nourahia

Rouva
 • Content count

  71
 • Joined

 • Last visited

About nourahia

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 02/05/78

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  helsinki

Recent Profile Visitors

1042 profile views
 1. ^ Niskanuttura ( espanjalaistyylinen) kuulostaa sun hiukseen paremmalta vaihtoehdolta ja aivan varmasti myös tukevammalta kampaukselta. Veikkaan että kampaajasi huokaa helpotuksesta kun ilmoitat tuon halukkuuesi vaihtaa kampauksen tyyliä :-) helppo toteuttaa paksuun hiukseen ja tosiaan tuo tukevuus kampauksessa on eri luokkaa kuin alkaa paksua, pitkää hiusta kasaamaan löysälle nutturalle.
 2. Kokeile käsinsidottua teippihiusnauhaa vaikkapa muutamalla raidalla aluksi. Ohueenkin hiuksiin saa , huomaamattoman kiinnityksen, ei rasita hiusta ja on helppo poistaa. Clippihiuksetkin saa kiinnitettyä ohueen hiukseen ja liitoskohdat hävitettyä. Suosittlisin tätä jos haluat vain häihin lisää tuuheutta ja pituutta / tai silloin tällöin hiusta hieman enemmän käyttää.
 3. Voi vastata myös I WIN Tahdotko ottaa puolisoksesi X:n - vastaus Lupaatko rakastaa jne... - vastaus Meillä oli vielä kolmas kysymys: Tiedätkö syyn miksi et voisi ottaa X aviopuolisoksi tai joksenkiin noin se meni. Muistaapa hyvin...täytyykin kaivaa vihkikaava laatikosta..
 4. Jos haluaa omalle vakkari kampaajalle kannattaa varata ajoissa 6-10kk aikaisemmin. Suosittelen tuota 10kk koska kesä lauantait menee hujauksessa. Nykyään kun vieraatkin käy enemmän ja enemmän kampauksissa niin lauantait on ihan kivasti täynnä jo aamusta alkaen :-) Jos taas on aivan sama kenelle menee , varauksia kannattaa alkaa miettimään siinä 6kk aikaisemmin.
 5. Me tatuoitiin nimettömän sisäpintaan, joten ei ole väliä onko sormusta vai ei.
 6. Olin viime kesänä häissä jossa häämarssina oli phantom of the opera http://www.youtube.com/watch?v=TJ3kNnnzx0s tietenkin pelkillä uruilla, mutta sillä sekunnilla kun kappele alkoi, alaleuka väpätti siihen tahtiin että oli pakko tuijottaa kirkon ryijyjä.. Todella upea valinta ja veret seisauttava kokemus.
 7. Itse teen aina morsiammet/juhla ja vanhojenpäivä kampaus asiakkaat järjestyksesä: Kampauksen pohja rullat,sormikiharat,patukat jne... 10-15 min. lämmössä jonka jälkeen meikki. Maskeeraja tekee meikin ja laittaa yleisesti mukaan puuterin ( foliossa) samoin huulipunan jos asiakas ei ole ostanut omakseen. Seuraavaksi rakennetaan kampaus ja kiinnitetään. Ennen lähtöä vielä viimeistellään olkapäät,selän+ dekolteen alue jos puku sen vaatii.
 8. Kesälauantaisin meikkejä tehdään keskustassa ainakin täällä http://www.skyrider.fi/. galleriasta löyty kuvia jonkin verran. Kannattaa kyssellä pienemmistä paikoista niin aivan varmasti löytyy tilaa vielä. Mutta aika kiirettä saa pitää jo.
 9. Tallinnan hinnoista en tiedä mutta nykyään saa jo nauhaa ihan edullisesti suomestakin täyspuntti noin 70e , puoli punttiakin riittää kampauksesta riippuen , ja voihan kampaukseen vuokrata kampaajalta hiukset. Yleisesti morsiammet on kuitenkin ostaneet hiukset lopuksi itselleen. ( eli kampaaja ostaa ne etukäteen, katsotaan värin ym..mukaan, esikäsitellään kampausta varten , itse kampaus ja sitten vinkit miten on helpoin itse käyttää myöhemmin hiusta.) Näin Ot ;-)
