turkinpippuri

Rouva
 • Content count

  242
 • Joined

 • Last visited

About turkinpippuri

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Melkein Tampere

Recent Profile Visitors

725 profile views
 1. Sanotaan nyt vaikka niin, että kyllä mun mies on MIES ja otti mun sukunimen.
 2. Minun mielestäni erikoisluvalla avioituessa pitäisi olla joku erikoinen syy. Esimerkiksi se, ettei halua seksiä ennen avioliittoa uskonnollisista syistä, ei ole sellainen, koska kellekään ei varmasti tee pahaa odottaa sitä seksiä 18-vuotiaaksi. Mutta olisi kiva tietää, millä perusteilla nuoret ovat näitä lupia saaneet. Täysi-ikäiset ihmiset taas saavat puolestani avioitua niin nuorena tai vanhana kuin hyvältä tuntuu.
 3. Mulla taas yksi pointti siihen, miksi miehen kannattaa ottaa naisen nimi oli se, että sitten molemmille tulee joku näkyvä merkki avioliitosta. (Hassua, tiedän... :) Mutta minusta on ihanaa, että sormuksistani näkee minun olevan naimisissa ja kun miehellä on vain yksi sormus, hänen naimisissaolonsa voi saada tietää nimenmuutoksesta.
 4. Rohkea tosimiehen valinta! Onnea!
 5. Olen kyllä sitä mieltä, että jos tuossa tapauksessa sinä (nimellä tunnearvoa) olisit mies, niin kovasti naista painostettaisiin ottamaan miehen nimi. Miksi ihmeessä se ei voi toimia toisinpäin??? Rohkaisuna vielä teille, että mieheni vaihtoi kolme viikkoa sitten nimensä ja on hyvin tyytyväinen. Myös minä olen tyytyväinen, kun meillä on yhteinen nimi.
 6. En voi sille mitään, että tavatessani "Koskinen-Papusia" minusta tuntuu, että naisraukka on jäänyt puun ja kuoren väliin. Ei ole halunnut luopua omastaan, eikä mies omastaan ja tuloksena on hassu kompromissi.
 7. Kiitos! Tämä helpotti!
 8. MITÄH? Pitääkö Akselia ja Elinaa tanssia jollain muilla kuin "tavallisen valssin" askelilla?
 9. Alkoholin puuttuminen ei varmasti pilaa yksienkään hyvien juhlien tunnelmaa, tosin häiden ollessa kyseessä holittomuudesta on varmaan hyvä jo kutsussa mainita. Itse pelkään enemmän sitä, pilaako alkoholi juhlista tunnelman... ;D
 10. Ohhoh, en tiennyt että kirkko on jo reilua vuotta ennen noin täynnä! Korkalovaaran kappeli on todella kaunis, jos ei tykkää liian perinteisestä...
 11. Kahden viikon kuluttua meidät tunnetaan yhteisellä sukunimellä, joka on minun tyttönimeni. Ihmiset ovat vaihtelevasti ottaneet tiedon miehen nimenmuutoksesta, tosin henkilölle jota asia luultavasti eniten liikuttaa (sulhon isä) ei ole kerrottu mitään. JA SELVYYDEN VUOKSI MIES EI OLE TOSSUN ALLA (ja vaikka olisi, se ei vaikuttaisi tähän sukunimiasiaan...)
 12. Me oltiin kuuntelemassa häämusiikkia, kyllä marssit soivat kauniisti Rovaniemen kirkossa. Bonnie, kuinka paljon maksoivat kuplat Lelu-Tapulissa???
 13. Löytyisiköhän sellaisia kuvia, missä sulhasella on värillinen paita? Vaateliikkeen myyjän mukaan puku+värillinen paita on kuuminta hottia, mutten ole missään vielä sellaisia nähnyt. Mitenköhän on... :
 14. Täällä Napapiirin perukoilla Pohjan akka (Irene Tikka) hauskuuttaa ainakin Comicossa, en tiedä tekeekö juhlakeikkoja mut kannattaa ainakin kysyä. Säästää ainakin matkakuluissa etelän hemmoihin verrattuna...
 15. Hahaa, Raikun idea kuulostaa hauskalta!