LiskoNeito

Aktiivijäsen
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

About LiskoNeito

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Turku
 1. Tässä itse tekemäni pomander, silkkikukista, pohjana oasispallo. Kaikki tarvikkeet sain Tiimarista. Meillä allergian takia silkkikukkia ja muina koristeina häissä sitten peikonpähkinän oksia joissa helmikoristeita joita olen värkännyt miljuuna.
 2. Meillä kiellettyjen listalla ovat: -hääleikit -hääkarkit värsyineen (hääkarkkibufee kyllä tulee) -mansikkakermakakku -hajuvedet, partavedet yms. hajusteet (olen hajuallergikko) -perinteiset tanssit, ei häävalssia yms. (muuten kyllä musaa esim. jousikvartetti) -vaaleanpunainen -valkoinen hääpuku -änkyräkännäily (tarjoamme vain alkumaljan ja loput vieraat saavat itse ostaa) -tiukkapipoisuus -määräilevät anopit ja appiukot (olemme saaneet suunnitella häämme ihan kahdestaan) -pitsit ja hörhelöt -tuoksuvat kukat -riisin, sukkanauhojen ja kimppujen heittelyt (meillä puhallellaan vain saippuakuplia) -kirkko (meidät vihitään ulkona) -paikkakortit, häälehdet, värsyt, erilliset ohjelmalehtiset -siskonserkunkumminkaimanveljenvaimo tyyliset sukulaiset joita ei ole tavattu 10 vuoteen -huntu -väkisin väännetyt puheet -isäni kuskaaminen paikalle (hän ei tule pilaamaan juhliani) -kaaso (annoin hänelle kenkää ja hän ei näillä näkymillä halua edes tulla juhliin, kutsun hänelle kyllä lähetin, mutta siitäkin sain vain haukut päälleni ) Muoks, muoks......Kaaso tulee sittenkin häihin Sovittiin sit erimielisyytemme ja ollaan taas ystäviä.Kaaso saa nyt sit uudestaan mennä varaamaan itselleen pukua kun oli sit jo suutuspäissään mennyt perumaan koko puvun tilauksen.Onneks vielä ehtii saamaan sen puvun.
 3. Tässä itse tekemäni pomander silkkikukista, tätä kannan heinäkuussa.
 4. Tässä ihan itse tehty pomander jota kannan sitten heinäkuussa. Kukat ja tarvikkeet on Tiimarista.....pohjana oasispallo johon kukat on sitten tökitty kiinni, kantokahvana on ohueen metallilankaan pujotettuja helmiä, samoin kuin pohjakoristekkin.Kahva ja koriste on ankkuroitu paksummalla metallilangalla ja kuumaliimalla paikoilleen. Ihan läheltä erottaa etteivät kukat ole aitoja, mutta vähän kauempaa kun katsoo niin ei kyllä erota aidoista kukista. Valitsin tekokukat siksi että olemme mieheni kanssa kummatkin allergikkoja ja minä vielä hajuallergikko, joten meillä ei häissä ole muutenkaan kukkia vaan koristeina toimivat erilaiset itsetehdyt helmikoristeet jotka roikkuvat peikonpähkinän oksissa ja pöydille tulevat kivet ja tuikut.
 5. Tällaisen pomanderin väsäsin viikonloppuna tuleviin häihin ( 070707 ) Pohjana oasispallo johon sitten tökitty silkkiruusuja ja dahlioita, kantokahvana ohutta metallilankaa johon on pujotettu helmiä ja lanka on ankkuroitu ja liimattu palloon ennen kukkien laittoa, samon on toimittu pohjassa roikkuvan koristeen kanssa.
 6. Miehelle tulee vihkiksi KK:n Kaupunki-sormus......ihan itse sen halusi ja myös sai.Itselleni tulee sitten ihan eri sepällä teetetty sormus, 18k keltakultaa ja 7 princess-hiottua timanttia.
