Jump to content
Naimisiin.info

Beth

Aktiivijäsen
  • Viestit

    17
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Beth's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Beth

    Onko häät jo maksettu?

    Kaikki kulut ollaan maksettu sitä mukaan alta pois kun niitä tuli. Ainoastaan lisäkuvat ja kiitos kortit on maksamatta. Sovittiin, että maksetaan samalla kun haetaan ne.
  2. Beth

    Mitkä häämarssit ja valssi teillä?

    Meille tulee todennäköisesti juhlamarssi Prinsessa Ruusunen ja Häämarssi Toivo Kuulan. Häävalssiks ollaan kaavailtu Maijan ja Jannen häävalssia.
  3. Beth

    Mikä virsi kirkkoon?

    Meille tulee virsi 464.
  4. Mulle ei myöskään tule koemeikkiä, ainoastaan suunnittelu alku viikolla. Onko jotain juttuja mitä kannattais ottaa sillon huomioon tai muistaa kysyä? Sama juttu koskien kampausta..
  5. Beth

    Praha

    Me kans ollaan varattu Prahan matka ei kylläkään olla siellä kuin 4 vrk. Mulla ei ole juurikaan tietoa kyseisestä kaupungista, joten kaikki vinkit otetaan innolla vastaan.
  6. Kuullostaa tosi kivalta. En oo tommosesta ennen kuullutkaan..
  7. Beth

    Ei istumajärjestystä?

    Meille ei tule virallista istumäjärjestystä. Ainoastaan meidän vanhemmille ja mummoille tulee määrätyt istumapaikat, mutta muuten vieraat saavat itse valita paikkansa.
  8. Meillä on häihin aikaa enään ~ 6 viikkoa, eikä sormuksista ole vielä tietoakaan. Me ei olla edes käyty vielä katteleen niitä. Toivottavasti löydetään nopeesti mieleiset, eikä niillä oo pitkät toimitus ajat..
  9. Olisko jollain Ravinto Pasaatista uusia kokemuksia/mielipiteitä?
  10. Meidät vihkii kans naispappi..
  11. Meillä on kans kuvaus ennen vihkimistä. Olishan se mukava, jos sulhanen näkisi minut hääpuvussa vasta kirkossa. Meidän aikatauluun sopi kuitenkin parhaiten kuvaus ennen kirkkoa. Niin ja onpahan hiukset ja meikki vielä siinä vaiheessa kunnossa eikä vieraidenkaan tarvi odotella meitä..
  12. Ammattilaiselle ajattelin minäkin meikkaamisen jättää..
  13. Beth

    Vaihtoehtoja häänameille?

    Tuo saippuan valmistus kuullosti aika hauskalta. Osaako joku kertoa minkä hintaista se on? Entä paljonko "materiaalia" tarvitaan?
  14. Minä mietin kans kynttilöitä kesähäihin. Onko tyhmän näköistä, jos kynttilät (todennäköisesti kelluvia / tuikkuja) palaa päivällä/valoisalla pöydissä kun syödään? Illan tullessa ja "tanssien" alkaessa joudumme keräämään jonkin verran pöytiä pois, joten siinä vaiheessa varmaan kynttilätkin vähenevät pakosta tai niille pitäis keksiä joku toinen paikka..
  15. Meillä on häät heinäkuussa 2006 ja kirkko sekä hääpaikka varattiin syyskuussa 2005. (Moni oli ollut liikkeellä paljon aikaisemmin)
×
×
  • Create New...