Maraschino

Aktiivijäsen
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Maraschino

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Meillä päätettiin että häämatka saa nyt kerrankin olla luxusta, varsinkin kun kyseessä oli vähän eksoottisempi kohde eikä näistä parin-kolmen tähden hotellien tasoista siellä ollut mitään käsitystä. Jokainen tietysti tyylillään, mutta itse ajattelen kyllä niin että häämatkaan kannattaa panostaa, mikäli siis se vaan on mahdollista, ja majoittua mahdollisimman hyviin hotelleihin, ettei nyt matka ainakaan sen takia mene pilalle. Muutoin matkustaessa riittää kyllä ihan normaali kolmen tähden taso, onpa kreikassa asuttu joskus yhden tähden hotellissakin, ja tosi hyvä matka oli sekin Eli yleisesti otten hotellin tasolla ei ole niin suurta merkitystä, kunhan on suht siisti, mutta häämatkalla saa olla vähän ekstraa.
 2. Hei, kirjoittelin Curacaosta vähän tuossa otsikolla Ihana häämatka Curacaolle. Lukaisepas se, vastaan mielelläni kysymyksiin jos vain osaan:)
 3. meidän menu ois tämmöinen: ALKURUOAT: -pienet blinit, mätismetana, sipuli -hiilimuikkuja, jogurttikastike -limelohta -savustettuja punajuuria ja tuorejuustoa -maalaispaté ja herukkagelé -metsäsienipiirakka -kirkas kapris-perunasalaatti -kana-melonisalaatti -chevre-viikunasalaatti PÄÄRUOKA: -Savustettua härkää, madeirakastike -perunagratiini -ratatouille -kasvisvaihtoehtona sienikroketti, paahdettuja kasviksia, porkkanakastiketta -lisäksi leipälajitelma -ruokajuomina italialaista valkkaria ja punkkua, nimiä en muista JÄLKIRUOKANA: -Hääkakku (kaksi makua: raskaampi suklaa-nougat-marsipaani ja keveämpi cassis) -kahvi/tee+konjakki/amaretto
 4. Vielä yksi tyhmä :-[ kysymys Curacaosta. Luin tuossa juuri naapurisaari Arubasta ja joku mainitsi että ötököitä ei ole, mutta liskoja sitäkin enemmän, eli paikka ei ole liskokammoisille! Me ollaan menossa Curacaolle, mutta itse olen kyllä pahasti liskokammoinen, joten kertokaapa onko näitä liskoja myös Curacaolla ja törmääkö niihin joka paikassa, eli juoksevatko pitkin hotellihuoneiden seiniä...hui ???
 5. Ihana kuulla että viihdyitte Meillä on matka vielä edessä, lähtö kahden ja puolen viikon kuluttua, tuskin maltan odottaa!! Kertoisitko vielä vähän enemmän paikasta, esim. missä kannattaa syödä, onko Willemstadissa hyviä shoppailupaikkoja ja miten siellä kannattaa liikkua (oma auto vai julkinen liikenne) Ja kaikki muukin info tervetullutta!
 6. Hyvä kysymys! Mietin juuri itse tätä samaa. Mulle tulee sellainen kotelomallinen yläosa, eli ei olkaimia ollenkaan. Kotelo tulee kyllä aika ylös, eli ei ole kovin syväänuurrettu edestä eikä takaa. Olen laittamassa hunnun ja se kyllä peittää paljaan selän, mutta silti mietin että onko puvun kanssa liian alaston olo. Toisaalta taas en voi sietää mitään bolerojakkuja itselläni ja mielestäni jakku pilaa puvun keveän yleisvaikutelman...vaikea homma :-/. Ehkä kuitenkin vaan kylmästi menen olkapäät paljaina, kyllähän huntu jotain peittää.
 7. Eikö tosiaan löydy ketään Hgin tuomiokirkossa vihittyjä tai siellä häissä olleita?? Kokemuksia kaivattaisiin kipeästi, erityisesti mielipiteitä srk:n papeista!