 10. Laitan tähän meidän (raakaversio lyhennettynä) häistä tuolta toiselta palstalta kopsattuna, näkyy hintaa jne... Saavuttiin siis 7.3. Phuketiin myöhään illalla, eikä sen kummemmin jaksettu muuta kuin käydä tervehtimässä tutut ja sitten yöpuulle.Saapumis viikko meni lähinnä häähössötyksessä, miehen ystävä ja tämän tyttöystävä auttoivat niinkin paljon että meidän ei juuri tarvinnut muuta kuin availla lompakkoa tai oikeastaan mies availi ja otettiin sitten Phuket Wedding organizer www.phuketweddingorganizer.com ,maksoihan se tietenkin enemmän mutta pääsi helpolla eikä tarvinnut stressailla mitään. Paketti taisi maksaa 30 000 johon kuului 30:lle shampanjat,kakku,kukat,koristeet,,alttari,pöydät ja henkilökunta jotka taisi olla samaa sukua,nuo koristeet sitten siirrettiin jatkopaikalle myöhemmin. 20 000 baht maksettiin sitten ravintolaan, paikka on tuttujen joten se oli heille jo iso raha ja ilta. Juomaa oli 300 olutta ,jota kyllä illalla haettiin lisää, viskiä ja boolia, kakku ja sapuskat, lihaa,kasviksia,salaattia,riisiä,kanaa..itse en sitten yksinkertaisesti miehen kanssa taidettu syödä mitään Pappille maksettiin 5000baht ja vihkitodistus tietenkin saatiin , kahden todistajan allekirjoittamana Vihkimisen jälkeen siis siirryttiin 75 bar:iin jossa juhlat jatkuivat yö myöhään, jossain vaiheessa olin kirjaimellisesti kaulaani ja käsiäni myöten kukkien peitossa ja aamulla kukatkin löytyivät hotellilta. eli n.55 000 baht
 11. Meillä meni Markkasen kanssa pahasti sukset ristiin ja oman kokemuksen mukaan en luottaisi. Eli olin yhteydessä häneen muistaakseni syyskuussa. Sovittiin että hoidan rippikoulun, lennot ym..matkajärjestelyt kun aikaakin oli ( vihkiminen maaliskuussa 2006) Ei vihi muualla kuin bangkokissa. Koska hänen päätehtävä ei ole vihkiä pareja , ei myöskään rahasta lähde muualle vihkimään. Sen ymmärsimme oikein hyvin ja sovimme että vihkiminen olii bangkokissa. Hoidin asiat kuntoon ja laittelin viestiä Markkaselle...laitoin muistaakseni kolme viestiä marras,joulukuussa ja automaatti vastaus tuli että on sairaslomalla 2viikkoa. Ok, odoteltiin pari viikkoa, laittelin viestiä jälleen ja vastaus tuli että sairaslomalla 1kk palaa silloin ja silloin. Iski paniikki ja otin yhteyttä kolmeen eri pappiin (thaimaassa) osalla ei ollut vihkilupaa ym..antoivat linkkejä muihin kirkkoihin mutta he eivät vihkineet evl. pareja. Tammikuussa laitoin taas postia markkaselle että ihan kiva kun ei ilmoiteta mitään , viestit tulee bumerangina takaisin...matkat ym...hoidettu ja kaiken piti olla ok. Ihmettelivät myös seurakunnassa asiaa tai asian hoitamista. Sairaudellehan kukaan ei voi mitään mutta meitä nyt otti pahasti päähän tapa jolla asiat hoidettiin.... Ja automaatti vastaa että vihkimiset on peruttu No löysin toista kautta papin, järjestelyt, vihkimisen, juhlat jne...jotka olivat jotain uskommattoman ystävällistä, iloista ja tekivät juhlastamme erittäin kauniin ja saimme haluamamme kirkollisen siunaamisen. Markkaselta tuli viesti huhtikuussa ( naimisiin siis mentiin maaliskuussa) että olimme ottaneet yhteyttä jossain asiassa.... En voinut edes laittaa vastausta kun niin suututti.
 12. joku tuolla vinkkasi peräpukama voidetta älkää ikinä ikinä kokeilko..( nyt ei puhu syvä kokemuksen ääni) mutta asiakas oli laittanut pukamavoidetta ohuesti silmiin...tummat silmänaluset hävisi mutta silmät turposi lähes kiinni ja näytti kuin olisi kaksi tomaattia....mutta tietty se alkuperäinen ongelma katosi... ;D
 13. http://www.skyrider.fi/ täältä saa kohtuuhintaiset ja hyvillä tuotteilla tehdyn manikyyrin. Hinnastokin löytyy välillä 25e-40e. Liike sijaitsee aivan keskustassa vanhalla linja-auto asemalla. Aika kannattaa varata etukäteen.
 14. www.thairy.net sieltä häät osiosta löytyy meidän suunnitelmat ja miten ne toteutui, samoin muutaman muun jotka käyttivät valmis paketteja häihinsä. Me räätälöitiin itse matka ja häät Kuulin että Phuketissa olisi mahdollisesti tällä hetkellä suomalainen turistipappi joka vihkii mutta en ole varma tästä. Meidät vihki thaimaalainen pappi.
 15. Kuulostaa tutulta, me tahdottiin 11.3.2006 phuketissa Katan rannalla ja ikimuistoiset häät saatiin. Varmasti nautitte ( Saatte muuten varmasti yleisöä ulkopuolisista ;-)