koran_

Rouva
 • Content count

  246
 • Joined

 • Last visited

About koran_

 • Rank
  Vakkari
 • Birthday 05/07/82

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1098 profile views
 1. önnönnööö

 2. Hymyilin kun muuten olisi tullut semmonen itku että oksat pois
 3. Kaatusin vähän ennen vihkimistä ja revin stayupit, polvi auki ja sääressä kivat nirhaumat. Polvistuminen alttarilla tuntui aika ilkeälle.
 4. Meillä oli niin, että tahdon sanottiin sille kuka kysyi.
 5. Meillä on tarkka istumajärjestys. Pöydät kasattiin kasaan niin, että yhdessä on esim. kavereita, yhdessä miehen serkkuja, yhdessä meidän sisarukset yms. Näin jokaisella on ympärillään varmasti tuttuja ihmisiä ja kaikilla ainakin pitäisi olla kivaa.
 6. Samoin, meilläkään ei ketään pakoteta pitämään puheita, oma isäniki pitää suunsa supussa koska ei ikimaailmassa voisi kuvitella esiintyvänsä sen vertaa. Pelkkä alttarille saattaminen jännittää ihan tarpeeksi. BM pitää puheen vaikka sitäkin taitaa vähän hirvittää, mutta jos haluaa niin siitä sitten vaan.
 7. Heh... aika hauska idea
 8. Tiimarista ostin jonkun halvan liimapuikon ja sain todeta ettei se kyllä liimaa mitään :
 9. Me roudataan kanssa läppäri juhlapaikalle joka sitten yhdistetään niiden musavehkeisiin siellä, dj:täkään ei tarvita sen enempää kun että joku käy laittamassa biisilistan soimaan ja säätää volkkaa sitten hiljemmalle/kovemmalle, miten kansa tahtoo Biisilistalla on musaa ihan laidasta laitaan joten varmasti jokanen pääsee tanssahtamaan. Illalla myöhemmin musa vaihtuu karaokeen.
 10. Me varmaan soitellaan taustamusana Frank Sinatraa.
 11. Lahden Ristinkirkko, ruma ulkoa ja ruma sisältä. Voi miksi, miksi piti mennä purkamaan se aivan uskomattoman kaunis wanha puukirkko ja rakentaa tilalle tollanen kauhistus. Onneksi mennään Hollolan kirkossa naimisiin Oliskos täällä joku näppärä joka löytäis kuvan siitä wanhasta kirkosta?
 12. Lyhyempiin pöytiin keskelle yksi mutta pidempiin missä taitaa olla maksimissaan 12 henkilöä niihin 2 tai 3.
 13. Sain tänään valmiiksi kaksikerroksisen suunnilleen takamukseen ulottuvan huntuni. Satiinikanttaukset ja kampakiinnitys ja tekeminen oli helppoa, hinnaksi tuli about 10e joten huomattavasti halvempaa askarrella itse kun maksaa itsensä kipeäksi ostamalla valmis huntu. Pitää lisätä kuva kunhan saan miehen ottamaan niitä. Kas tässä, oikeasti tuo tulee ylemmäs kiinni, nyt se on vaan tökätty kiinni.
 14. Mä oon nyt jo ihan vainoharhainen, laskuri sanoisi että häihin on 1kk 2 viikkoa ja 6 päivää mutta kun kesäkuun viikonloput on jo täysi ohjelmaa niin en yhtään ihmettelisi vaikka tässäkuussa jo mut yllätettäisiin. Mies kyselee aina välillä että tiedänkö jotain omista polttareista ja osaanko yhtään arvata päivää.... Salamyhkäistä...