Myoni

Rouva
 • Content count

  29
 • Joined

 • Last visited

About Myoni

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Löysin ebaysta tällaisen kuvan ja tekijä joku kiinalainen firma. Veikkaan kuitenkin, että on alkuperäisesti jonkun suunnittelijan kokoelmista. Tietäisikö joku mistä löytyy?
 2. Olen käynyt kaksi kertaa San Franciscossa kuluneen vuoden aikana työn puolesta ja molemmilla kerroilla viihtynyt todella hyvin. Suunnitteilla jopa muutto sinne. Miksi SFO sitten on niin ihana, no se on monikulttuurinen, boheemi, niitä harvoja USA:n kaupunkeja, missä voi kävellä kaikkialle.. SFO:ssa on mitä mainioin ruokakulttuuri ja eri maiden keittiöt ovat hienosti edustettuina. China Townissa pääsee tutustumaan eri alueiden kiinalaisten mukanaan tuomiin perinnekeittiöherkkuihin ja käytännössä mitä nuhjuisempi paikka, sitä maukkaampi ruoka. Toki hienompiakin ravintoloita löytyy, tosin niissä hintataso on aika korkea. Riippuen vuodenajasta hotelleja voi saada hyvinkin huokeaan hintaan. Esimerkiksi ns. low season -aikaan marraskuu-helmikuu -välillä useat hotellit majoittavat -30%- -50% hintaan. Jos viettää parisen viikkoa San Franciscossa, suosittelen yllättävän halpaa huoneistohotellia Gaylord Suites aivan Union Squaren tuntumassa. Sisustus on modernia aasialaispainotteista, siivooja tosin käy vain kerran viikossa, mutta saapa ainakin häämatkalaiset kuherrella rauhassa... Kymmenen päivää maksoi nyt joulun alla 600 dollaria. San Franciscossa kannattaa ainakin pyöräillä esim. tandemilla Golden Gatella ja jos akateemiset opinahjot kiinnostavat, niin käydä ihmettelemässä Berkeleyn kampusta. Sää on aika tuulinen ja kylmä ja talvella voi olla jopa pakkasta, kesälläkin tuuli voi olla pureva, mutta suomalaismittapuun mukaan kuitenkin kohtuullisen lämmin.
 3. Meillä oli viime kesänä jo paria vuotta aikaisemmin varattu hääyöpaketti Haikon kartanon sviittiin ja se vahvistettiinkin hyvissä ajoin ennen juhlaa. Tunti ennen vihkimistä samana päivänä Haikon kartanosta soitettiin, että edellinen asiakas EI SUOSTU poistumaan sviitistä. Näin ollen emme saaneetkaan huonetta. Ei siinä sitten mikään auttanut, ei ystävälliset keskustelut, ei uhkailu, ei lahjonta.. :/ Siellä taisi olla joku tosi tärkeä ihminen yötä, joka tuo enemmän rahaa paikalle kuin tavallinen pariskunta. Eli siis älkää uskoko ainakaan Haikon kartanoon mennessänne, että saisitte varaamaanne palvelua tai huonetta, sillä siitä ei näköjään ole mitään takuita. Emme myöskään saaneet korvaavaa lahjakorttia tai edes pahoittelua. Muutenhan paikka on toki kaunis, mutta kyllä tämä herkän mieleni tuolloin pahoitti, kun vihkiminen muutenkin jännitti.
 4. No minä olisin halunnut valkokultaisen ja hieman erilaisen sormuksen kuin nykyinen, mutta päätettiin ostella sellainen kunhan on hieman enemmän varallisuutta. Unelmieni sormus nimittäin maksaa 2000 euroa ja siihen ei ihan näillä tuloilla ole varaa...
 5. Olisiko tietoa, mistä pääkaupunkiseudulta voisi löytää hyvän ompelimon, joka korjailisi jo valmista pukua? Teetätytin puvun Thaimaassa (tai kaverit teetätyttivät mittojen mukaan matkalla ollessaan) ja annoin kuvankin mukaan. Yläosa on kuitenkin ihan väärännäköinen ja alaosaakin pitäisi hieman tuunata. Enkä ole ihan pintakankaastakaan varma.. Harmittaa, kun maksoin siitä kuitenkin 240 euroa.. Olis pitänyt vaan suoraan käydä Suomessa tutkimassa ompelimoita, kun nyt on ihan hukkaan heitettyä rahaa noin iso summa..
 6. Ollaan nyt joulukuussa lähdössä San Franciscoon, joten häämatkalla ei innostakaan siellä pysähtyä. Täytynee nyt lentää suoraan, vai olisiko jotain muita kivoja kaupunkeja kuin Frisco, LA tai Las Vegas, jossa voisi pari päivää "levätä" ennen jatkolentoa Honoluluun?
