Jasmiina

Jäsen
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

About Jasmiina

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Saako esim. Plantagenista gerberoita? Mistä niitä kannattaisi metsästää, että saisi vähän halvemmalla kuin tavallisesta kukkakaupasta. Ei viitsisi maksaa kovin paljoa kappale kun pöytiä tulee kuitenkin aika paljon.
 2. Onko viininpunaisia gerberoita saatavilla? Olen nähnyt kukkakaupoissa vain kirkkaanpunaisia. Osaako kukaan kertoa paljonko tuollainen valtikkakimppu maksaisi? Ja 4 rannekukkaa gerberasta + 3 viehettä?
 3. Kahvikissa: Missä päin olitte thaimaassa? Miten osasit englanniksi selittää, että korsettiyläosaan tulee tukiluut? Vai onko se itsestään selvyys, että sellaiset laitetaan. Puvun olen ajatellut thaimaassa teettää hua hinissa. Mutta ainut mikä huolettaa on se, että tuleeko yläosasta tarpeeksi tukeva. Mutta kain sitä täytyy pienellä riskillä elämässä elää ;D!
 4. Rikuliina...Kiva kuulla, että olet tyytyväinen teettämääsi pukuun. Luettuani tekstisi tuli sellainen olo jos sitä itsekkin uskaltaisi sen puvun teettää thaimaassa ;D. Se tässä kyllä vielä vähän huolettaa, että löytyykö hua hinista myös hyviä ompelijoita. Bangokissahan niitä on tietysti pilvin pimein, kun on iso kaupunki kyseessä. Jos vain haluat lähettää kuvia teettämästäsi puvusta, niin olisin niitä kiinnostunut katsomaan. Sähköposti osoite on [email protected]
 5. Myös mua kiinnostais kokemukset niiltä ketkä on pukunsa teettäneet thaimaassa. Itse olen lähdössä hua hiniin maaliskuussa ja olen harkinnut siellä teettäväni puvun itselleni. Vähän kyllä epäilyttää, että miten siellä osaa räätälillä asioida kun on eri kieli? Olen ymmärtänyt, että siellä ei kovin hyvin englantia osata? Ja osaako sitä omalla kielitaidolla selittää mitä pukuunsa haluaa...kuten, että tulee olla tukiluut ja tarpeeksi napakka yläosasta kun on tuota rintavarustustakin ;D. Matkan jälkeen häihini on enää puoltoista kuukautta niin tulisi kyllä aika kiire teettää puku suomessa jos jostain syystä puvun teko ei thaimaassa onnistuisikaan !
 6. Lisää vaan jos jollain on erilaisia...kiitos!!!
 7. En ole itse koskaan paikassa käynyt. Olen vain kuullut, että paikka olisi tunnelmallinen ja kiva. Vähän erilainen kuin muut. Tosin se taitaa olla liian pieni? Vieraita meille tulee noin 80. Itse haluaisin pitopalvelunkin hankkia eli emme halua paikkaa mistä ruuat on pakko ottaa eikä omia juomia saa tuoda. Vaihtoehtoina tässä on sininen talo ja vaskion pukkila. Kumpa vaan osaisi päättää !
 8. Onko kenelläkään tietoa Halikon Rikalanmäestä juhlapaikkana?