Adia

Rouva
 • Content count

  33
 • Joined

 • Last visited

About Adia

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Tämäkin rouva tulee tännekin moikkaamaan näin häiden jälkeen. KeväänMorsian olikin nähnyt minut Riistaveden kirkolla ajaessaan ohitse silloin 28.7. klo 14 maissa Meillä oli kyllä ihana päivä! Nyt tässä on jälleen arkea pyöritelty, kiitoskorttikuvia laiteltu valmiiksi postitusta varten, pukuakin koetan myydä pois (nyyh!).. Viikonlopun lehdessä lienee meidän vihki-ilmoituskin.
 2. Me varasimme Punttisilimän tälle kesälle jo vuosi sitten helmikuussa ja saimme valita ihan vapaasti.. Siellä oli tosin jo ajokoirayhdistyksen omia varauksia olemassa, mutta olimme ensimmäinen hääpari. Vuosi taitaa olla se aika, minkä jälkeen valinnan vara huononee :-/
 3. Huih! Oikein säikähdin tuota listaa, että meidän päiväkin lähenee noin nopeasti! Mä odottelen nyt polttareita, sen verran mielenkiintoista postia olen saanut uhkauskirjeillä, joita on tullut Monacosta, Eduskunnasta.. Sulho on itse omissa polttareissaan ollut sunnuntaista asti (viikonlopputyöläiset järkkää polttareita mielenkiintoisiin aikoihin) ja sitä oli kuulemma eilen ammuttu aseella rintaan.. Mut hengissä kuitenkin ;D Eli mä tiiän, et toi tempaus on tehty poliisin toimesta jotenkin (yhden sulhon kaverin isä on poliisi) samoin kuin poliisikoirien pureminenkin (niinkun ne nyt niissä koulutuksissakin "puree" sellasen jonku suojavaatteen kanssa)
 4. Juu, eli trio 600eur, tulevat Jyväskylästä ja tuossa on matkat ja kaikki korvaus veroineen.. Eli virallista reittiä kaikki tehdään. Ei mun mielestä lainkaan paha hinta, koska soittavat 4 x 45min. Hinnat vaihtelevat aika paljon sen mukaan, miten kysytty/suosittu bändi on ja tuleeko maksu virallisesti vai pimeenä.. Tarjouksia, mitä esim. viime syksynä sain oli kaikkea 500-1500eur.. Eli sekin vaikuttaa mitä ja kenet haluaa
 5. Ok Me nyt sitten saatiin bändi, Kimmo Niininen niinikim Oy:stä järkkäs! ;D
 6. Juu, siis 2 min. pitää liottaa, ei 20min Ja itse asiassa ei ees sitäkään aikaa.. Se on varmaan aika tavalla samaa ainetta, kun tavallinen kynsilakan poistoainekin, mutta siinä on vaan sellasen harjakset ja sinne on helpompi sormi tökätä Tuleeko teille sitten DJ? ja jos tulee, ni mistä? Bändihomma on aivan auki vielä, ei taida onnistua enää.. katotaan nyt. Vaihtoehtona DJ sitten..
 7. Mun on aivan pakko sanoa, että mä aion laittaa rakennekynsien sijaan (alunperin suunnitelmissa) Broadwayn irtokynnet, sillä ne on niin luonnollisen tuntuiset ja kun viilaa ja laittaa ne huolella, niin eroa edes oikeisiin kynsiin huolillisella ranskalaisella ei huomannut mun kosmetologikaverini ensin! Eli ehdottomasti kannattaa harkita Kunnon liimauksella olen joka viikonloppu nyt käyttänyt ihan huvikseen ja on pysyny hyvin pe-su ajan ja ois pysyny sen jälkeenkin, mut töissä en voi käyttää pitkiä kynsiä.. Hinta on 11,90 ja siinä on runsaasti eri kokoja, oman kokoiset löytyy varmasti. Hätätilassa oon joskus käyttäny samasta paketista kahdesti, mut silloin joutuu jo viilaamaan sopiviksi. Niitä on myynnissä Sokkarilla ja Anttilassa ainakin, kandee ostaa myös irrotusaine, joka on omassa purkissaan. Sitten varsinaiseen asiaani.. Meidän bändi perui ja häihin vajaa 2kk! > Syystäkin olen vihainen, tämä on jo toinen bändi joka ei pääse. Tämä kyseinen bändi olisi tullut Jyväskylästä, oli isäni avopuolison pojan kautta hommattu, nyt vain ohjelmatoimisto ilmoitti, että ei pääse! Tarjosivat paljon huonompaa ja kalliimpaa vaihtoehtoa, joten kieltäydyin.. Kyselimme sitten enemmän bilebändinä kunnostautunutta tuttua bändiä, mut katoaan pääsevätkö. Onko hyviä vinkkejä? Onko kellään ollut dj:tä häissä? jos dj ollut, niin mitä tykkäsitte ja mistä hommasitte? mitä soitti, kuinka kauan ja paljonko maksoi? mun korvissa soi vaan koko ajan useammankin kaverin sanat, et kyllä se bändi sen juhlan tunnelman tekee (aikaisemmin siis sanoneet).. Tuleeko meille tylsät häät sitten..
 8. Kiitos tiedoista hortensia! Helpotit yhden hermoilevan morsiamen stressiä huomattavasti! ;D
