Pajupuu

Jäsen
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About Pajupuu

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. Olen ollut tosi tyytyväinen Colose merkkiseen itseruskettavaan. Yhdellä käyttökerralla tulee kohtuu vähän väriä, mutta tekee ihosta tasaisen eikä yhtään kellertävän. Jos laittaa parina päivänä peräkkäin, saa enemmän väriä. Ainoa ongelma tuotteessa on, ettei sitä saa kuin colose-myyjiltä suoraan eli ei mistään liikkeestä.
 2. Hei B! Kävin katsomassa Patruunantaloa ja se on kyllä ihana paikka. Talon emäntä ja isäntä olivat myös oikein mukavia ja palveluhenkisiä! Päädyimme kuitenkin toiseen paikkaa kolmesta syystä: 1. Suurimpaan saliin mahtuu max 50 hlö, joten meidän olisi pitänyt jakaa osa vieraista toiseen saliin... 2. Hinta. Patruunantalo on mielestäni tosi kallis. Talon vuokra vuorokaudeksi maksaa 1500 €, mutta se sisältää kyllä päärakennuksen majoitustilat (muistaakseni 8 huonetta). Ruuan hinnaksi muodostui reilut 30 €/henkilöltä + viinit, onnittelumaljat, iltapala, ... 3. Sopivan vihkimistilan puute talvella. Meidät vihitään juhlapaikalla, mutta talossa sen järjestäminen tuntui hankalalta (ainakin, kun vieraita on tulossa noin 100). Kesällä voisi käyttää ihanaa terassia, joka on pihalla.
 3. Tinker-Bell, tuo teidänkin kuullostaa hyvältä vaihtoehdolta, musiikki ja kaason esimerkki toimii varmaan hyvin. Meillä vihkimistila on tosi ahdas, joten sinne ei oikein voi jäädä. Ollaankin pohdittu, että miten rajataan kulkuväylä meille keskelle (vieraat seisovat)... Tuleeko teille "oikeata" musiikkia vai nauhalta? Mietin sitä, että kuullostaako nauhalta soittaminen hassulta? ??? Ja mihin laitetaan soitin, että ääni kuuluu, kuka hoitaa oikealla hetkellä soittamisen? Mä edelleen toivon, että me löydettäis joku soittamaan marssit pianolla, kun paikalla olis piano valmiiks. Marssittava matkakin on aika lyhyt, joten 5 minuutin marssi pitäisi onnistua katkaisemaan järkevässä kohdassa. Eikös ne kirkossa soita sen loppuun asti? Suzie, me kanssa käytiin katsomassa pariakin tilaa, jossa vihkiminen olis tullut samaan tilaan. Ainakin toisessa meille suositeltiin (oli siis toteutettu ennenkin siellä), että hääpari siirtyisi vihkimisestä oman pöytänsä eteen/viereen, ja vanhempien johdolla vieraat siirtyisi siihen onnittelemaan. Käytännössä matkaa vihkimispaikasta pöydälle oli vaan ehkä 5 metriä... Varmaan riippuu vierasmäärästä miten onnistuu! Eniten mua mietitytti, että miten ja mihin vieraat asettuisi. Seisovatko pöytien luona vai miten?
 4. Meilläkin on siviilivihkiminen julhapaikalla erillisessä tilassa, jonne vieraat ohjataan odottamaan. Tarkoitus on, että joku (saa nähdä kuka :) soittaa pianolla (tai ehkä viululla) häämarssin (perinteisesti isä saattaa mut jne.). Vihkimiseen tulee kaavan lisäksi puhe, joka meidän täytyy itse toimittaa vihkijälle, mutta onneksi täältä on löytynyt hyviä pohjia. Näin saadaan seremonia vähän juhlavammaksi. Näin varmaan tuntuu itsestäkin enemmän siltä, että todella meitä nyt vihitään Kaavaan päätteeksi me sitten poistutaan marssin tahdissa. Ensin pohdimme sädetikkuja ja ruusun lehtien heittelyä yms. Mutta pääsyimme siihen, että on tyylikkäämpää jättää ne pois (ja myös paloturvallista ;D, sisällä kun ollaan). Me siirrymme suoraan juhlatilan ovelle, johon vieraan tulevat onnittelemaan, saavan maljat ja siirtyvät suoraan pöytiin. Sitten kun kaikki on onnitelleet, nostetaan maljat. Tää tuntui musta siksi hyvältä, että vihkimisseremonia selvästi loppuu näin eikä kenenkään tarvitse kertoa, että "sitten seuraavaksi voitais heitellä ruusun terälehtiä, kun hääpari poistuu..." Riippuu tietysti myös tilasta. Me pystytään pujahtamaan heti toiseen tilaan ja pois "näkyviltä". Ja vieraat saavat ihan rauhassa purkautua (ahtaasta) vihkimistilasta, eivätkä vaan seuraa meitä. Mulla on sama ongelma, ettei ole oikein kokemuksia siviilivihkimisistä, joten hyvät ideat olis tarpeen...
 5. Heips silmu! Mekin ollaan menossa häämatkalle Phukettiin, tosin Merlin Beachille helmikuussa 2006, lähtö 19.2. Mahdetaanko olla samaan aikaan ?
 6. Sädetikut kuullostaa aivan mahtavalta idealta! Meilläkin on häät tulossa talvella, 11.2.2006, jos saadaan kaikki asiat loksahtamaan kohdilleen. Meilläkin suurinta päänvaivaa tuottaa vihkiminen, sillä sulhaseni ei kuulu kirkkoon. Haluaisin kuitenkin seremonian, jota kaikki vieraat pääsisivät katsomaan - onhan vihkiminen kuitenkin koko päivän pääasia! Paikkaa siis metsästetään kuumeisesti Koitamme saada maistraatista vihkijän paikan päälle ja tarkoitus olisi löytää pianisti ja viulisti soittamaan häämarssin juhlapaikalle. Toivottavasti kaikki järjestyy! Hääkuume on niin kova, ettei ruokakaan meinaa maistua eikä uni tulla illalla silmään
 7. Olisin kysynyt Saaripirtistä. Onko tietoa voiko siellä pitää häitä talvella? Mikähän paikan vuokra mahtaa olla nykyisin (ja mitä hinta sisältää)? Entä onko kokemuksia Pyhtään Patruunantalosta? Hinta tuntuu aika kalliilta... mahtaako olla hintansa arvoinen?