Joko_vihdoin

Aktiivijäsen
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

About Joko_vihdoin

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • Website URL
  http://[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;122/st/20070707/e/until+our+Wedding+day/dt/7/k/e588/event.png[/img]
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Vantaa
 1. Me käytettiin pöytien koristeina sinisiä ja kirkkaita lasikiviä. Pöydillä oli valkoiset liinat ja vaaleansiniset kaitaliinat. Pöytäkukkina oli ruukkugerberat jotka oli kauniisti kultapaperilla päälystetty ja sinisellä nauhalla sidottu. Kaunista, yksinkertaista eikä kauhean kallista! Riippuen siitä mitä kukkaa olette ajatelleet niin kannattaa kokeilla ihan sellaista että ripottelee kukkia varsineen kaikkineen pöytiin. Esim ruusu on kaunis sellaisenaa ja kaveriksi käy hyvin joku köynnös jos haluaa vihreää väriä enemmän! Puutarhoilta saa edullisesti isoja nippuja pientä ruusua.
 2. Kaipailen apua kukkakauppojen suhteen Vuosaari - Kontula - Mellunmäki akselilla. Tältä puolen Helsinkiä kun ei ole aikaa aamulla ajella pitkin keskustaa... Löytyykö infoa/ideoita mistä aloittaa?
 3. Minulla ainakin on kriisi jo nyt! Olen aina ollut sitä mieltä että tottakai vaihdan nimeni mieheni nimeen, mutta.... Kyse ei ole siitä että nimestäni tulisi kauhea, omani olisi harvinainen tai en pidä mahdollisesta uudesta nimestä - joskus itse asiassa olen pitänyt sitä jopa "kuninkaallisena" Mutta kun minun nimeni on osa minua.... :'( Kuka tuntee minua enää uudella nimelläni, miten muistan sen ja kuka sitten enää tietää että olen isäni tyttö.... Ja pahinta tässä on se ajatus että joskus veljeni vaimo tulee pröystäilemään MINUN nimelläni! Tosin en halua että me pitäisimme kumpikin omat nimemme, naimisissa oleville jotenkin kuuluu sama sukunimi. Ja jos mieheni ottaisi minun sukunimen tulisi hän olemaan täysin kaima veljelleni... ja tätä taas ei voisi kukaan ymmärtää - suku kun sekoittaa nämä kaksi "miestäni" jo nyt! Joten ei kai tässä ole kuin yksivaihtoehto, mutta kipeää se varmasti tulee tekemään! :-/ Yritän kuitenkin selvitä ja toivon että kunhan totun uuteen nimeeni niin tunnen sen jälkeen kuninkaalliseksi.
 4. Tuo suojelusenkeli olisi ihan ( "Maan korvessa kulkevi lapsosen tie... ") Löytyykö se virsikirjasta? Ja jos ei niin löytyykö joltain sanat ja nuotit... :-/ Kiitos jo etukäteen.
 5. Onko lisää vielä kappaleita?! Monella nousee esiin uudelleen ja uudelleen jotain samaa. Me haluttaisiin jotain erikoista ja meille sopivaa.... mutta miksi tämän pitää olla niin vaikeaa... :-/
 6. Nostellaampas ylöspäin tätä loisto ketjua... Onko tuoreita kokemuksia kenelläkään muista hotelleista kuin RIU:t :-? Kaikki tuntuu valitsevan RIUn, me tehdään poikkeus, joten kuulisimme mielellään kokemuksia. ( esim Sandos Playacar, Gran porto real jne. ) Ja mikä on säätilanne helmi - maaliskuussa?
 7. Eihän kirkko-ohjelmat mitkään pakolliset ole. Meillä tulee ihan yksinkertaisesti vaan A4 leikattuna pystypäin puoliksi. Etupuolelle nimet ja päivämäärä sekä vihkikaava Takapuolelle virren sanat. En halua mitään paksua nivaskaa mitä uteliaat vieraat sitten lukee vihkimisen ajan - enkä myöskään sitä että yhteisvirren koittaessa puolet selaa vielä virsikirjaa. Näin laulaminen käy nopeasti kun sanat on valmiina edessä. Ohjelmat jakaa bestman ja sulhanen kirkon portailla samalla kun toivottelevat vieraat tervetulleeksi. Minä taas tämän hetken jännitän piilossa kaasojen ja isäni kanssa...
