Jump to content
Naimisiin.info

Touhu-Touko

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Touhu-Touko's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Ollaan sulhon kanssa oltu ehdottomasti sitä mieltä, että jotain pitää olla heitettäväksi vieraille, kun astutaan ulos kirkon ovista. Muuten se on vähän törpön tuntuista, että vieraat vain seisoskelisivat ja kattelisivat. Päätettiin siis hankkia serpentiiniä. Löydettiin sekä kullan että hopean väristä folion tyylisestä tehtyä serpparia, ettei nyt ihan karnevaaliväreissä serpentiiniä olisi. Onpahan sitten edes jotain. Ja ne saa kuitenkin aika helposti kerättyä pois ihan vaan käsipelillä. Kokeilin myös kastaa yhtä rullaa eikä se ainakaan tahraa (kuten ehkä normaalit vappurullat), jos vähän sattuisi olemaan kosteaa/sateista. Oon kyllä sitä mieltä, että tässä lintuinfluenssajutussa on nyt tässäkin asiassa hieman enemmän kuin vähän liioiteltu.
  2. Eli vihille ollaan loppukeväästä menossa Porissa. Pitäisi löytää hyvä kukkakauppa, josta tilata kaikki tarvittavat kukat. Millaisia kokemuksia porittarilla on eri kukkakaupoista? Suosituksia?
  3. Kiitti! Ollaan kuitenkin jo löydetty auto. Haluttiin suht uusi auto, nimittäin kirkon ja hääpaikan välillä on matkaa 60 kilsaa. Ja haluttiin ilmastoinnit ynnä muut herkut, jotta on sitten mukava istuskella tuo matka autossa ja lipittää vaikka shamppanjaa. Auto vuokrattiin (tai vasta ollaan varattu) autovuokraamosta ja kuskiksi tulee bestman. Joka muuten on erittäin innoissaan, että pääsee ajamaan vuosimallia 2006 olevaa Jaguar X-typea. Ja mukavaa on sekin, että auto on meillä sitten käytössä sen 24 tuntia. Kiitti kuitenkin!
  4. Viestini on jo tuolla "matti-meikäläisten" listalla, kunnes huomasin, että kysymyksen voi esittää ihan ammattilaisillekin.
  5. Eli siinä se kysymys olikin jo otsikossa. Ei millään keksitä paikkaa, mistä voisi löytää hääauton Porin (Satakunnan) suunnalta. Kaikki ehdotukset otetaan vastaan! Onko kenelläkään kokemuksia limusiinista hääautona? Houkuttelisi kovasti, mutta tuleeko liian kalliiksi?
×
×
  • Create New...