Jump to content
Naimisiin.info

Jenetska

Rouva
  • Viestit

    15
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Espoo

Jenetska's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Ninskin kanssa samaa mieltä: se joka keksii ja haluaa leikin vetää niin maksaakin, jos palkintoja tarvitaan. Meidän häissämme olen antanut ohjeeksi, että ei ole välttämätöntä mitkään leikit, kaasot haluavat kuitenkin muutaman leikin järjestää ja näin ollen myös oletan, että ohiestarpeetkin tulevat heiltä.
  2. Tappura: ihanan persoonallinen ja tulee tunne, että kertoo juuri teidän tarinaa ja on teidän näköisenne
  3. Shakettia täälläkin luvassa, hopeisen harmaalla liivillä, taskukellolla ja silinterillä..viehe tottakai rinnukseen ..Maltan tuskin odottaa, että näen livenä. Meillä ei morsian nää sulhasen asua ennen vihkimistä eikä sulhanen näe morsiamen. Jännää Aluksi sulhanen oli sitä mieltä, että hän ei mitään erikoista tartte ja että musta pukunsa kelpaa vallan mainiosti..noh, näin sitten kävi..Koko paketti lähti vuokraamosta mukaan, niin innoisaan hän lopulta shaketistaan oli. Hyvä niin, onhan se kiva laittaa erikoistilaisuuteen jotain ainutkertaista.
  4. Jenetska

    Re: Hupia kirkkoon

    Tää on kyllä taas yksi palsta että! Pidetään hupia ja vitsailua perisyntinä kirkollisessa vihkitilaisuudessa mutta muutama on samaan hengenvetoon sanonut maagiset sanat: "en itse usko Jumalaan mutta me menemme totta kai kirkossa naimisiin ja kirkollinen vihkiminen ..." Siis suurempana loukkauksena Jumalaa kohtaan varmasti on se, että vihkiminen tässä tapuaksessa tapahtuu kirkon tiloissa. Lisäksi kyllä paistaa monen kirjotuksesta läpi, että siviilivihkiminen on jotain arvottomampaa. Me menemme siviilivihkimisellä naimisiin ja se ei vähennä häidemme arvoa omissa silmissämme piiruakaan. Voin sanoa, että kirkossakin olisin voinut/halunnut mennä sillä minä uskon Jumalaan mutta sulhaseni ei. Minä en kuitenkaan koe, että tarttisin kirkollisia riittejä ympärilleni mennäkseni naimisiin vaan kyllä sen kaiken on löydyttävä sisältä itsestään.
  5. Jenetska

    Sulhasten suusta

    Kannampa minäkin korteni: Meilläkin on kuultu tuo tokaisi: "mulla on aivan hyvä musta puku" , kun olen tiedustellut sulkin asu vaihtoehtoja. Lisäksi hän yritti kovasti ajaa asiaa, että häissä ei olisi mitään kunnon ruokaa vaan "jotain sipsejä kulhossa ja boolia ja siideriä" ..jep, jep. Lisäksi eräs hyvä kommentti oli, kun mietimme vihkimistä ja kuinka paljon sukulaisia ja kavereita häihimme kutsumme. Sulhanen ehdotti, että jos sukulaiset pyytäisi vihkimiseen ja sen jälkeen kaverit kutsutaan "kemuihin" hänen vanhempiensa kotitaloon. Vanhemmat tosin eivät saisi olla paikalla. Joo, kuule rakas..en kyllä kehtaisi olla vihkimisessä maistraatissa, että "heippa sukulaiset, kiva, kun jaoitte tämän 15 minuuttia kanssamme, nyt voitte lähteä kotiinne, me lähetään anoppi teille juhlimaan ja sotkemaan, että jos mahdollista voitteko mennä jonnekin siksi aikaa" ..Mutta sulhanen oli aivan tosissaan vääntämässä, että miksi ei voi tehdä noin?
  6. ;D Jos ei erota häissä morsianta ja anoppia toisistaan niin ensiksikin olkaa onnellisia nuorekkaasta anopista ja toisekseen harkitkaa vielä mitä itse olette laittamassa päällenne, jos nimittäin on vaikeata erottaa teitä morsiamiksi. Henkilökohtaisesti en pidä sitä hirveänä, jos joku muukin vieraistamme esiintyy valkoisessa..kunhan ei ehkä morsiuspukua laita päälleen. Jakkupuku on mielestäni aivan eri asia ..yleensä siihen yhdistetään värikäs paita tai huivi tai jotain niin, että pääväritys ei loppujen lopuksi kuitenkaan ole valkoinen, jos se sattuihi jotain häiritsemään. Eipäs ressailla turhasta.
  7. Jenetska

