zalaki

Rouva
 • Content count

  33
 • Joined

 • Last visited

About zalaki

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Tampere
 1. Meillä oli teemaväreinä loppujenlopuksi kulta, valkoinen ja vihreä. Vieraita oli se sata henkeä ja tiivis oli tunnelma!
 2. Totisesti on rouvaa kaipailtu! Kyllä se sun päikkykin tuolla "alakerrassa" vielä viruu... Kovin autiona vain. Olen minäkin siellä aina välillä käynyt huhuilemassa Tulehan jo takaisin Kovasti kiinnostaisi tietää, mitä sulle kuuluu.
 3. Onko teillä ollut muuten mielessä koristella Haulitehtaan ovenpielta jotenkin? Tai muuten laittaa ulkokoristelua..? Meille tulee varmaankin pieni katos / teltta pihaan ja ehkäpä koivut ovenpieleen tms. Luovia ideoita otetaan ilolla vastaan
 4. Alunperin olin menossa naimisiin äitini vanhassa puvussa ja näin mieheni luulee edelleen käyvän ;D Hänellä ei ole siis todellisuudessa harmainta aavistustakaan millaisessa puvussa hänen eteensä astelen!
 5. Otin eilen Pro-seremonioiden Anneliin yhteyttä ensi heinäkuussa järjestettävien häidemme tiimoilta. Palvelu oli kyllä erinomaista ja nopeaa! Eilisen aikana sain tehtyä varauksen ja sovittua jo alustavasti vihkimisestämme. Jatkoa seuranee sitten lähempänä kesää... :
 6. Meille on tulossa teemaväreiksi luonnonvalkoinen ja raikas vihreä, tiiliseinistä viis ;D
 7. Heipsan taas! Kysymys kaikille, joilla kutsuttavien määrä lähentelee 100 henkeä: Minkälaisia pöytäjärjestyssuunnitelmia teillä on? Kiitos jo etukäteen!!
 8. Mulla on kaapissa odottamassa tämmöset...
 9. Mulla on hopeakirjailua puvussa, joten kengät on hopeiset...
 10. Hiihhei, täälläkin suunnitteilla häämatka Mauritiukselle... Häät ovat siis heinäkuussa 2008 ja häämatkalle aiotaan n. 10 päiväksi loka-marraskuun vaihteessa (riippuen miehen koulun syyslomasta). Kertokaapa viisaammat, koska matkaa kannattaa alkaa kyselemään (=lähettää tarjouspyynnöt) ja varailla? Kiitokset
 11. Kiitos xx, kuvasta sa taas lisää pohdiskeltavaa : Toi kuivajää oli kans yks hyvä idis Toivottavasti ne tuolit tosiaan uusitaan PIAN
 12. Kiitos kissendaali tiedotuksesta Onnea suureen päivään
 13. Olis kyllä tosi kiva, jos voisit tännekin tuoda kuvaa teidän pöytäjärjestyksestä Meilläkin tuo vieraslista vaan paisuu ja paisuu... Se varastohuone on kyllä aika Servettiasiassa en osaa oikein neuvoa, meillä kun tulee pitopalvelun kautta : Ootko käynyt läpi suurimmat Tiimarin, Sokoksen, Stockmannin ja suurimmat marketit?
 14. Veikkaisin, että meikkaja tekee, kuten asiakas haluaa...