Jump to content
Naimisiin.info

Hansa

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Hansa's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. meidän kirkon varasi sulhasen äiti. mielestäni täysin ok.
  2. Nyt alkoi tehdä mieli itse kokeilla kimpun tekemistä. Mitäs tuumaisitte jos tekisi puolipyöreän kimpun valkoisista ruusuista. Kukkien alapuolelle voisi laittaa ohutta rautalankaa, johon pujottaisi kristalleja niin, että ne vähän näkyisivät reunasta. Samalla rautalanka pitäisi kimpun alapintaa koossa. Varteen pyörittäisi vain silkkinauhaa. Kesällä kukat on edullisia, joten voisi taiteilla ja kokeilla ideaa (häät siis vasta talvella 07). Kuulostaako ihan mahottomalta?
  3. Hansa

    Yhteislaulua

    meille ei tule tassia, joten musiikkia sitten pyritään saamaan ilmoille muilla tavoin. häävieraiden keskuudesta esityksiä ja yhteislauluja. ei liikaa, mutta muutamia kylläkin. ;D olen itse sitsilaulujen ystävä, mutta ne eivät sovellu sinänsä häihimme. uskon, että ihmiset innostuvat. osa uskonnollisia ja vanhoollisia ja toinen puoli nuorta ja vapautunutta väkeä. ensiksimainitut musikaalisia ja nauttivat laulamisesta. nuoret monet sitsaajia ja varmasti laulavat, vähintään boolin jälkeen. yhteislauluiksi olemme ajatelleet "ikivihreitä" tms. siis kaikkien tuntemia biisejä. esim. beatles- kappaleita. te, jotka olette toteuttaneet yhteislauluja. laitoitteko sanat häälehteen? oliko säestystä? laulunjohtaja? mitä biisejä valitsitte?
  4. itselläni on yksi pyytämäni kaaso, johon voin luottaa. lisäksi on tälläinen itse ilmoittautunut, jolle en ole kertonut mitään häistä. hän laski itsensä kaasoksi jo hieman ennen kihlauksen julkistamista. ajattelin, että en kerro häistä kaveripiirille (yhteinen päätöksemme sulhasen kanssa) ennen kuin pari kuukautta ennen. jos hän edelleen kaasoksi haluaa, tulkoon. en ole järin innostunut, sillä hän asuu 600km päässä ja on muutenkin kiireinen. olen kaiken kaikkiaan ajatellut hoitaa suurimman osan järjestelyistä itse, kuten askartelut ja sen sellaiset.
  5. Hansa

    Vaihtoehtoja häänameille?

    meillä jaetaan kirkosta lähtiessä kauniisti askarrellut tulitikkurasiat ja tähtisädetikkuja. saamme siis vähän erilaisen kunniakujan. illalla vieraille pussukka, jossa tinakenkä, fazer mint ja aforismi. -> arvaatte varmaan hääpäivän?
×
×
  • Create New...