    Espoo

    Soittelinkin jo jonkin aikaa sitten Espoon maistraattiin ja olivat todella ystävällisiä ja auttavaisia. Vihkiminen olisi onnistunut muitta mutkitta niin juhlapaikalla tai maistraatin tiloissa lauantaina. Valitsimme maistraatin tilat, koska säästä ei taas mene kukaan takuuseen Vihkijänä toimii henkikirjoittaja, joka ehdottomasti haluaa tavata meidät n. 1kk ennen vihkimistä suunnitellakseen tilaisuutta kanssamme. Olin erittäin positiivisesti yllättynyt maistraatin palvelun tasosta.
  8. Jenetska

    Ei istumajärjestystä?

    Meille tulee aivan samoin EveliinaH! Meistäkin oli fiksuinta miettiä, että ketkä istuu samassa pöydässä mutta saavat sitten istua ihan sille kohtaa pöytää ja ihan kenen viereen haluavat.
  9. Pääkaupunkiseudulta ainakin löytyy ravintola-teattereita ..eli pääsee nauttimaan hyvästä ruuasta ja esityksestä yhtäaikaisesti. Hauskaa ja erikoisempaa kuin tavallinen syöminki. Leppävaarassa on albergan teatteriravintola, helsingissa ravintola kaksi kanaa ja studio Pasila (viimeisen nimestä en mene takuuseen)
  10. Hei muuten tuli mieleen, ku joku kyseli, että minne kannattaa laittaa lista ..niin www.naimakaupat.com ..sinne voi laatia lahjalistan myös ja olisi hääaiheiset sivustot. Varsinkin kannaattaa laittaa lista, jonnekin yksittäiselle sivustolle ei tavarataloon (stockalle tai sokokselle), jos osa vieraista asuu pienillä paikkakunnilla tai sellasella, missä kyseisiä kauppoja ei ole. Eikä ole muutenkaan sidottu kyseisten paikkojen hintoihin nimittäin jokainenhan sen tietää, että alet on myös eri aikoihin eri liikkeissä. Täyttyy vaan olla netti käytössä lahjan ostajalla, että kykenee merkkaamaan listaan, mitä on hankkinut parille..mutta avuliaat sukulaiset voivat tässä myös auttaa toisiaan, siitä on turha hääparin stressailla.
  11. Heippa Nerdinna, muistatko moneen Albergassa sai olla juhlimassa? Kuulostivat kyllä ihanilta nuo teidän juhlanne
  12. Jenetska

    Espoo

    ..suuri kiitos vastauksistanne..ovat suureksi avuksi. Pitääpäs alkaa soittelemaan :
  13. Meillä olisi varattuna tuo Valhalla espoossa..Onko kukaan/ketään ollut viettämässä siellä tai aikeissa viettää? Olisi kiva jakaa kokemuksia ja ideoita. Pelottaa vähän se kauklahden asuntomessu alue siinä vieressä..Osaako kukaan kertoa tarkemmin, että onko odotettavissa traktoreita pihalla?
  14. Onko kokemuksia jaettavaksi espoon maistraatista? Olisi nimittäin tarkoitus sieltä pyytää vihkimisapua. Päätettävä on vielä, että tapahtuuko vihkiminen juhlapaikalla vai maistraatissa? Tietääkö kukaan kultainen, että onko espoossa muita mahdollisia siviilivihkijöitä ja miten heihin saisi yhteyden? Onko heistä kokemusta? Tarkoitan tässä noita tuomareita yms.
  15. Jenetska

    Espoon Kartano

    Mä en kyllä tajua, että joku viitsii periaatteessa pelistä seinistä pulittaa 1700 euroa.. kun vertaa tosiaan noita hintoja niin 400 eurollakin saa paikan vuokrattua. Tietenkin, jos jollain on noin paljon "ylimääräistä" laittaa pelkästään tilanvuokraan niin hienoahan se on..itse en silti viitsisi..Noh, tyhmähän ei ole se joka pyytää vaan ... Meille nimittäin tuli kanssa paikasta "tarjous" kirje ja 100 vieraalle hintaa kertyi 1700 euroa. En vain tajua, että miten ihmismäärä voi vaikuttaa vuokran hintaan. Noh, jokainen tyylillään. Mutta muistakaa, että halvemmallakin pääsee ja tuon rahan voi sitten käyttää vaikka häämatkaan
×
×
  • Create New...