Samikki

Rouva
 • Content count

  56
 • Joined

 • Last visited

About Samikki

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Vähän oli haikeaa. Toisaalta oli ihana ottaa käyttöön uusi sukunimi. Vaikka häistä on 3 kuukautta, niin saatan vahingossa vastata puhelimeen vanhalla sukunimellä, esim. jos olen kiireinen ja teen yhtäaikaa jotain muuta ja vastaan puhelimeen.
 2. ikimuistoisin hetki oli ehdottomasti se, kun sanoimme tahdon kirkossa. Monia monia muita ikimuistoisia hetkiä oli tietysti koko hääpäivä täynnä, mutta ehdottomasti rakkain ja ikimuistoisin muisto on vihkiminen.
 3. Olkapäät paljastava puku tulee, eikä huntua tai huivia peittämään puvun kaunista selkäosaa. Mulle on tosiaankin ihan sama, jos jotakuta vierasta haittaa paljaat olkapäät. Kaikkia ei voi valinnoillaan miellyttää
 4. Tiara ja kiharainen nutturakampaus.
 5. Meillä ei juhlapaikasta peritä mitään vuokraa, koska se on henkilökunnan perhejuhliin maksuttomasti varattavissa. Ennen ko. paikasta piti pulittaa kokonaiset 100e, mutta ohjeistus muuttui juuri ennen kuin ehdimme varata paikan. juhlapaikka on käytössä pe- aamusta ma-aamuun, ja paikan vuokra/varaus sisältää tilan, astiat, keittiön käytön, siivouksen, biljardihuoneen käytön, saunatilat.
 6. En pidä koemeikkiä mitenkään pakollisena, jos tuntee ja tietää, millaisen häämeikin haluaa. Mulle tulee koemeikki sen vuoksi, että suunnittelemani meikki poikkeaa väritykseltään tavallisesti käyttämästäni meikistä, ja haluan olla varma, että lopputulos on ok.
 7. Meillä ajaa limusiinikuski joka on samalla ymmärtääkseni auton omistaja. Ei ole vieraslistalla...
 8. Meillä sulhanen valitsi oman bestmaninsa ihan vapaasti ilman mun vaikutusta. Hänellä valintaan vaikutti nimenomaan pitkä ja kestävä ystävyyssuhde, eikä se suostuuko BM esim. pitämään puhetta. Sulhasen BM on myös sellaista raikulityyppiä, mutta en ole lainkaan huolissani sulhaselle runsain määrin tarjotuista viskipaukuista, koska hän tietää omat rajansa alkoholin suhteen ja osaa taatusti käyttäytyä järkevästi.
 9. Tällä hetkellä jännittää eniten vihkiminen kirkossa, erityisesti se alttarille astelu kirkon käytävää.
 10. Hääaikeistamme kerrottiin kaasolle heti, kun se oli tullut meillä ekaa kertaa puheeksi. Kaaso/bestman pyydettiin tehtäviinsä yhtäaikaisesti n. 5 minuuttia sen jälkeen kun olimme päättäneet hääpäivämäärän.
 11. Meillä kuvat otetaan ennen vihkimistä. Vihkimiskellonaikamme on aika myöhäinen, joten emme halua odotuttaa vieraita (mahd. nälissään) juhlapaikalla kuvauksen aikana. Ja muutenkin saamme juhlan alkamaan aikaisemmin. Sulhanen tietysti näkee minut (tai siis morsiuspukuni) ennen kirkkoa tässä tapauksessa, mutta olemme ajatelleet asian niin, että kunhan ei näe pukua ENNEN hääpäivää.
 12. Sama vika täällä, heti itkettää kun häämarssi alkaa soida... mitenkähän sitä sitten tositilanteessa elokuussa onnistuu pitämään itsensä edes jonkinlaisessa kuosissa ;D
 13. Kiitos vinkistä! Tarkistin Kajaanin seurakunnan sivuilta tuon kellonajan, siellä sanottiin näin: "28.5.2006 Häämusiikin esittely, Kesän hääpareille tiedoksi, että kanttorit esittävät vihkitilaisuuteen sopivaa musiikkia kirkossa sunnuntaina 28.5. klo 19." Täytyy mennä kuuntelemaan, jos saisi vähän tuntumaa häämarsseihin. Netistä oon marsseja kuunnellut, mutta oikeassa ympäristössä en vähään aikaan.
 14. Me varasimme kirkon heti silloin ekana päivänä kun varauskirja kesälle 2006 perustettiin, eli silloin syyskuun alussa. Ja silloin tietty sai ihan valita päivän ja kellonajan mielen mukaan. Jouduimme kuitenkin muuttamaan päivämäärän viikkoa aikaisemmaksi, koska alkuperäiselle päivälle sattui eräs toinen sukujuhla, jota ei voinut enää muuttaa. Tuon muutoksen teimme tammikuussa 2006 ja edelleen saimme mieleiselle päivälle vihkimisajan, mutta kellonaika oli myöhäisempi kuin alunperin olimme suunnitelleet. Uskosin kuitenkin, että saatte kirkkoajan mieleiselle päivälle, jos toimitte heti syyskuun alussa nopeasti. Juhlapaikkoja Kajaanissa on varsinkin suuria häitä varten aika huonosti, joten kannattaa kyllä tarttua tilaisuuteen, jos mieleinen juhlapaikka löytyy jo näin varhaisessa vaiheessa.
 15. Tässäpä mun top3, eivät mitenkään erityisesti järjestyksessä: * hallitsematon vollotus kirkossa (tiedän, että viimeistään sulhasen kyyneleet saa minutkin itkemään) * vieraiden viihtyminen * lähipiirin terveys (eli ettei kukaan olisi kipeänä hääpäivänä, eikä tietty muutenkaan)