihäät kun on, en halua kesäisiä kukkia.. =)
  2. Onko 30 km liian kaukana? Oikeastaan haluaisin ihan läheltä, mutta kyseessä niin pieni kylä, että en tiedä, löytyykö täältä juhlapaikkaa.. Seuraavat kunnat löytyy n. 10, 15 ja 30 km päästä. Kaikki hyvin pieniä, mutta jos jostain löytyisi juhlapaikka, olisiko matka liian pitkä?
  3. Olemme päättäneet mennä naimisiin vielä tänä vuonna ja ajaksi tulee joulukuu, jotta jäisi vähän aikaa järjestää häitä.. Olenkin aina halunnut talvihäät.. Yksi ohjelmanumero olisi ilotulitus, mutta mistä voi saada tulitteita näin kausiajan ulkopuolla? Ja tosiaan, mistä lupa? Voiko vieraita odotuttaa ulkona kunnes hääpari saapuu - heti vieraiden jälkeen? He saisivat kuumaa juomaa ja me toivottaisimme heidät tervetulleeksi ja sitten raketit paukkuisi. Sen jälkeen siirtyisimme sisälle, onnittelut ja onnittelumalja sisällä.
×
×
  • Create New...