Suskis

Rouva
 • Content count

  4035
 • Joined

 • Last visited

About Suskis

 • Rank
  Konkari
 • Birthday 07/11/81

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Seattle

Recent Profile Visitors

794 profile views
 1. Mistä te noita viestimääriä tsekkaatte? Mulla oli muistaakseni himpun vajaa 4000. Saisiko vaikka 3900 takas?
 2. Miten siitä voi olla jo 10 vuotta No, mä sit myös haluun sisäpiiriläiseksi
 3. Mä voisin sen verran korjata, että ainakin vielä vajaat 3 vuotta sitten vain omilla tai puolison isovanhemmilla (tai sitä läheisemmillä sukulaisilla) olleet nimet olivat "läpihuutojuttuja". Me haettiin miehen isän isovanhemmalla ollutta tyttönimeä ja jouduttiin siis käymään läpi se pidempi hakuprosessi. Jos olis ollut miehen isovanhemmasta kyse, niin ei olisi tarvinnut. Tiedä sitten, onko asiat muuttuneet mitenkään näiden muutaman vuoden aikana... Olethan elletti ottanut huomioon, että passissa ja matkalipuissa pitää olla sama nimi. Eli vaikka virallinen nimi olisikin xx, mutta jos et kerkeä passia uusimaan tälle nimelle, niin matkustusasiakirjat tulee olla sillä vanhalla nimellä.
 4. ^ Ei sen päätöksen kylläkään ihan noin kauan (vuotta) pitäis kestää. Meillä meni kesäloman takia n. puoli vuotta. Kannattaa yrittää, jos saisitte vielä nimilautakunnan käsittelyyn asian, niin se ei mene niin pitkäksi. Meidän tapauksessa suostuivat, että laitetaan samaan paperiin kummankin hakemus toukokuun alussa, kun hakemus jätettiin, vaikka vihkiminen oli vasta elokuussa. Paperiin laitettiin, että menemme naimisiin elokuussa. Saatiin näin asia jo käsittelyyn ja hieman nopeutettiin prosessia. Ja maksettiin vain yksi maksu.
 5. ^ enpä osaa tohon vastata mitään varmaa, mutta veikkaisin, että pitää ilmoittaa lehdessä.
 6. Virallisessa lehdessä pitää ilmoittaa, jos nimi on kauempaa suvusta kuin isovanhemmilla käytössä ollut. Eli isoäidin tyttönimeä ei tarvitse ilmoittaa, mutta isosioäidin (tai sitä kauempaa suvusta olevaa) sukunimeä haettaseea ilmoitus tulee tehdä. Virallinen lehti on kyseisen lehden nimi, josta löytyy muitakin "virallisia" ilmoituksia (esim. konkursseja yms.). Ilmestyy parin viikon välein (muistaakseni). Nettiversiokin taitaa olla olemassa. Ei tartte huolehtia, että ei kyseistä lehteä tunne. Maistraatista laittavat ilmoituksen eteenpäin oikeaan osoitteeseen.
 7. OT jatkuu... Toimin tälläkin palstalla pyörivän Kirsuksen kaasona. Olen Kirsuksen häiden aikaan neljännen kuun lopulla raskaana, eli melko alussa. Rakkaalla morsmaikulla ja hänen sulhasellaan on asiat jo niin hyvin hanskassa, että väliin tuntuu, että morsiamella on enemmän juttua liittyen mun raskauteen kuin heidän häihin ;D En todellakaan koe, että hyvä ystäväni yhtään vähättelisi raskauttani. Toisaalta myöskin minä osaan antaa oman arvon heidän tärkeälle päivälle. Eli kyllä niitä kaason raskaudesta innostuneita morsmaikkujakin löytyy! Tai ainakin tälläisen fiiliksen oma rakas ystäväni on minulle saanut välitettyä Olisiko kaasoiltavani innostus mun raskautta kohtaan sitten vähäisempi, jos heidän hääjärjestelynsä olisi huonommalla tolalla? Enpä osaa sanoa. muoks. sydän reistailee...
 8. Meillä oli Norah Jonesin Come away with me Todella herkkis ja ihana hidas valssi
 9. En. Ystäväni teki mulle unelmieni puvun ja hänellä todellakin riittää taitoa. Se oli just täydellinen Maalla sai todella hyvää palvelua sekä meikkaajalta että kampaajalta. Kampaaja etenkin oli täys 10 ja osasi asiansa ja osasi toteuttaa mun toiveet tosi hyvin. Ja meikki kesti tosi hyvin koko pitkän kuuman päivän.
 10. Norah Jones: Come away with me Tulee meille häävalssiksi. Toivottavasti keretään harjoittelemaan tarpeeksi...
 11. Mistä olette löytäneet kakunkoristeita Helsingistä? Vai löytyykö niitä ollenkaan? Tarkoitan valmiita (muovisia tms.) kakunkoristeita, en teettämistä tms. Ei tarvitse olla mikään erikoinen kakunkoriste, mutta niistäkin voi antaa vihjeitä. Vinkkejä?
 12. Olisko kenelläkään antaa vinkkejä hyvästä ja edullisesta videokuvaajasta? Ovat kaikki menneet johonkin mua piiloon :
 13. Me yritettiin myös etsiä pelkkiä lentoja, kun olimme viimeksi Goalle lähdössä. Tultiin siihen tulokseen, että tulee kalliimmaksi ja vaivalloisemmaksi ottaa pelkät lennot ja etsiä itse hotelli kuin jonkin matkanjärjestäjän pakettimatka, siis lennot+hotelli. En tiedä, onko tilanne muuttunut, mutta ainakaan pari vuotta sitten ei Suomesta tehty muita suoria lentoja Goalle kuin matkajärjestäjien lennot Muistaakseni junaverkosto on ihan hyvä, mutta kannattaako sitä viettää 2pv (meno ja paluu) kuumassa junassa, jos olette pelkästään Goalle menossa. Jos taas ideana on kierrellä muutenkin Intiaa, niin sittenhän asia on aivan eri.
 14. Tässä mun vielä epävirallinen yhdistelmä