Enska.

Rouva
 • Content count

  652
 • Joined

 • Last visited

About Enska.

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

966 profile views
 1. Onko kenelläkään tuoreita kokemuksia Lappeenrannan kampausten ja meikkien tekijöistä?
 2. Ruoka oli n. klo 17, kahvi n. klo 19.30 ja iltapalaa sai klo 22 eteenpäin. Iltapalaksi oli pitsaa ja karkkibuffan jäänteitä. Mun mielestä iltapala oli aika tärkeä, sillä ruuasta oli jo useampi tunti. Lisäksi morsian sai ensimmäiset murut alas vasta iltapalalla.
 3. Mulla oli pieni laahus ja muuten sujui hyvin, paitsi että tanssin aikana joku tallasi helmalle ja siitä seurasi repeämiä organzaan. muoks. ja laahustani ei oikeasti voi kutsua kyllä laahukseksi, sillä se oli niin lyhyt. Näin ollen sitä ei olisi oikein voinut nostaakaan. Vaati siis aikamoista taitoa sen päälle tallaaminen
 4. Kiitettiin kiitoskuvalla mekin, kyseessä oli kummisetäni. Perheessämme on myös pappi, ja kyllä hyvin usein hääpari lähettää kiitokseksi kiitoskortin. Mielestäni tämä on kaunis ele, sillä vaikka papit usein kutsutaan syömäänkin/ juhlapaikalle, niin silti se on hänelle työtä ja tavallaan "velvollisuus" (vaikka miten hyvää ruokaa olisikin). Sähköposti voisi olla myös mukava tapa huikata kiitokset jälkikäteen.
 5. Bändi maksoi 700e ja soitti neljä settiä. Kaksi ekaa settiä oli perinteisempää musaa ja kaksi vikaa rockia ja poppia. Opettelivat myös meitä varten Finlandersin "En"-biisin. Olimme todella todella tyytyväisiä valintaamme.
 6. Ihanin lahja oli häämatkamme, joka siis rahoitettiin lahjaksi saaduista rahoista. Niin, siis oikeastaan ihanin lahjamme oli raha
 7. Olenkohan jo vastannut tähän ketjuun.. Häistä aikaa n. 16 kk ja vieläkin ihastelen sormustani lähes päivittäin. Sormus tuli kaupassa vastaan sattumalta ja tuntui heti omalta. En olisi ikinä etukäteen uskonut että voisin olla näin 100 % tyytyväinen siihen.
 8. Me saimme kavereilta n.50 e/ pariskunta ja samaa linjaa olemme itsekin noudattaneet. Itse olen ajatellut että kyllä sen verran "pitää" antaa että kattaa suunnilleen oman ruokailunsa (tiedän kyllä että tästäkin on monta eri mielipidettä). Yleensä ajattelen että jokainen osallistuu lahjan antoon omien kykyjensä mukaan. Toisaalta kyllä en pariskuntana kehtaisi antaa 30 e vähempää, vaikka kuinka tekisi taloudellisesti tiukkaa. Sitten vaikka syötäisiin puuroa seuraava viikko :