oivanoma

Rouva
  • Viestit

    3694
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän oivanoma kaikki viestit

  1. me tilaattiin tallinkilta preorderista viikko sitten, paljon edullisempaa kuin viikkarilla
  2. no äh, oliko kallis ym vai saisitko vaihdettua mieleiseenpään ?
  3. harmi ettei toi ihana keiju ketju oo hopeaa, olisin heti tilannut
  4. tosin nämä kyseiset henkilöt ovat muutenkin sen verran siipeiliöitä etten kyllä kovin vapaaehtoisesti heidän kanssaan olekkaan tekemisissä... ja kuten ehkä? osasitkin sen verran lukea niin tuossa tekstissäni nimenomaan en ollut pahoillani lahjattomuudesta, vaan siitä, etteivät edes korttia jaksaneet hommata. (kaiken lisäksi kyseiset henkilöt ovat rikkaita, joten rahasta ei ole pulaa)
  5. jaa, mun mielestä on todella moukkamaista olla edes hommaamatta korttia, senhän voi vaikka itse tehdä.
  6. meille ei ollut niin väliä minkäverran kukakin laittoi, rahaa tuli 20- 300e /henkilö. mutta se mikä kyllä TODELLA kummastutti oli muutama vieras jotka eivät tuoneet rahaa tai lahjaa, ei siinä mitään, mutta eivät edes korttia olleet saaneet aikaiseksi... aika tökeröä minun mielestä.
  7. me annetaan 50e pariskuntana kavereille, bestiksille ja sisaruksille 100-300e.
  8. kannattaa ainakin käydä koemeikissä! en ole koskaan nähnyt livenä tai kuvissa naista joka olisi meikittä kauniinmpi kuin taitavalla ehostuksella! saatatte yllättyä positiivisesti! kunnolla tehty ehostus ei todellakaan ole sotamaalaus tai tee ihohuokosista tukkoisen näköisiä, päinvastoin, huonostakin ihosta saa upean
  9. totta, vaikka mun mielestä olis aika järkyttävää joutua häihin joissa ei olisi alkkomahoolia niin todennäköisesti kommentoisin asiaa jollakin positiivisella tavalla (samalla kun lähtisin juoksujalkaa baariin ;D) olisi mielenkiintoista tietää missäpäin suomea näitä alkoholittomia juhlia vietetään eniten?
  10. kauris76- mulla on ollut tillanderin valkokultasormus nyt n 1,5vuotta ja vielä kiiltää kuin uusi ;D
  11. meillä mies oli tilannut erikseen shampanjaa, kermavaahtoa ja mansikoita sviittiin. kaasot olivat ostaneet sellaisia tavaroita joista tiesivät minun pitävän (aalto vaasi, marimekon satiinilakanat, ja rahaa) mitenkä voisi esim häämatkapaikassa maksaa jonkun retken? tai täyttää häämatkalta palaavalle parille jääkaapin valmiiksi jos vaikka lento saapuu aamuyöstä?
  12. mullakaan ei ollut ongelmia ihon kanssa ennenkuin lopetin pillerit .sen jälkeen alkoi vuosien ongelma nytkin antibioottisalvakuuri päällä. kaikilla kavereilla sama juttu.
  13. meidän häissä taas oli n 100 vierasta joista 1 absolutisti ;D ja häntä ei haittaa muiden juominen. on aina vaimonsa juoppokuski. alkoholistejakaan ei ollut vieraiden joukossa ja juomaa oli yllinkyllin ja juhlia kehuttiin parhaiksi pitkiin aikoihin ( eikä ollut uskovaisiakaan ) voisi olla mielenkiintoista joskus käydä häissä joissa ei ole alkoholitarjontaa!
  14. kannattaa kokeilla jo etukäteen miltä piilarit tuntuvat, heti samantien hankkimaan että kerkiää tottumaan/huomaa jos ei sovi hyvissä ajoin ennen häitä
  15. mä olin vuosi sitten häissä joihin oli palkattu 3 baarimikkoa! ei hassumpi idea! ite olen todella paljon drinksujen perään. nam
  16. en ole minäkään kuullut kenenkään stripparin kanssa naistaan pettäneen, mutta omalla työpaikalla tiedän useamman naimisissa olevan miehen pettäneen vaimoaan työkaverinsa kanssa... ihan kesken työpäivänkin.
  17. eikös tässä olla taas hieman eksytty aiheesta
  18. meillä on ainakin tapana antaa tuo 50-150 e syntymäpäivänä, ihan puolin ja toisin, lähisukulaisille ja kavereille. häälahjanakin 50 e on aika yleinen summa. mutta en ole kuullutkaan että appivanhemmilta häälahjaksi niin "pientä" summaa!! meillä minun vanhemmat kustansi häiden ruokailun ja viinat, mummo valokuvaajan (nina dodd) ja sulhasen isä hääyön kämpissä. sulhasen äiti jolla rahaa ei ole, oli maalannut taulun, vaikkei mikään maailman paras olekkaan niin ideana jotenkin arvokkaampi kuin 50. (sulhasen veli antoi 300e joka mielestäni on suuri summa pienituloiselle) ja tosiaan, kun alkuperäisen kirjoittajan sulhasen veljelle oli annettu metsää.....olisin loukkaantunut verisesti. nih.
  19. en kutsuisi sulhasen äitiä häihin.
  20. meillä oli nina dodd, kuvasi n 10? tuntia ja otti viralliset kuvat vihkipaikalla. muuta en muista kun että oli alle 1000 euroa. ja joka sentin arvoisia kuvia tuli ;D
  21. mä olen kanssa sitä mieltä että häihin kutsutaan ne läheisimmät ystävät ja jos budjetissa on tilaa niin sitten niitä sukulaisia. omissa häissä oli tärkein asia se että kutsuttiin kaikki ystävät! niissä häissä missä on tullut käytyä vieraana on olleet ehdottomasti parhaita sellaiset missä enemmistö vieraista on ollut hääparin kavereita! tylsää on ollut kun vieraina ollut melkein vain sukulaisia ja vain muutama hääparin kaveri. tuntuu että sukulaiset lähtevät niin aikaisin ja heillä on usein myös pikkulapset mukana eivätkä siksi voi bilettää ollenkaan. kaverit jättävät yleensä jälkikasvun hoitoon ja bailaavat aamuun asti : )
  22. mahtavat noi attlingit !! meillä oli stokkalta lasit. makso alennuksessakin joku 20 e kappale. mutta on ihanat. attlingit taitaa maksaa "hieman" enemmän
  23. mä olen nyt ihan kyllästymiseen saakka tuijotellu näitä risteily jutskia, eli siis suora kysymys. jos tahtoo parvekkeellisen hytin, niin miten saan sen mahd. halvimmalla? ja mikä on " paras" risteily?
  24. ei kuuluta kirkkoon eikä olla uskovaisia! plus että vieraiden kannalta oli kivempaa pitää vihkiminen juhlapaikalla