Jump to content
Naimisiin.info

Athene

Rouva
  • Viestit

    18
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Tampere

Athene's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Kuorossa taisi olla 4 tai 5... ei me niitä varattu vaan he olivat siellä. Ovat vapaaehtoisesti mukana. Pyysimme sitten vihkimisen jälkeen tilinumeroa, johon voisimme laittaa "kiitoksen". Asiaahan voi kysäistä, jos käytte itse vielämässä avioliiton esteiden tutkinnan kirkkoherran virastoon. Asia hoituu kyllä. Vihkimatto tulee ihan kirkon puolesta. On sellainen valkoinen, jonka päällä seisotaan siinä keskellä kirkkoa.
  2. CATAP ja MIRIAM!! Oletteko molemmat Tampereella menossa naimisiin? Sellaisen kuvan sain.... jos voin olla neuvoin avuksi, sillä vaan... Viikko sitten siviilisäätyä vaihtaneena voisin sanoa, että Tampereen ortodoksikirkko on varsin kaunis ja tunnelmallinen! Meillä oli vieraita n. 90 ja isä Markku Toivanen kertoi vieraille (suurimmaksi osaksi luterilaisia) toimituksesta ja kehotti ihmisiä tulemaan eteen päin kun tuppaavat varovaisuuttaan jäämään oven suuhun. Isä Markku oli oikein mukava ja ennen vihkimistä torstaina käytiin koko homma läpi. Rentoutti kummasti.... Ja täytyy sen verran vielä kertoa, että kun ei se varaaminen mennyt ilman ongelmia, niin ei vihkiminenkään Noh, heti ensimmäisenä kun sain tuohuksen käteeni tiputin steariinia kädelleni ja hääpuvulleni. Kun kierrettiin pöytää, sulhanen intoutui menosta niin, että tuohus sammui. Olivat lyöneet vetoa kavereiiten kanssa, että kumpi astuu vihkimatolle ensin. Kun poistuimme kirkosta, jäi korkokenkäni korko kiinni eteisen kuramattoon!! Aivan mahtavat häät ja vielä hauskemmat juhlat, vaikka itse sen sanonkin!! ;)
  3. Tässä alkaa oma päivä lähestyä kaameaa vauhtia ja vaikka mitä pitäisi tehdä.. JAIKS! No joo.... Täytyy tuosta Tampereen kirkon varaamisesta kertoa oma kommellukseni. Noh, minä tuossa toukokuussa huhtikuussa varailin kirkkoa syyskuulle ja toimiston ihminen ilomielin sen varaili. Kysyi haluammeko ikonin vain raamatun ja sen sellaista. Kesäkuun alussa soitin taas toimistoon, koska halusimme hieman siirtää vihkiaikaa. Toisessa päässä oli hiljaisuus, ja varovainen kysymys, että kenen papin kanssa tästä on ollut puhetta. Vastasin että ei kenenkään. Taas hiljaisuus ja sitten toimistossa ollut henkilö yhdisti minut papille (Markku Toivanen) joka sitten sanoi, että voi tulla meidät vihkimään. Tässä vaiheessa olimme jo kutsut laittaneet postiin! on aika monta kertaa naurettu makeasti sille, että me siellä kirkon ovien takana olisimme olleet n. 80 vieraan kanssa ja ovet on lukossa ja koko paikka ihan hiljainen! En missään tapauksessa kerro tätä juttua varoituksena, vaan kevennyksenä. Asiat ovat nyt oikein hyvällä mallilla!!
  4. siis tuosta Nekalassa olevasta!? Hei wau ja kiitos tuhannestu Kostiina!!
  5. Onko kellään aavistusta mistä voisi hankkia?! Netistä olen etsiskellyt mutta seuraavana taitaa olla kauppakierros edessä...
  6. Meidän juhlapaikaksi valikoitui Haiharan kartano, mutta mutta.......... olisiko kellään kokemuksia tuosta paikasta? Noin niin kuin käytännön kannalta
  7. Onko kellään kokemusta Hallituskadulla olevasta Kukka-Kerttulista? Olen sieltä muita kukkajuttuja hankkinut ja vaikuttaa varsin osaavalta paikalta joskin hintataso ei varmaan ole siitä halvimmista päästä... Ja kiitos kaikille vinkeistä!
  8. Athene

    Led-tuikut

    Mistä hitsistä sellaisia saa ja mihin hintaan.... Anyone? Homman nimi kun on se että juhlapaikka (jos sen saamme) on suojeltu rakennus jossa ei saa kynttilöitä polttaa. Toisaalta voisihan sitä itseään säästää ja tehdä koristelut ilman niitä.... :
  9. Kiitos toivotuksista Nappula tuolla taannoin.... en ollut vaan käynyt vilasemassa täällä pitkään aikaan!! Ensi elokuussa Tampereella jos vaan homma menee putkeen olisi tarkoitus sanoa "on arvoisia isä"
  10. Täälläkin on yksi ortodoksimorsian.... Minä ortodoksi ja sulhanen luterilainen!
  11. No en ihan varmaksi mene sanomaan että onko sillä huonolla onnella mitää tekemistä sen kanssa näkeekö sulhanen morsiota ennen h-hetkeä.... Mutta ainakin morsiamen ,jonka kaasona toimin, sulhanen ajetaan julmasti pois kotoaan ennen häitä!! Varmaan omakin puoliskoni kokee saman kohtalon tai sitten minä lähden toisaalle.... saa nähdä.... hih
  12. Voi kulkaa.... Toinen vanhemistani on kreikkalainen ja olen saanut sellaisiakin töksäytyksiä että: "ai äitisi sitten toi sinut lomatuliaisenaan". En ole vaivaantunut oikaisemaan töksäyttäjälle että miten asia oikeasti on vaan lähteny tilanteesta. Vanhempieni liitto kun on oikein onnellinen!!!
  13. Tervetuloa joukkoon "tummaan" *wirn*
  14. Itsekin vastaavaa keikkaa tehneenä jo musiikkikolussa kannattaa kysyä sekä Sibliusakatemista että konservatoriolta!! Varmasti löytyy sillä ainakin konservatorioilla (Musiikkikoulu + musiikkiopisto) on yhteismusisointi " pakko". Pieniä ja suurempia kokoonpanoja löytyy varmasti. Lappua vain koulujen ilmoitustaululle!! Meidän kvartetin harjoituksia ainakin sai tulla kuuntelmaan etukäteen!!!
  15. Kovasti kaipailisin tietoja ja kokemuksia Hatanpään Kartanosta. Saako sinne tuoda omat juomat ja ruoat? Kuinka pitkä vuokra-aika on? (pe-la, la-su, pe-su) Kuinka aikaisin se pitää varata? Minkä hintainen se nykyään on? Nähin on varmaan vastaukset jossain mutta kun on tyhmä niin ei löydy.... Auttakaa.... kiitos jo etukäteen : )
×
×
  • Create New...