 8. Mekin ollaan menossa Curacaolle, syyskuussa! Matka tilattiin Helinmatkojen kautta, palvelu on ollut tosi ystävällistä ja joustavaa (mm. vaihdettiin just tässä vielä hotellia ja hyvin sujui). Mielelläni kuulisin myös kokemuksia paikan päällä käyneiltä, kaikki käytännön vinkit jne tosi tervetulleita.
 9. Onko kokemuksia Tuomiokirkkoseurakunnan paperista, kanttorista ja homman sujuvuudesta noin yleisesti. Osaatteko suositella ketään pappia erityisesti?
 10. Hei taas kaikki Espoon kartanossa juhlijat! Ajattelin ilmoittaa että olen meilannut kartanolle seuraavanlaisen ehdotuksen. Ehdotin että hankkisivat vihreään saliin parketin suojaksi parkettikuvioista muovimattoa, jonka voisi lätkäistä paikalleen ennen tanssia ja näin saisi lattian suojattua mutta silti voisi tanssia siinä isommassa salissa. Muovimatto ei ole kovin kallista ja kartanon omistajahan voisi periä pienen maksun maton käytöstä jotta saisivat kustannukset katettua. Tietenkään muovimaton päällä ei ole niin hyvä tanssia kuin parketilla, mutta eiköhän sekin liukastu jos siihen heittää vaikkapa kahvinporoja. KUitenkin mielestäni tämä on pienempi ongelma kuin se että joutuu sullomaan suuren hääporukan siihen pieneen saliin ja läheskään kaikki eivät edes pääse näkemään häävalssia. Ulkona tanssiminen on meidän tapauksessa poissuljettu, juhlat ovat syyskuussa ja silloin iltaisin vaan on jo kerta kaikkiaan liian kylmä. Saapa nyt nähdä miten kartanossa suhtautuvat ehdotukseeni, vielä en ole vastausta saanut. Jos ehdotukseni miellyttää teitä muita kartanossa juhlijoita niin olkaa ihmeessä tekin yhteydessä kartanoon tämän asian tiimoilta, ehkä se että useampi ihminen haluaisi tanssin isompaa saliin voisi edesauttaa ratkaisun löytymistä. Kesäterkkuja kaikille
 11. Hei! Espoon kartanossa juhlimme mekin syyskuussa. Paikka on mielestäni aivan ihana!! Mutta, tanssiasia mietityttää minuakin, tiedän nimittäin että vieraat ovat innokkaita tanssijoita ja siksi olen huolissani siitä että se keskimmäinen sali on aivan liian pieni. Ja mielestäni on myös tosi sääli jos suuri osa vieraista ei ollenkaan näe häävalssia. Toisaalta muusikot ovat ainakin tällä palstalla olleet kovasti ulkona tanssimista vastaan, joten terassi ei ehkä ole enää vaihtoehto syyskuun puolivälissä. Lämpölampuistakaan ei taida olla oikein apua, vai..? Onko kukaan kysynyt voisiko vihreässä salissa tanssia jos hommaisi lattialle jonkun erillisen tanssialustan? En kyllä tiedä että miten sen voisi järjestää... Kommentteja please, miten te muut "Espoon kartanolaiset" aiotte tanssin järkätä?
 12. Espoon kartano syyskuussa! Mielestäni aivan ihana paikka, vaikka tilavuokra onkin aika korkea. Vieraat aiomme sijoittaa keltaiseen ja vaaleanpunaiseen saliin, n. 90 henkilöä pitäisi näihin kahteen mahtua. Buffet-pöytä tulee sitten siihen kolmanteen saliin (vihreä?). Tällä hetkellä mietityttää vähän tanssin järjestäminen. Kartanolla on ihan terassi, mutta en tiedä tarkeneeko syyskuussa enää oikein tanssia ulkona. Toinen mahdollisuus on järkätä tanssi siinä vaalenpunaisessa salissa, mutta mielestäni se näytti kyllä tosi pieneltä tähän tarkoitukseen. Miten te muut Espoon kartanossa juhlivat olette järkänneet tanssin?