zalaki

Rouva
 • Content count

  33
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by zalaki

 1. Meillä oli teemaväreinä loppujenlopuksi kulta, valkoinen ja vihreä. Vieraita oli se sata henkeä ja tiivis oli tunnelma!
 2. Totisesti on rouvaa kaipailtu! Kyllä se sun päikkykin tuolla "alakerrassa" vielä viruu... Kovin autiona vain. Olen minäkin siellä aina välillä käynyt huhuilemassa Tulehan jo takaisin Kovasti kiinnostaisi tietää, mitä sulle kuuluu.
 3. Onko teillä ollut muuten mielessä koristella Haulitehtaan ovenpielta jotenkin? Tai muuten laittaa ulkokoristelua..? Meille tulee varmaankin pieni katos / teltta pihaan ja ehkäpä koivut ovenpieleen tms. Luovia ideoita otetaan ilolla vastaan
 4. Alunperin olin menossa naimisiin äitini vanhassa puvussa ja näin mieheni luulee edelleen käyvän ;D Hänellä ei ole siis todellisuudessa harmainta aavistustakaan millaisessa puvussa hänen eteensä astelen!
 5. Otin eilen Pro-seremonioiden Anneliin yhteyttä ensi heinäkuussa järjestettävien häidemme tiimoilta. Palvelu oli kyllä erinomaista ja nopeaa! Eilisen aikana sain tehtyä varauksen ja sovittua jo alustavasti vihkimisestämme. Jatkoa seuranee sitten lähempänä kesää... :
 6. Meille on tulossa teemaväreiksi luonnonvalkoinen ja raikas vihreä, tiiliseinistä viis ;D
 7. Heipsan taas! Kysymys kaikille, joilla kutsuttavien määrä lähentelee 100 henkeä: Minkälaisia pöytäjärjestyssuunnitelmia teillä on? Kiitos jo etukäteen!!
 8. Mulla on kaapissa odottamassa tämmöset...
 9. Mulla on hopeakirjailua puvussa, joten kengät on hopeiset...
 10. Hiihhei, täälläkin suunnitteilla häämatka Mauritiukselle... Häät ovat siis heinäkuussa 2008 ja häämatkalle aiotaan n. 10 päiväksi loka-marraskuun vaihteessa (riippuen miehen koulun syyslomasta). Kertokaapa viisaammat, koska matkaa kannattaa alkaa kyselemään (=lähettää tarjouspyynnöt) ja varailla? Kiitokset
 11. Kiitos xx, kuvasta sa taas lisää pohdiskeltavaa : Toi kuivajää oli kans yks hyvä idis Toivottavasti ne tuolit tosiaan uusitaan PIAN
 12. Kiitos kissendaali tiedotuksesta Onnea suureen päivään
 13. Olis kyllä tosi kiva, jos voisit tännekin tuoda kuvaa teidän pöytäjärjestyksestä Meilläkin tuo vieraslista vaan paisuu ja paisuu... Se varastohuone on kyllä aika Servettiasiassa en osaa oikein neuvoa, meillä kun tulee pitopalvelun kautta : Ootko käynyt läpi suurimmat Tiimarin, Sokoksen, Stockmannin ja suurimmat marketit?
 14. Veikkaisin, että meikkaja tekee, kuten asiakas haluaa...
 15. Meikki ja kampaus kokeiluineen Tampereen keskustassa 120 €.
 16. Kävin napsimassa Haulitehtaalta kuvia. Tässä, jos näistä on hyötyä muillekin! Tiski Vasen seinä ja palkintokaappi Varauloskäynti Takka ja esiintymislava Eteinen ulko-ovelta katsottuna, WC ja keittiön ovet
 17. Luulen, että se on ihan sovittavissa.
 18. kissendaali Tosi hieno juttu Tulee varmasti yhtenäisempi, kun noutopöytä on salin puolella.. Tottakai pitää hehkuttaa, kun hommat alkaa löytää paikkansa!
 19. 130 hengelle haulitehdas voi jäädä aikas pieneksi :-/ meille on näillä näkymin tulossa 86 vierasta ja pöytäjärjestys tuotti päänvaivaa jo tälläkin väkimäärällä!
