Jump to content
Naimisiin.info

pinjamaya

Jäsen
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

pinjamaya's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Kyllä kaikki aikuiset ihmiset tietävät, että hääparia tulee muistaa jotenkin. Meidän häissä kaikki muut paitsi sulhasen sisko muistivat meitä jotenkin. Jos joku tulee häihin ilman lahjaa, on mielestäni aina syynä tahallinen teko. Meidän tapauksessa sulhasen sisko oli vain äärettömän kateellinen kaikesta ja halusi kaikella mahdollisella tavalla dissata häitämme, ja tämä muistamattomuus oli siis vain yksi tapa.
  2. Meille ei tule häälahjalistaa saatikka sitten tilinumeroa. Sulho oli sitä mieltä, että semmoset törkeydet ei kuulu meidän häihin.
  3. Meidät vihitään juhlapaikalla siviliseremonioin. Ei tule kirkkosiunausta, koska ei haluta mitään mielikuvitusolentoja sotkea meille tärkeään ja vakavaan tilaisuuteen.
  4. Miten yleensä häissä tarjotaan viiniä, jos ruoka ja muut juomat tarjotaan noutopöydästä. Hakevatko ja kaatavatko vieraat itse viininsä noutopöydässä vai olisiko tarjoilijoiden parempi tarjoilla pöytiin viiniä, sitä haluaville?
  5. Aion heittää oman kimppuni loppuillasta. En aio kuivattaa sitä.
  6. Pyysin ystävääni kaasoksi jo paljon ennen kuin hääpäivästä oli edes tietoakaan.
  7. Meille tulee varmaankin lakkakermakakku.
  8. Mielestäni paras säästövinkki on se, että miettii tarkkaan, ketä häihinsä kutsuu. Kannattaa kutsua häihin vain ne henkilöt, jotka ovat itse morsiusparille tärkeitä ja läheisiä. Kun vierasmäärä pysyy kurissa, pysyy myös kulut kurissa.
×
×
  • Create New...