Jump to content
Naimisiin.info

BlueSun

Rouva
  • Viestit

    17
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

BlueSun's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. BlueSun

    Portugalin Azorit

    Azoreilla valas- ja delfiinisafarilla käyneet: Uskaltaako alkuraskaudessa osallistua valas- ja delfiinisafarille? Esitteessä sanotaan "ei raskaana oleville", mutta tarkoittaako tuo lähinnä loppuraskautta? Reissulla vasta 10-11 viikko menossa.
  2. Jeps, mä luovutan! En varmaan saa naiskuvaajaa, joten juttelin kultani kanssa ja hänelle sopii myös mieskuvaaja, JOS en ole alusvaattesillani.
  3. Nosto! Tahtoo jo varata kuvaajan, niin on yksi stressi vähemmän .
  4. Alan olla jo epätoivoinen... seuraavat huomenlahjakuvaajat on käyty läpi, eikä kenellekään käy kuvaaminen päivänä, jolloin menen koekampaukseen- ja meikkiin: Mirva Pelli Marja Haapio Elina Orpana Nina Dodd Tuula Heikkinen Olisiko vielä muita naiskuvaajia pääkaupunkiseudulla edellisten lisäksi? Haluan nimenomaan naiskuvaajan, sillä tuleva mieheni kertoi toivovansa huomenlahjaksi valokuvia minusta, eikä halua että miespuolinen henkilö kuvaa minua. Itselleni ei olisi niin kauheasti väliä sukupuolesta, mutta kunnioitan siippani pyyntöä .
  5. Täälläkin kaivataan hyvästä ja edullisesta naispuoleista huomenlahjakuvaajasta tietoja... Nina Dodd oli valitettavasti varattuna koemeikkipäivänä, ja haluaisin nimenomaan samanlaisessa meikissä ja -kampauksessa mennä kuvattavaksi, kuin mitä hääpäivänä .
  6. Heissuli vei! Ajattelin tehdä ennen häitä oikein tehoreissun Tallinnaan ja laitatuttaa samalla hampaat ja kynnet kuntoon häitä varten . Onko kokemuksia naapurimasta, mistä saisi kauniit ja ammattitaidolla laitetut geelikynnet ja missä kannattaisi valkaista hampaat? Hampaiden valkaisussa kiinnostaisi myös hinta ja metodi, jolla valkaisu tehtiin (sekä tietenkin, oltiinko lopputulokseen tyytyväisiä ).
  7. BlueSun

    Ilotulitus

    Jahas, enpä olisi itse osannut etsiä pilailukaupasta! Kiitos
  8. BlueSun

    Ilotulitus

    Saakohan mistään enää noita amorin nuolet- pakkauksia ennen seuraavaa vuodenvaihdetta?
  9. Heips! Onko kokemuksia edullisista ompelijoista pääkaupunkiseudulla? Mun ei tarvis kuin lyhentää helmaa ja kaventaa vyötäröä. Hirvittää vaan nuo hinnat, kun päälle 1000e maksaneen hääpuvun lisäksi pitäisi vielä laittaa parisen sataa helman lyhennykseen ja korsettivyötärön pienentämiseen .
  10. Aivan ihanat korut!!! Juuri tuollaista settiä olen etsinyt... mistä ostit nuo ?
  11. BlueSun

    Mistä saa nuotteja?

    Onko olemassa jotain nettisivua, mistä saisi nuotteja erilaisiin kappaleisiin? Me saamme itse päättää, mitä kappaleita bändi soittaa, mutta nuotit olisi hommattava itse.. :huh:
  12. Miten tuollainen malli sitten tukee/kiristää vartaloa myös vyötäröstä? Mikä korsetti on kyseessä?
  13. No niin, kysytääs täältä, jos joku osaisi auttaa... Mulla on ongelmia löytää tarpeeksi pieni korsetti hääpuvun alle tukemaan ryhtiä/korostamaan vartalon V-mallia. Tilasin ladyshopista Shirley of Hollywood- korsetin kokoa 32, mutta se oli vyötäröstä aivan liian iso! Nyöritetty korsetti voisi kuitenkin olla paras, koska korsetin tulisi kuitenkin olla tarpeeksi iso yläosasta, sillä selkäni on suht.leveä ja kuppikokona C. Ja tietenkin olisi suotavaa, että korsetti olisi myös kaunis ja seksikäs .
  14. Kiitos kuvista, olipa kaunis! Jos suureen saliin tulisi 96 ihmistä, niin tuleeko tosi ahdasta vai mahtuvatko kaikki ihan hyvin? Ja samat kysymykset kiinnosavat kuin Päivänsäteellä ;D
×
×
  • Create New...