 20. Hmmm... Vois kyllä harkita tuota ulkona vihkimistä, meillä on kuitenkin häät heinäkuussa :
 21. Missä teidät vihitään, jos teidät vihitään ulkona? Ihan mielenkiinnosta kyselen... :
 22. Juu, tosiaan meikäläinen on hiukka aikasessa näiden pöytäsuunnitelmien kanssa : Meidän hääthän on tosiaan vasta kesällä 2008 ;D Parin viikon päästä tiistaina olis tarkoitus mennä katsomaan juhlapaikkaa ja varmistaa että se on just SE juhlapaikka! Meillä on myös vihkiminen juhlapaikalla ja minä siis tepastelen varastohuoneesta buffet pöydän ohi, pylväiden vierestä hääparin pöydän eteen vihittäväksi Pidetään peukkuja, että tuolit menee vaihtoon mahd. pian!!!
 23. Hmmm... jatkan siis monologiani : Pyörittelin pöytiä mielessäni ja seuraavan laiseen pöytäjärjestykseen päädyin: (pahoittelen epäselvyyttä, ehkä kuva kaipaa hieman selitystä...) Ovelta katsottuna vasemmalla seinällä on siis pitkittäin kaksi pöytäriviä. Seinän puoleinen koostuu 6 x 1,30 m pituisesta pöydästä ja sen äärelle mahtuu 28 ihmistä, jokaiselle on varattu 60 cm istumatilaa ja myös päädyissä istutaan. Ikkunaseinän ja pöydän väliin jää 70 cm tilaa ja molempiin päätyihin 1,50 m. Toinen ja lähempänä pylväitä oleva pöytä koostuu 6 X 1,60 m pituisesta pöydästä ja sen äärelle mahtuu 34 ihmistä. Takan ja pöydän päädyn väliin jää 1,30 m, toisen päädyn ja takaseinän väliin jää 1,40 m. Näiden kahden pöydän väliin jää 1,30 m ja pylväiden ja pöydän väliin jää 70 cm. Korokkeen vieressä, takan edessä sijaitsee hääparin pöytä, joka on 1,30 m. Pöydän ja takan väliin jää 70 cm. Pitkien pöytien suuntaisesti, pylväiden toisella puolella on 2 lyhyempää pöytää. Molemmat koostuvat 2 x 1,60 m pituisesta pöydästä. Niiden molempien ääreen mahtuu 12 ihmistä, eli yhteensä 24. Pylväiden ja vasemman puoleisen pöydän väliin jää 1,10 m, kahden pöydän väliin jää 1,40 m, sekä oikeanpuoleisen pöydän ja seinän väliin jää 70 cm. Hääparin pöydästä vasemman puoleiseen pöytään on 1,80 m ja korokkeelta oikean puoleiseen pöytään on 2,50 m. Kiinteän tiskin edessä on tiskin suuntaisesti buffet-pöytä. Se koostuu 2 x 1,30 m kokoisesta pöydästä. Kahden pöydän ja buffetin väliin jää 2 m. Pöydän, seinän ja tiskin väliin jää 1 m. Buffetista pylvääseen on 2,10 m. Näin ollen tilaan mahtuu 86 vierasta + hääpari, sekä buffet-pöytä! Saa nähdä, toimiiko suunnitelma, kun sitä kokeilee käytännössä... : Pssst! Vinkkinä muille; kannattaa askarrella vaikka kartongista pöytien kokoiset moduulit ja pyöritellä niitä pohjapiirustuksen päällä!
 24. Täällä yksi Haulitehdas-morsian ;D Paikan päällä en ole vielä päässyt käymään, mutta alustava varaus on tehty heinäkuulle 2008! Tosiaan jo nyt istumajärjestys tuottaa päänvaivaa, mutta eiköhän se jotenkin saada visioitua Tällä hetkellä 88 nimeä kutsulistassa Kuvia ja muita selvityksiä otan siis enemmän kuin mielelläni vastaan. Väriteemana meillä on luonnonvalkoinen helmiäinen, vaaleanpunainen (lähinnä kukissa) ja raikkaan vihreä, hääpäikyssä lisää...