oivanoma

Rouva
 • Content count

  3694
 • Joined

 • Last visited

About oivanoma

 • Rank
  Konkari
 • Birthday 11/21/77

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Vantaa

Recent Profile Visitors

870 profile views
 1. jokos mä olen tänne kommentoinut? kävin profiilistani stalkaamassa LIITTYNYT 9 loka 2005
 2. me tilaattiin tallinkilta preorderista viikko sitten, paljon edullisempaa kuin viikkarilla
 3. no äh, oliko kallis ym vai saisitko vaihdettua mieleiseenpään ?
 4. ei varmasti haittaisikaan jos kyse olisi vain yhdesta tai kahdesta asiasta mutta kun on kyse että KAIKKI matkitaan niin ymmärrän että sapettaa!
 5. mun mielestä itsekästä on se että kieltäydytään ostamasta lahjaa josta saaja pitäisi... en voi tajuta tällaista ajatuksen juoksua. onko oikeesti kiva että antamasi lahja menee sitten suoraan roskiin? mun mielestä olisi sitten ennemmin ostamatta mitään kun jotain kamalaa roinaa ihan turhaan.
 6. mäkin säilytän kortit.
 7. harmi ettei toi ihana keiju ketju oo hopeaa, olisin heti tilannut
 8. en mä ainakaan osaisi edes parhaalle kaverille välttämättä ihan häälahjaa ostaa ilman listaa, eli olen enemmän kuin onnellinen lahjalistoista. mun mielestä on vaan junttia olla ostamatta listalta (jollei siis tosiaan TIEDÄ mitä muuta hääpari haluaa)
 9. tosin nämä kyseiset henkilöt ovat muutenkin sen verran siipeiliöitä etten kyllä kovin vapaaehtoisesti heidän kanssaan olekkaan tekemisissä... ja kuten ehkä? osasitkin sen verran lukea niin tuossa tekstissäni nimenomaan en ollut pahoillani lahjattomuudesta, vaan siitä, etteivät edes korttia jaksaneet hommata. (kaiken lisäksi kyseiset henkilöt ovat rikkaita, joten rahasta ei ole pulaa)
 10. jaa, mun mielestä on todella moukkamaista olla edes hommaamatta korttia, senhän voi vaikka itse tehdä.
 11. meille ei ollut niin väliä minkäverran kukakin laittoi, rahaa tuli 20- 300e /henkilö. mutta se mikä kyllä TODELLA kummastutti oli muutama vieras jotka eivät tuoneet rahaa tai lahjaa, ei siinä mitään, mutta eivät edes korttia olleet saaneet aikaiseksi... aika tökeröä minun mielestä.
 12. me annetaan 50e pariskuntana kavereille, bestiksille ja sisaruksille 100-300e.
 13. kannattaa ainakin käydä koemeikissä! en ole koskaan nähnyt livenä tai kuvissa naista joka olisi meikittä kauniinmpi kuin taitavalla ehostuksella! saatatte yllättyä positiivisesti! kunnolla tehty ehostus ei todellakaan ole sotamaalaus tai tee ihohuokosista tukkoisen näköisiä, päinvastoin, huonostakin ihosta saa upean
 14. totta, vaikka mun mielestä olis aika järkyttävää joutua häihin joissa ei olisi alkkomahoolia niin todennäköisesti kommentoisin asiaa jollakin positiivisella tavalla (samalla kun lähtisin juoksujalkaa baariin ;D) olisi mielenkiintoista tietää missäpäin suomea näitä alkoholittomia juhlia vietetään eniten?
 15. kauris76- mulla on ollut tillanderin valkokultasormus nyt n 1,5vuotta ja vielä kiiltää kuin uusi ;D