koran_

Rouva
 • Content count

  246
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by koran_

 1. önnönnööö

 2. Hymyilin kun muuten olisi tullut semmonen itku että oksat pois
 3. Kaatusin vähän ennen vihkimistä ja revin stayupit, polvi auki ja sääressä kivat nirhaumat. Polvistuminen alttarilla tuntui aika ilkeälle.
 4. Meillä oli niin, että tahdon sanottiin sille kuka kysyi.
 5. Meillä on tarkka istumajärjestys. Pöydät kasattiin kasaan niin, että yhdessä on esim. kavereita, yhdessä miehen serkkuja, yhdessä meidän sisarukset yms. Näin jokaisella on ympärillään varmasti tuttuja ihmisiä ja kaikilla ainakin pitäisi olla kivaa.
 6. Samoin, meilläkään ei ketään pakoteta pitämään puheita, oma isäniki pitää suunsa supussa koska ei ikimaailmassa voisi kuvitella esiintyvänsä sen vertaa. Pelkkä alttarille saattaminen jännittää ihan tarpeeksi. BM pitää puheen vaikka sitäkin taitaa vähän hirvittää, mutta jos haluaa niin siitä sitten vaan.
 7. Heh... aika hauska idea
 8. Tiimarista ostin jonkun halvan liimapuikon ja sain todeta ettei se kyllä liimaa mitään :
 9. Me roudataan kanssa läppäri juhlapaikalle joka sitten yhdistetään niiden musavehkeisiin siellä, dj:täkään ei tarvita sen enempää kun että joku käy laittamassa biisilistan soimaan ja säätää volkkaa sitten hiljemmalle/kovemmalle, miten kansa tahtoo Biisilistalla on musaa ihan laidasta laitaan joten varmasti jokanen pääsee tanssahtamaan. Illalla myöhemmin musa vaihtuu karaokeen.
 10. Me varmaan soitellaan taustamusana Frank Sinatraa.
 11. Lahden Ristinkirkko, ruma ulkoa ja ruma sisältä. Voi miksi, miksi piti mennä purkamaan se aivan uskomattoman kaunis wanha puukirkko ja rakentaa tilalle tollanen kauhistus. Onneksi mennään Hollolan kirkossa naimisiin Oliskos täällä joku näppärä joka löytäis kuvan siitä wanhasta kirkosta?
 12. Lyhyempiin pöytiin keskelle yksi mutta pidempiin missä taitaa olla maksimissaan 12 henkilöä niihin 2 tai 3.
 13. Sain tänään valmiiksi kaksikerroksisen suunnilleen takamukseen ulottuvan huntuni. Satiinikanttaukset ja kampakiinnitys ja tekeminen oli helppoa, hinnaksi tuli about 10e joten huomattavasti halvempaa askarrella itse kun maksaa itsensä kipeäksi ostamalla valmis huntu. Pitää lisätä kuva kunhan saan miehen ottamaan niitä. Kas tässä, oikeasti tuo tulee ylemmäs kiinni, nyt se on vaan tökätty kiinni.
 14. Mä oon nyt jo ihan vainoharhainen, laskuri sanoisi että häihin on 1kk 2 viikkoa ja 6 päivää mutta kun kesäkuun viikonloput on jo täysi ohjelmaa niin en yhtään ihmettelisi vaikka tässäkuussa jo mut yllätettäisiin. Mies kyselee aina välillä että tiedänkö jotain omista polttareista ja osaanko yhtään arvata päivää.... Salamyhkäistä...
 15. Kiitos vinkeistä mutta ongelma ratkesikin jo, kiitos näppärän kaasoni
 16. Useinhan kuultopaperi kiinnitetään kutsuun jollain nauhalla mutta mitä muuta voisi käyttää? Mulla lyö nyt ihan tyhjää.
 17. Pikkutyttönä sitä mustavalkoista suomalaista Prinsessa Ruusunen-leffaa katsoessa päätin, että tää on se mitä häissäni soitetaan. Nyt vaan tupsahti mieleen, että voisko se olla häävalssina? Kun mulla on siitä sellanen versio missä sitä biisiä soittaa koko orkesteri eikä vaan "pimputusta" uruilla. Onkos kukaan muu kuullut tätä "hienompaa" versiota tästä?
 18. Empäs muistanutkaan tälläistä ketjua olevankaan. Tultiin sulhasen kanssa siihen tulokseen, että rinsessa ruususen tahtiin astellaan kirkkoon ja tanssitaan sitten häävalssina... tai siis hitaana Metallicaa
 19. Joo saanhan mä sen nauhan menekin laskettua ihan mittanauhaa käyttämällä, mutta en saa sitä enää nätisti ommeltua ellen irroita kampaa ja "avaa" huntua levälleen. Eipä tuo iso homma ole kun vaan ottaa asiakseen. Mulla tuo huntutylli näytti myös pakassa aika keltaiselta ja vähän epäiilin väriä mutta sitten avattuna olikin ihan kauniin värinen, vielä pitäis päästä puvun luokse tsekkaamaan, että sopiiko väri.
 20. Kaunis huntu sinulla Biene. Onko tuo Eurokankaan luonnonvalkoista huntutylliä (5,90e/m)? Mun huntu odottelee vielä jotain koristeita. Minä tyhmä vaan jo ompelin kamman kiinni huntuun kun en tajunnut että nyt en saa enää ommeltua sitä nauhaa sinne reunaan. Pitänee vaan kiltisti alkaa purkuhommiin ja alkaa mitata paljonko sitä satiininauhaa tarvitsee
 21. Mä löysin Sinooperista kuultopaperia (vai oliko se marmoripaperia) 30 senttiä/kpl elikkä aika halpaa. Tulostus onnistui loistavasti, mitään paperiasetuksiakaan ei tarvinnut muuttaa. Meillä on Lexmarkin monitoimikone, mustesuihku. Vaikka laitoin koko nipun paperia kerralla, tulostin otti nätisti yhden kerrallaan ilman mitään sotkua. Tulostuneen paperin otin heti alta pois ennenkuin uusi paperi tulee päälle, koska muste kuivui hieman hitaammin. Eli minulla ainakin mustesuihkulla onnistui ihan normaalisti, kannattaa varmaan kokeilla yhdellä ensin ja lähteä sitten etsimään toista tulostinta jos ei omalla onnistu. Lasertulostinhan kuumentaa paperin aika tehokkaasti joten se voi olla hidastaa musteen kuivumista entisestään, mustesuihkulla paperit ei kuumene tulostimen läpi mennessään.
 22. Mä ihastuin tähän, tässä tulee niin kivasti esille se "me ollaan tiimi"-meininki, ymmärrättekös mitä meinaan. Millähän sen sais kiinni sinne sisäpuolelle?
 23. Meillä on vähän eroja korteissa, kutsujen päällä on helmiä ja ne on liimattu eri tavalla jokaiseen korttiin, hullun hommaahan se olis ollut alkaa niitä asettelemaan samalla tavalla jokaseen. Mutta ei mua ainakaan suuremmatkaan erot vaivaa koska eihän ne ihmiset näe toistensa kortteja ja vaikka näkiskin niin mitä sitten?
 24. Johonkin pilttipurkkiketjuun muistaakseni kävin jo sanomassa, mutta nuo pilttipurkit ei ole ihan niitä turvallisimpia tuikkukuppeja, ne poksahtaa aika helposti halki, etenkin jos tuikku on ihan purkin pohjalla. Varmaan kannattaisi jotain täytettä laittaa niin paljon pohjalle, että itse tuikku on melkein purkin ulkopuolella.