konnaepeli

Rouva
 • Content count

  53
 • Joined

 • Last visited

About konnaepeli

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 08/27/79

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Kuopio
 1. Olisiko palladiumista tullut jo lisää käyttökokemuksia? Olisi kiva saada infoa miten on käytössä toiminut; kestävyys, väri, mahd. allergisoituminen. Ja jos kuviakin löytyy palladiumsormuksistanne, niin laittakaa ihmeessä näkyville.
 2. Saako malleja E-530 ja E/535 palladiumista? Onko palladiumin työstäminen kalliimpaa kuin valkokullan, ajatellen kiven istuttamista palladiumsormukseen?
 3. Kiitos pikaisesta vastauksestasi! Vaikuttaa siltä että mieleinen malli on nyt löytynyt. Ajattelin tosiaan kiven/istutuksen siirtämistä nykyisestä sormuksesta tuohon E-530/W sormukseen, jos se vaan järkevästi onnistuu. Jos nykyinen istutus ei sellaisenaan sovellu sormukseen tai saa lopputuloksen näyttämään nuhruiselta, niin sitten varmaan istutus olisi myös uusittava. Tuo 3,8mm leveä runko on varmaan se sopivampi leveys nykyistä kiveä ajatellen. Olen yrittänyt mittailla istutuksen leveyttä ja 3,8mm taitaa olla senkin mitta. Lisäksi ajattelin nykyisen sormukseni kohdalla seuraavaa; Nykyinen sormukseni on pienennetty ja siitä poistettu pala on minulla tallessa. Ajattelinkin, että sen palan lisäisi sormukseen poistetun kiven/istutuksen tilalle, jolloin sormus olisi edelleen käytettävissä kivettömänä rinkulana. Toisena vaihtoehtona kiven siirrolle olisi E-530/W:n kaveriksi E-535/W. Paljonko sen suositushinta mahtaa olla koossa 15,5? Osaatko yhtään kertoa paljonko työkulut kiven/istutuksen siirrosta voisi olla? Edes jotain suuntaa? Osaisin verrata siten kustannuksia kiven siirron ja E-535/W:n välillä. Minulla on tosin vielä päätettävänä tuo rodinointiasia. En ole onnistunut näkemään vielä missään rodinoimatonta valkokultaa, joten en tiedä pidänkö siitä. Rodinoinnin kuluminen kuitenkin mietityttää, vaikka värinä se hyvin kaunis onkin. Jos päädyn tuohon kiven siirtämiseen, niin miten minun tulisi toimia? Tekeekö jälleenmyyjä tilauksen sormuksista ja toimittaa nykyisen sormukseni sitten teille?
 4. Hei taas ja kiitos ilmoittamistasi tiedoista! Vielä vaivaan näillä kysymyksilläni. Kävin tutustumassa jälleenmyyjän luona sormuksiin ja pidin kovasti mallin E-559/W:n rungosta. Onko jossakin kivettömässä mallissa tuo sama runkomalli/korkeus? Lähinnä leveydet 4mm ja 5mm kiinnostavat. Jos sellaisia on, niin mitkä niiden hinnat olisi valkokultaisena koolle 15,5? Onko esim. E-530:n runko matalampi, kuin E-559:n?
 5. Kiitos vastauksestasi. Nyt menee pohdinnan puolelle, että mitä tämän nykyisen kiven kanssa tekisi. Pidän nykyisestä istutuksesta eikä A-20:n istutus ole oikein mieleiseni. Kuitenkin kiven mahdollinen vaurioituminen mietityttää. Vaihtoehtona on, että vanha kivi jää entiseen sormukseen ja harkitsen kokonaan uusien ostamista. Siksipä kysynkin vielä seuraavien sormusten hintoja koolle 15. E-140W E-250W E-229W Myötätuuli Ovatko nuo sormusmallit keskenään samalla runkomallilla (flakka?) ja onko niiden korkeus sama? Korkeus oli mainittu vain myötätuulen kohdalla, 2mm. Materiaaliksi oli kerrottu 18K:n valkokulta. Valmistatteko tilauksesta myös 14K:n valkokullasta.
 6. Kiitos pikaisesta vastauksestasi! Sormusten koko olisi 15, joten varmaan vähän edullisempi kuin ilmoittamasi koko 17. Kuva nykyisestä sormuksesta, josta kivi siirrettäisiin, on nähtävissä liitteessä. Onko jälleenmyyjillä liikkeissä olevat sormukset yleensä aina rodinoinnilla, vai onko myymälöissä näytillä rodinoimattomiakin sormuksia? Lähinnä noiden kahden väriero kiinnoistaisi nähdä. terveisin Konnaepeli