 7. Mie en ymmärrä miksi ei heti voi valita sellaista kihlaa ja vihkiä jotka palvelevet koko loppu elämän..... Itse valitsin kihlaksi 3,5 mm leveän,18k keltakultaisen, puolipyöreen sormuksen, 0,2 ct:n princess-hiotulla timantilla ja vihkiksi olen nyt teettämässä 5mm leveää, 18k keltakultaista puolipyöreää sormusta jossa 7 princess-hiottua timanttia upotettuna uraan joka on avoin kummastakin päästä, jolloin valo pääsee kunnolla timantteihin. Ja näistä sormuksistahan en sitten luovu.....se on saletti. Mielestäni kannattaa miettiä jo kihlaa hankkiessaan että se on sitten sellainen jota jaksaa pitää ja katsella, samoin sitten vihkin kanssa.Jos ei löydä sopivaa vihkiä kihlaan niin kannattaa teettää.Oma vihkini joka teetetään niin on puolet edukkaampi kuin samanlainen liikkeessä myytävä sormus.Seppä tekee yllä mainitun sormuksen minulle hintaan 680€ ja hän sanoi että sama maksaisi liikkeessä n. 1300-1400e.....kyllä, siis aivan sama sormus ja samoista materiaaleista ja samoilla kivillä.En ensin uskonut minäkään, mutta kävimpähän liikkeissä kuikuilemassa samanlaisia malleja ja totta se oli että hinnat on noin.
 8. Kappas....täällähän on toinenkin ketju samasta asiasta..... Meille on myös tulossa karkkibuffetti, lisäksi myös kakkubuffetti, sekä hattaraa, popcornia ja suklaasuihkulähde johon sitten saa dippailla vaikka vaahtokarkkeja tai mansikoita mielensä mukaan. Häämme ovat Turussa Ars Nova & Aboa Vetuksessa sen Aula-kahvilassa ja sinne ainakin saamme tuoda omat karkkimme, kakkumme ja muut naposteltavat vaikka ruoka ja juomat tuleekin sitten Aulan kautta. Kannattaa ehdottomasti kysyä asiaa hääpaikasta, sillähän se selviää Emme vielä ole päättäneet mitä karkkeja tarjoilemme, mutta sellaisia kuitenkin etteivät ne kesällä sula vieraitten käsiin, muovimukeja olemme myös harkinneen.......helpottaisi karkkien syömistä, eikä tahmaa tulisi niin paljon.
 9. Meidän häihin ei myöskään tule leikkejä......se tosin ei tarkoita sitä etteikö ohjelmaa olisi......meiltä löytyy niin hattaraa, popcornia, suklaasuihkulähdettä, karkkibuffettia ja lisäksi ruokailun aikana soittaa jousikvartetti, ruokailun jälkeen on vuorossa taikuutta ja illalla mahdollisesti vielä tulishow..... Häämme alkavat klo 19 ja loppuvat klo 02.....joten uskomme pärjäävämme tuolla määrällä ohjelmaa.....haluamme että aikaa jää myös vieraiden kanssa jutusteluun ja mukavaan yhdessäoloon.
 10. Meidän häitämme juhlitaan Aboa Vetus & Ars Novassa heinäkuussa 2007.Paikka on jo varattuna, myyntipäälikkö joka siellä hoitelee asioita on todella mukava ja mihinkään haluamiimme asioihin ei ole tullut kielteistä vastausta.Meidät myös vihitään ko. sisäpihalla ja juhlimme myös sitten samassa paikassa, vieraita olemme kutsumassa noin 70.........Paikka sopii mielestäni hyvin kesäisiin häihin ja vähän pienemmälle vierasmäärälle.Kaikki mahtuvat samaan tilaan ja sisäpiha antaa lisätilaa, mutta ei kuitenkaan suurien ikkunoiden ansiosta sulje vieraita pois itse aula-ravintolasta. Erittäin edullinen myös....tilavuokra 400€, joka sisältää tarvittavat astiat, aterimet, lasit, tarjoilijat, tarjoilupalkkiot ja siivouksen.Pöytäliinoja ei ole talolla, mutta hankkivat kyllä sellaiset n. 50€.... Ruoka tulee ravintola Blankon kautta.....aivan ihana menu ja siihen saa tehdä mielin määrin muutoksia ja iltapalakin järjstyy tarvittaessa.Meidän menussa mm. marinoituja valkosipuleja, oliiveja, artisokkia, hapankaalia......sitte on mozzarellasalaattia, perunasalaattia, nuudelisalaattia, vihersalaattia, leipää ja levitteitä....pääruoaksi intialaista kanaa ja hedelmäriisiä, iltapalaksi vielä perunasalaattia ja grillimakkaraa.....tuo menu maksaa 29€/hlö.
 11. Täytyy varmaan tännekkin ilmoittautua............Ollaan sulhon kanssa turkulaisia ja hääpäivä on 07.07.07, vihkiminen ja hääjuhlat ovat Aboa Vetus & Ars Novassa.........paikka on jo varattuna ;D