Jump to content
Naimisiin.info

oivanoma

Rouva
  • Viestit

    3694
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by oivanoma

  1. tosin nämä kyseiset henkilöt ovat muutenkin sen verran siipeiliöitä etten kyllä kovin vapaaehtoisesti heidän kanssaan olekkaan tekemisissä... ja kuten ehkä? osasitkin sen verran lukea niin tuossa tekstissäni nimenomaan en ollut pahoillani lahjattomuudesta, vaan siitä, etteivät edes korttia jaksaneet hommata. (kaiken lisäksi kyseiset henkilöt ovat rikkaita, joten rahasta ei ole pulaa)

  2. meillä mies oli  tilannut erikseen shampanjaa, kermavaahtoa ja mansikoita sviittiin. kaasot olivat ostaneet sellaisia tavaroita joista tiesivät minun pitävän (aalto vaasi, marimekon satiinilakanat, ja rahaa) mitenkä voisi esim häämatkapaikassa maksaa jonkun retken? tai täyttää häämatkalta palaavalle parille jääkaapin valmiiksi jos vaikka lento saapuu aamuyöstä?

  3. meidän häissä taas oli n 100 vierasta joista 1 absolutisti  ;D ja häntä ei haittaa muiden juominen. on aina vaimonsa juoppokuski. alkoholistejakaan ei ollut vieraiden joukossa  ;) ja juomaa oli yllinkyllin ja juhlia kehuttiin parhaiksi pitkiin aikoihin :D ( eikä ollut uskovaisiakaan ) voisi olla mielenkiintoista joskus käydä häissä joissa ei ole alkoholitarjontaa!

  4. meillä on ainakin tapana antaa tuo 50-150 e syntymäpäivänä, ihan puolin ja toisin, lähisukulaisille ja kavereille. häälahjanakin 50 e on aika yleinen summa. mutta en ole kuullutkaan että appivanhemmilta häälahjaksi niin "pientä" summaa!! meillä minun vanhemmat kustansi häiden ruokailun ja viinat, mummo valokuvaajan (nina dodd) ja sulhasen isä hääyön kämpissä. sulhasen äiti jolla rahaa ei ole, oli maalannut taulun, vaikkei mikään maailman paras olekkaan niin ideana jotenkin arvokkaampi kuin 50. (sulhasen veli antoi 300e joka mielestäni on suuri summa pienituloiselle) ja tosiaan, kun alkuperäisen kirjoittajan sulhasen veljelle oli annettu metsää.....olisin loukkaantunut verisesti. nih.

  5. mä olen kanssa sitä mieltä että häihin kutsutaan ne läheisimmät ystävät ja jos budjetissa on tilaa niin sitten niitä sukulaisia. omissa häissä oli tärkein asia se että kutsuttiin kaikki ystävät! niissä häissä missä on tullut käytyä vieraana on olleet ehdottomasti parhaita sellaiset missä enemmistö vieraista on ollut hääparin kavereita! tylsää on ollut kun vieraina ollut melkein vain sukulaisia ja vain muutama hääparin kaveri. tuntuu että sukulaiset lähtevät niin aikaisin ja heillä on usein myös pikkulapset mukana eivätkä siksi voi bilettää ollenkaan. kaverit jättävät yleensä jälkikasvun hoitoon ja bailaavat aamuun asti : )

×
×
  • Create New...