 8. Meille ei istumajärjestystä tule. Vieraita on 105 ja saavat etsiä itse paikkansa. Vanhemmille varataan pöydästä osa meidän viereen. Jos näyttää siltä että hajapaikkoja jää ja joku pariskunta joutuu jakautumaan niin tätä varten meillä on bestman ja kaasot lavalla vahtimassa tilannetta. He sitten nopeasti fiksaa tilanteen jos näyttää siltä että tarve on. Itse olen ollut kaksissa häissä missä istumäjärjestys on ollut ja se ei ole toiminut kummallakaan kerralla. Kerran olin serkus pöydässä kahden veljeni kanssa ja meille ei kukaan jutellut mitään. Loput meidän serkukset oli jaettu toiseen pöytään. Olen ollut myös kaveripöydässä jossa sama tilanne. Ja kyse ei ole siitä ettenkö osaisi olla seurallinen...! Me halutaan että juhlista tulee rennot ja ihmisillä on hauskaa! Hauskaa ei ole jos yksin murjottaa pöydän kulmassa.
 9. Nakkirullat, eli voitaikinaan kääritty nakki paistetaan uunissa. Hyvää, nopeaa ja edullista. Juhlien koosta riippuen - juusto-lihapulla-viinirypäle tikut! Ja näitähän voi koota ihan omien makujen mukaan. Toimii muuten myös makeana!
 10. Ehdottaisin kiusausta tai pastaa ja vihersalattia + esim porkkanaraaste. Kummastakin on helppo tehdä myös lihaton/kalaton vaihtoehto allergikoille. Oletko huomioinu että jos tarjoat keittoa ja salattia, niin tarvitset 2 lautasta + haarukat ja lusikat? Miettien sitä yksinäistä keittiössä, niin mitä vähemmän astioita sen helpompi hänelle Laittakaa astioiden palautus keittiön puolelle/ läheisyyteen, jolloin keittiössä olevan ei tarvitse niitä blokkailla pöydistä/ etsiä ympäri juhlasalia. Näin myös näette milloin vieraat on lopettanut ruokailun ja voitte siirtyä muuhun ohjelmaan.
 11. Oi voi... haikeudella mietin, että miksi ikinä erehdyin tähän ketjuun tutkimaan... :'( Elokuussa kielot saa tilaamalla ja hinta siinä 3 - 5 EUR / kukkavarsi. Ja laatua ei tosiaan voi luvata. Varressa saattaa olla 1 kukka tai 5 kukkaa - nuhjuisena tai ei. Eli ei mitään mahdollisuutta saada kimppua pelkistä kieloista. Sydäntä raastaen yritän etsiä jotain muuta tilalle. :'(
 12. Meillä tämä idea hylättiin, koska haluaisimme ilotulituksen vasta 00:00 ja en halua pakottaa ketään häävieraista olemaan selvänä enää siinä vaiheessa... ;D Eli muistakaa pitää huoli että ampujat on selvinpäin jos/kun päädytte itsejärjestettyyn tulitukseen.
 13. Saattaa olla että olen jo myöhässä sinun kurssin suhteen, mutta jos apua sitten muille. TanssinMaailma Ketonen ( Kontulan läheisyydessä ) Soittelin itse jo syksyllä kun olisin halunnut hoitaa kurssin pois alta ajoissa. Rouva joka puhelimeen vastasi oli maailman tylyin ja suurinpiirteen nauroin minulle, että kuka nyt syksyllä häävalsseja treenaa, kesällähän kaikki naimisiin menee ja kevään harjoittelee. Kun sitten kyselin kevään kursseja niin sain vastauksen "seuraa nettisivuja, sinne tulee tieto kunhan ehditään...." Niin tylyä menoa jo puhelimessa, että tänne ei me ainakaan jalallamme astuta > Studio High Heels ( Kamppi Center ) Pavelu ystävällistä ja varmasti osaavat opettajat! Ja jos jollakin antaa vielä vinkkiä Vuosaari - Itäkeskus akselilla mahdollisista hyvistä tanssikursseista niin laittakaa vinkkiä tulemaan.
 14. Olimme juuri lauantaina häissä joissa ei ollut bändiä eikä edes palkattua DJ:tä ja meno oli silti mieletöntä ja häät todella onnistuneet. Musiikit oli koneella ja siellä kävi useat räpeltämässä ja valitsemassa omat suosikit. Yksi henkilö oli valittuna joka auttoi kaasoa musiikin kanssa esim ohjelmien välissä, mutta muuten " ei kenenkään homma" toimi oikein hyvin. Häävalssi tuli myös koneelta ja kuulosti oikein hyvältä ilman live bändiäkin!
 15. Voi miten KAUNISTA!!! :'( Ei mikään pidättele kyyneleitä kun näitä lukee! :'( Kiitos ihanasta ideasta ihmiset ja kauniista runoista. Minulla on se loistava tilanne, että kerromme vanhemmille launtaina kun isänpäivä koittaa sunnuntaina, eli ajoitus runosta isänpäiväkortissa on mitä mainioin. Katsotaan miten meidän isukin kanssa käy... sydän on täynnä jännitystä!