 7. Meillä päätös oli selkeä, eli pitkälle, mihin ei tule niin usein matkusteltua. Matkustellaan nimittäin aika lailla, kun on konferensseja ainakin pari vuodessa + tähän päälle normaalit lomamatkat. Vaihtoehtoina oli Arfikan safari, Mauritius, Seychellit tai Hawaiji. Päädyttiin nyt tuohon viimeiseksi mainittuun, koska mies ei halua lökötellä auringossa ja haluaa nähdä kaupungin vilinää, mä taas haluan sukellella ja käydä observatoriolla ja ei aurinkon otto olisi pahitteeksi.. Eli kompromissin kautta Hawaiji. Ei olla kumpikaan siellä käyty, joten molemmille myös uusi kohde.
 8. Me ollaan nyt päätetty tosiaan lähteä ko. paikkaan ens juhannuksen tienoilla. Ollaan viikko Honolulussa ja toinen viikko Hawaijin saariristeilyllä, jotta nähtäisiin myös muut saaret. Sen olen ymmärtänyt, että ympäri vuoden ihan mukava ilmasto, en tosin tiedä, mitkä hirmumyrskyt ne vielä eksotiikkaa matkaan lisäävät..
 9. Mies ei halua vaihtaa sukunimeään, koska tunnetaan tiedepiireissä julkaisuistaan omalla nimellään. Minä en taas suostu ottamaan miehen nimeä, sillä miehen isänpuolista sukua en edes tunne, sillä he ovat hirveissä riidoissa. En siis halua kuulua nimellisesti sukuun, jota en tunne. Pidän siis oman nimeni. Jos lapsia joskus tulee, siitä tulee varmaan hirveät riidat, minä kun haluan ne omalle nimelleni..
 10. Munkin mielestä on hassua sanoa, että haluaa häät "kun nyt vasta löytyi se oikea". Luulisi, että kaikki ovat silloin alussa olleet niitä oikeita. Olemme menossa ensimmäistä kertaa naimisiin ja hän on minulle se oikea, mutta jos meille käy joskus niin kuin puolelle solmituista liitoista ja eroamme, löydän aika varmasti toisenkin "sen oikean". Uskon nimittäin, että maailma on pullollaan hyviä miehiä, joiden kanssa voisin solmia avioliiton ja pitkäaikaisen suhteen, olen vain sattunut kohtaamaan nykyiseni nimenomaan sattuman kautta ja häntä rakastan. Mies saattaisi kuitenkin olla joku toinen, mikäli elämäni valinnat eivät olisi antaneet häntä kohdata ja saattaisin aivan hyvin olla yhtä onnellinen. Eli en siis kummastele lainkaan jo aikaisemmin naimisissa olleiden uusia häitä, lähinnä vain puhetyyliä "nyt kun löysin sen oikean", sillä miten koskaan on suostunut menemään naimisiin muusta kuin rakkaudesta oikeaan mieheen..
 11. Meille tulossa kaksipäiväiset häät ensi kesäkuussa. Torstaina mennään maistraatissa naimisiin, kaikista läheisimmät todistajina. Tämän jälkeen mennään ravintolaan juhlistamaan siviilisäädyn vaihtamista, jonka jälkeen mennään sitten ajoissa viettämään hääyötä, jotta voidaan nauttia shampanjasta ja sviitin poreammeesta huoneen saannista luovutukseen asti. ;D Perjantai on sitten toipumispäivä ja kerätään voimia lauantain juhlia varten. Ukko kun haluaa kirkkohäät, siunaus on kirkossa ja tämän jälkeen pirskeet sitten suvulle ja kavereille, joissa meidän on tarkoitus pysyä tappiin asti ja siirtyä vielä jatkobileisiin, ellei jompi kumpi sammu pöydän alle. Sunnuntai on sitten rehellinen krapulapäivä. Meillä siis kaikki herkkyys ja romantiikka on oikeana hääpäivänä, lauantaina biletetään rennoissa olosuhteissa laseja kilistellen.
 12. Esim. toinen puolisko uskovainen ja toinen ei.
 13. Juhlapaikan hinta seitsemältä tunnilta 1350 euroa. Karmivan kallishan tuo, mutta ei Helsingin keskustan lähituntumasta taida halvalla selvitä. Ja paikka oli niin meidän tyylinen, että oli pakko ottaa.. Juhlapaikka on myös todella lähellä meidän kotia, jos jostain syystä ei jaksettaiskaan jatkoille. ;D
 14. Tosin meidän tapauksessa sulho on ajatellut asiaa ja haluaa kirkon ja minä en, joten aina ei edes suvusta kyse. Kompromisseja joutuu tekemään jo pariskunnan kesken ja tämän takia en halua hyvää miestä vaihtaa. Siispä meille tulee siunaus kirkossa, vaikka en itse usko mihinkään kirkolliseen. Ja en ajattele asiaa, että menisin naimisiin "valheellisin sanoin", sillä häät tulee olemaan siviilit ja mun puolesta liiton saa toki siunata, kun en itse joudu siinä mitään vannomaan.
 15. Ei kauhean ekologista, mutta jos ei tiskaus tosiaan onnistu niin miksipä ei.