 7. Meidät vihittiin viime kesänä Kuopion Tuomiokirkossa ja silloin saatiin ohjeeksi ettei "mielellään" mitään heiteltäisi kirkon portailla. Varasimme miehen kanssa vieraille saippuakuplia ja lisäksi anoppi oli yllätyksenä hommannut ruusun terälehtiä heiteltäväksi. Ei ainakaan meille asti tullut tiedoksi mitään sanomista asiasta jälkikäteen!
 8. Itse tiedän vastaavanlaisen käytännön Stockman Beautyssä (Kuopiossa). Olimme työporukalla (4-5 henkilöä/ryhmä) meikkiopastuksessa. Meikkaaja teki jokaiselle osallistujalle oman valinnan mukaisen meikin, johon sai samalla opastusta, jotta itsekin osaisi tehdä. Itse esim. pyysin tekemään raikkaan ja luonnollisen nude-meikin. Meikissä käytetyt tuotteet kirjattiin jokaiselle "tuoterekisteriin". Hintaa tapahtumalla oli 10€ ja tuo summa hyvitettiin tehdyistä ostoksista. Ilmeisesti tällaisia järjestetään kuitenkin vain ryhmille. Morsianhan voisi ottaa mukaan kaason ja pari muuta kaveria! Itse hyödyin tuosta tapahtumasta löytämällä täydellisen meikkivoiteen! Kerrankin sai kunnolla kokeilla, onko meikkivoiteen koostumus ja sävy oikea.
 9. Annelessa olen minäkin saanut hyvää palvelua ja juuri siellä minut pelastettiin puvun korjauksella pikaisesti ennen häitä! Hännisellä kävin kerran katsomassa pukuja ja se kokemus riitti siitä liikkeestä!
 10. Voi jestas sentään! Toivottavasti kaikki sujuu huomenna hyvin sen puvun kanssa. Paria päivää ennen häitä on varmasti ihan tarpeeksi muutakin hässäkkää ja mietittävää, että ei todellakaan jaksaisi puvun takia mieltään vaivata. Miten se huntuasiakin on voinut mennä noin päin honkia!? Itselläni meni puvun kanssa niin viime tippaan, että häitä edeltävänä keskiviikkona sain puvun Kuopioon. Puku ei ollut sopivan kokoinen. Ei paljoa naurattanut keskiviikkoiltana, kun hain puvun Matkahuollosta ja kiskaisin kotona päälleni!!! Seuraavana päivänä etsin käsiini ompelijan, joka onneksi ehti hoitaa puvun kuntoon saman päivän aikana. Tsemppiä huomiselle!
 11. Kyllä minulle on ihan mielellään annettu näytteitä, kun olen pyytänyt. Jos kaupassa ei ole ollut erikseen näytepakkausta, niin ovat laittaneet testeristä tuotetta pieneen purkkiin. Näin siis Sokoksella. Muualta minulla ei ole kokemuksia.
 12. Vielä lisäisin neuvoksi, että näissä vähän hintavammissa tuotteissa kannattaa pyytää kaupasta näytteet kokeiltavaksi. Tietää sitten mikä tuote sopii ja mikä ei, eikä tule ostaneeksi turhaan monen kymmenen euron hintaista tuotetta!
 13. Turvotukseen on minulla auttanut Biothermin silmänympärysvoiteet. Aiemmin käytin Hydra Deto2x:a ja sen valmistuksen loputtua Multi recharge:a. Molemmat siis Biothermin tuotteita. Turvotukseen auttaa tehokkaasti myös RVB:n naamio; Eye-Lip contour cream mask. Lähtee nesteet liikkeelle! Tummuutta olen peittänyt Lumenen peitepaletilla ja valokynällä. Silmänalusia meikatessa vähemmän on enemmän! Tummuutta taitaa olla melkoisen mahdotonta saada kokonaan pois millään aineella. Turvotuksen poistaminen on onneksi helpompaa!
 14. Tarkoitat varmaankin Yotuel -sarjan tahnaa. Sarjaan kuuluu myös valkaisevat kynät; stick ja pen. Tätä valkaisutahnaa hammaslääkäritkin suosittelee, koska sen teho ei perustu hankaukseen vaan entsyymiin.
 15. Minulla käsivarsien ihokarvat on pitkät mutta vaaleat ja hennot eli ohuet. Tuo pituus on se ainoa häiritsevä asia karvoissani. En ole halunnut sheivata, kun sitten olisi sänkiongelma enkä oikeasti edes haluaisi kokonaan karvattomia käsiä. Itse ratkaisin "ongelmani" saksilla. Leikkaan karvat vähän lyhyemmiksi, jolloin niitä ei enää iholta oikein erotakaan vaalean värin ja karvojen ohuuden takia. Koska karvat on niin hentoisia, ei niihin tule saksimalla edes teräväntuntuista päätä. Kesäaikaan ehkä kerran kuussa napsaisen saksilla; helppoa ja nopeaa eikä ole vaikuttanut millään tavalla karvojen kasvuun tai väriin!