Ipu

Aktiivijäsen
 • Content count

  42
 • Joined

 • Last visited

About Ipu

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. Minuakin kiinnostaisi juhlat Virossa. Kokemuksia ja vinkkejä otetaan ilolla vastaan!
 2. Onko kukaan viettänyt häitään tai juhlinut poliisisen kesäkodissa viime aikoina? Lisää kokemuksia kaivataan!
 3. ^Kiitos vastauksestasi Helmi-Elina! Melkein arvasin, että paikka on meille liian pieni, mutta kysyminenhän ei pahenna ketään!
 4. Kuinka iso tuo Villa Pentry on? Sinne ei varmaan saa 100 ihmistä mahtumaan?!?
 5. Hyvältä näyttää Keilaranta! On kyllä ykkösvaihtoehtojemme joukossa. Vähän pieneltä tila näyttää meidän vierasmäärällemme, mutta kyllä sinne varmaan mahtuu tanssimaan jos pöytiä vain siirtää tarpeeksi! Nostelen vähän tätä ketjua, josko jollakulla olisi tuoreita kehuja. Mielellään saa myös kertoilla kuina monta vierasta häissä oli, ja kuinka hyvin sinne mahtuu isompi porukka..
 6. Soitin äskettäin. Tilavuokra on 1200e. Menut maksavat 37 eurosta ylöspäin. Ensi viikolla menen katsomaan paikkaa ja sitten voin kertoilla enemmän.
 7. Nostelen, josko jollkulla olisi lisää tuoretta tietoa, pöytäjärjestyksiä, tms.... Entä miten oli tuon koristelun laita? Oletteko päässeet siinne koristelemaan etukäteen?
 8. Mun mielestä ehkä yksi paikan parhaimpia puolia on se, että siellä on niin hyvä akustiikka. Eli puheet kuuluvat loistavasti myös ilman mikkiä...
 9. Nythän on vissiin kieloaika (kesäkuun puoliväli siis). Ainakin ihmiset käyvät torilla kimppuja ostelemassa. Kysymykseni kuuluukin: Ovatkohan kielot yhtä kalliita näin sesonkiaikaan kuin muuten? Tietääköhän kukaan? Itse olen ihan hulluna kielon tuoksuun. Kielo on myös sulhon lempikukka, joten mielelläni laittaisin niitä kimppuuni.
 10. Kiitos Mimme kun tulit kertomaan kokemuksiasi! Tuosta mainitsemastasi ahtaudesta kysyisin hieman tarkentavia. Mikä näistä http://www.g18.fi/G18_salinsisustus.pdf pöytäkartoista siellä häissä oli käytössä?
 11. Nostelen vanhaa ketjua, josko jollakulla olisi taas kerrottavaa paikasta. Tuo akustiikkapuoli kiinnostaa minua erityisesti. (Eli kaikuuko kovasti?). Muutenhan tuo paikka vaikuttaa kaikin puolin täydelliseltä!
 12. Kiitos tiedoista Elomorsian!
 13. Heip, Siellä häissä missä minä kävin, niin morsian valitti, että yhteydenpito sähköpostitse oli hankalaa. Hän oli käyttänyt strategiaa, missä oli sopinut asioista puhelimitse ja kirjoittanutsitten perään mielin, jossa kertasi mitä olikaan tullut sovittua. Toisiin meiliehin sitten tuli vastaus ja toisiin ei... Mutta tällä tavalla sovitut asiat tulivat kirjalliseen muotoon. Loppulasku oli kuitenkin ollut ihan (suullisen) sopimuksen mukainen, joten käyhän se näinkin! Häissä ruoka oli hyvää. Tsatsiki oli lumoavaa.. Muoks. Kirjoitusvirheet
 14. Tyhmä kysymys: Mitkä ovat ravintola keilarannan nykyiset yhteystiedot? Ovatko samat kuin nettisivuilla, vaikka Catering onkin muuttunut? Kuinka paljon tila muuten maksimissaan vetää ihmisiä? Jostain luin, että 150 menee, mutta näiden viestien perusteella vaikuttaa, että tila on pienempi.. Kiitoksia teille kaikille jotka jaksatte vastata!
 15. Yhdyn onnitteluihin ja lisään tähän vielä, että jos Elvi81ltä löytyy vielä kuviakin, niin voi kun me ilahtuisimme!