 9. Sulhaseni veljen häät oli juuri tuolla viime kesänä ja kyllä juhlissa oli reilusti yli 100henkeä eli isotkin juhlat onnistuu.. Mutta.. Kesä oli parhaimmillaan ja tanssilavalle onnistui laittaa pöydät, muutama pöytä ulkona.Kylmällä ei siis niin toimiva ratkaisu. Se rakennus, johon mahtuu se parikymmentä henkeä on tosiaan se "keittiö"+muutaman kymmenen hengen ruokasali ja toimii pienemmissä juhlissa. Sulhon veljen juhlissa siellä toimi vain keittiö ja lahjapöytä salissa, muuten ruokailu, ohjelma ja tanssit olivat "lavalla" (kotisivujen kuviessa sen vaaleansininen rakennus). Ne juhlat olivat kesän kuumimpana päivänä, joten nappiin meni. Kylmätilaa tosin roudattiin usean jääkaapin verran juhlapaikalle ja muutenkin juhlat olivat tee se itse-periaatteella. En osaa myöskään sanoa, mistä he astiaston ja henkilökunnan hommasivat, mutta kyllä se toimi.. Hieman viitseliäisyyttä ja organisointia niin isojen juhlien pyörittäminen siellä vaatii, mutta miljöö on kyllä upea!
 10. Kiitos hortensia!!! Tuosta oli paljon apua! Kyllä meillekin on tulossa joko kylmäauto tai lisää jääkaappeja, sen nyt huomasi heti, että 2jääkaappia ei riitä Meillehän ei tule pitopalvelua, vaan kokki ja tarjoilijat erikseen, joten tarjoiluastiat on sitten roudattava kotoa.. Niin ja jos vielä täällä satut pistäytymään, niin olisin kysynyt, että oliko juhlasalissa tuo pöytämäärä siten, että "tanssialue" siinä keskellä oli myös pöytiä täynnä vai oliko se tyhjänä? siis se tummanruskea lattian osa..
 11. Juu, toki voi mennä käymään vielä, mutta sen haluaisi tehdä vasta lähempänä eli kesällä, silloin olisi varmempaa sen astiastonkin suhteen (ei ehtisi siinä välissä mennä niin paljoa rikki.. ) Ja kutsut on lähdössä postiin jo toukokuun alkupuolen jälkeen.. No teen mielessäni jotain varasuunnitelmaa, sillä en saa rauhaa, jos on epävarmaa kaikki..
 12. Nyt kuulkaas tarvitsen apua.. Ensiksikin mua ottaa tällä hetkellä päähän tuo Punttisilimän kanssa tehtävä "yhteistyö" meidän ensi kesän juhlan suhteen. Viime kesänä kun kävimme katsomassa oli silloin varauskirjaa hoitaneen miehen kanssa puhetta, että meille on tulossa n.120-130 henkilöä, että mahtuvatkohan.. ja kaiken piti olla ok; astioita riittävästi, kaikki mahtuisivat jonnekin istumaan, jne. Nyt sitten tiedustelin tämän hetkiseltä varauskirjan hoitajalta astioiden määrää (ihan silmällä pitäen meidän kutsulistan laadintaa) Vastaus oli, että sitä ei voi tietää.. :o Tilanne kuulemma elää ja astioita voi mennä rikki, mutta kyllä noin sadalle pitäisi riittää! No ei se auta, jos on parikymmentä yli tulossa! Lupasi sitten muutaman viestin jälkeen, että ehkä voisi käydä laskemassa ne astiat.. Kysyin, että josko voisi ilmoittaa paikalla olevien mintun vihreiden pöytäliinojen määrän myös, niin vastaus oli, että kyllä sadalle hengelle riittää liinat, ei sinne pöytiäkään enempää mahdu!! No mun kuvissa mä katsoin, että siellä olisi ollut pöydät 108 hengelle jo valmiiksi ja eteiseen jäi vielä samanlainen pöytä, jolloin riittäisi 112.. ja jos pöytien päissä istuu penkillä(seinän vieressä), niin meidän vieraiden pitäisi mahtua.. Nyt kysyisinkin, jos joku on viettänyt häänsä tai tulee viettämään (ja on laskenut) Punttisilimässä, että tiedättekö -kuinka monta selkänojallista / selkänojatonta tuolia siellä on? - juhlasalin pöytien lukumäärä - vihreiden pöytäliinojen lukumäärä Sillä vaikka pöydätkin laskin, niin en ilmeisesti oikein tai jotain.. :-/ Paikka on todella kallis ja mua ottaa tosi paljon päähän tällä hetkellä!! >
 13. Meillä vihkiminen Riistavedellä eli vielä reilusti kauempana, mutta emme koe sitä ongelmaksi, koska vieraista osa majoittuu Punttisilimässä.. Meillä hintaa tosin alentaa se, että sulhasen isä vuokraajana nimellisesti on yhdistyksen jäsen.. Punttisilimä on ehkä hinnakas, mutta miljöö sitäkin upeampi!
 14. Tiukanlinnasta: sehän on juuri rempattu ja nättiä sekä siistiä onkin. Olimme nimittäin vasta ainejärjestön juhlissa siellä. Paikka ei ole iso, mutta pienet häät (50hlöä?) pystyy hyvin järkkäämään. Olen ymmärtänyt, että kaikki ruokapuoli tulee ottaa KYY:n pitopalvelun kautta..? Vanulasta: mun ystäväni häissä pöytäliinoina oli kertakäyttövalkoiset, joten en osaa minäkään sanoa varsinaisesti pöytäliinoista. Muuten paikka on kiva, ulkoapäin ei välttämättä se idylisin, mutta sisätiloihin mahtuu ja paikan saa kivasti koristeltua
 15. Tässä tajusin muuten, että täällä vaan häämatkaketjussa tästä Goan matkasta juttelemassa olen :-[ eihän tämä meillä häämatka ole, koska häätkin ovat vasta ensi kesänä, mutta haitanneeko tuo mitään, vaikka täälläkin kävin asiasta kyselemässä Aurinkomatkoilta tuli eilen kirje, että välilaskupaikka muuttunut..