-Puolukka-

Rouva
 • Content count

  1011
 • Joined

 • Last visited

About -Puolukka-

 • Rank
  Konkari

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Espoo

Recent Profile Visitors

1096 profile views
 1. From the album Koti

  © &copyNaimisiin.info

 2. From the album Koti

  © &copyNaimisiin.info

 3. From the album Koti

  © &copyNaimisiin.info

 4. From the album Koti

  © &copyNaimisiin.info

 5. From the album Koti

  © &copyNaimisiin.info

 6. From the album Koti

  © &copyNaimisiin.info

 7. From the album Koti

  © &copyNaimisiin.info

 8. From the album Koti

  © &copyNaimisiin.info

 9. From the album Koti

  © &copyNaimisiin.info

 10. From the album Koti

  © &copyNaimisiin.info

 11. Pitaako muuten sinne Vietnamiin matkatessa ottaa rokotuksia? Lonely Planetin mukaan sinne ei ole mitaan pakkollisia rokotteita, mut en ole oikein varma pitaisiko niita ottaa. Mites muut?
 12. Hei Leleth! Kiitos vastauksesta ja selvityksista! Ollaan nyt sit paatetty etta mennaan Vietnamiin, kallistuttiin sen puoleen parista eri syysta... Nimittain kuulin etta Vietnam on hyvin vehrea maa, ja mua houkutti se ehka enemman kuin kuivan aavikkoseudun nakeminen (jos olis menty Intiaan olis menty Radhastaniin). Ja myos se etta kun luin Lonely Planetin matkavaroituksista, niita oli paljon enemman Intialle kuin Vietnamille (kuten mainitsinkin eka viestissa). Mut tosiaankin, ma haluan nahda sita vehreeta luontoa ja maaseutua, ei niin valiteta rannoista. Ja saatetaan muuten kayda kierros kans Kamputsean puolella! Matkalle lahdetaan 9. helmikuuta, I can't wait!
 13. Hei! Me kaytettiin Stockmannin vientipalvelua kesalla 2006 ja hinta oli mun mielesta jotain 50 - 150 euroa, ei siis £200 (lahjat toimitettiin siis Lontooseen). En muista hintaa tarkkaan, mutta ei olis varmaan otettu vientipalvelua jos se olis ollut noin kallis! Oltiin tosi tyytyvaisia toimintaan, Stockalta saa sellaisen takuun etta jos jotain menee rikki kuljetuksessa sen saa ilmaiseksi korvattua. Meilla meni esim pari lasia rikki, joten seuraavan kerran kun olin Suomessa haiden jalkeen vein ne Stockalle ja sain uudet tilalle. Tietty ilmoitin niille siita etukateen ennenkuin menin. Vieraille taidettiin ilmoittaa erillisessa kirjeessa (jossa oli ohjeita haapaikalle saapumisesta jne) Stockan nettiosoite josta loytyi lahjalista, ja siina kirjeessa mainittiin myos etta vieraiden ei tarvi tuoda lahjoja paikan paalle vaan etta ne toimitetaan Stockan toimesta meille. Eli siis oltiin tyytyvaisia!
 14. Kiitti vastauksista ! Meidän tarkoituksena on olla häämatkalla 3 viikkoa, saakohan Vietnamissa niin kauan aikaa kulumaan?
 15. No siis ihan rehellisesti sanottuna mua on kans alkanut kiinnostaan tuo Vietnam enempi… Mun yksi kaveri on matkustellut paljon Intiassa ja hänen juttujaan kuunnellessa heräsi kiinnostus Intiaa kohtaan, mut nyt tuntuu että tykkäisin siltikin itse enemmän Vietnamista. Siis meidän matkan tarkoituksena olisi rentoutua ja nauttia kauniista maisemista ja luonnosta, ja nähdä myös historiallisesti merkittäviä paikkoja. Mut mun mies on sitä mieltä että Intia olis enemmän sellainen honeymoon kohde… Tiedän että Intiaan ei kannata mennä helmikuun jälkeen kun siellä alkaa olla liian kuuma, siis Lonely Planet sivustoilla sanottiin näin. Vietnamista sanottiin että sinne voi mennä ympäri vuotta, sillä kun pohjoisessa on kylmä niin etelässä on lämmin jne… Paul, saanko muuten kysyä että minka takia päätitte että menette häämatkalle Vietnamiin?