Petra

Rouva
 • Content count

  21
 • Joined

 • Last visited

About Petra

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Keski-Suomi
 1. Meillä oli kirkkokappaleena ao kappale. Laulu esitettiin naisen laulamana, kitaralla säestettynä. Oli mielestäni tosi ihana, kuin meille tehty. Kappale on Finlandersin. TÄÄ PÄIVÄ ON TEIDÄN Kellojen soiton mä kuulen ja urkujen pauhu ylhäältä soi. Te alttarin edessä seisotte hiljaa. Ei kauniimpaa hetkeä olla kai voi. Sun silmäsi tähtinä hehkuu kun sormuksen sormees hän pujottaa. Se merkki on yhteisen ikuisen liiton, se merkki on ikuisen rakkauden. Tää päivä on teidän, se päivä on nyt, kun tanssitte rakkauden tanssin. Tähdetkin taivaan teitä nyt katsoo kun jaatte tään päivän niin onnellisen. Ootte yhdessä olleet jo kauan, ihan nuoresta toisiinne tukeutuen. On tunteenne kasvanut vuosien myötä, niin ilot kuin surutkin ain jakaen. Nyt tienne on alussa vasta. Sen kuljette voimalla rakkauden. Kaikki se kestää ja kaikki se voittaa, sen voima on suuri ja ihmeellinen. Tää päivä on teidän, se päivä on nyt, kun tanssitte rakkauden tanssin. Tähdetkin taivaan teitä nyt katsoo kun jaatte tään päivän niin onnellisen.
 2. Meillä on häät 25.3.2006 eikä tiedetä mihin päin maailmaa haluttaisiin matkalle (lue: Mihin rahta riittää) Odotettavissa kuulemma on että alkuvuodesta lentojen hinnat tulisi alaspäin, joten toivossa eletään. Meillä ei ole niin tarkkaa missäpäin matkakohde on, kunhan se on meidän mielestä kiinnostava. Ainoa mikä tässä vaiheessa on varmaa, on se että johonkin lähdetään! Saas nähdä miten käy!
 3. voin kertoa, että minä olin olkaimettomassa mekossani viltin alla ihan jäässä..
 4. meillä lukee "sinä täydennät minut 4.12.2004"
 5. praha on ihan :-X :-X paikka!!!! etenkin vanha kaupunki ... petra praha
 6. ai kauhee, enks mie ookaan itteeni tänne vielä ilmottanu ? : ;D hei, jag är petra och olen melkein joensuulainen (=hetki sitten sieltä pois muuttanut) .. mutta koti on edelleen joensuussa vantaalla vain asutaan nyt olosuhteiden pakosta. ja häät myös joensuussa .. moikkis kaikille!
 7. hirveästi en ole perehtynyt joensuun kosmetiikka/kampaamo-tarjontaan, joten onko teillä kokemuksia..? missä täällä olisi hyviä paikkoja? ja millaisia hintoja itse maksoitte?