Jump to content
Naimisiin.info

Petra

Rouva
  • Viestit

    21
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Keski-Suomi

Petra's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Petra

    Millasia lauluja teillä kirkossa???

    Meillä oli kirkkokappaleena ao kappale. Laulu esitettiin naisen laulamana, kitaralla säestettynä. Oli mielestäni tosi ihana, kuin meille tehty. Kappale on Finlandersin. TÄÄ PÄIVÄ ON TEIDÄN Kellojen soiton mä kuulen ja urkujen pauhu ylhäältä soi. Te alttarin edessä seisotte hiljaa. Ei kauniimpaa hetkeä olla kai voi. Sun silmäsi tähtinä hehkuu kun sormuksen sormees hän pujottaa. Se merkki on yhteisen ikuisen liiton, se merkki on ikuisen rakkauden. Tää päivä on teidän, se päivä on nyt, kun tanssitte rakkauden tanssin. Tähdetkin taivaan teitä nyt katsoo kun jaatte tään päivän niin onnellisen. Ootte yhdessä olleet jo kauan, ihan nuoresta toisiinne tukeutuen. On tunteenne kasvanut vuosien myötä, niin ilot kuin surutkin ain jakaen. Nyt tienne on alussa vasta. Sen kuljette voimalla rakkauden. Kaikki se kestää ja kaikki se voittaa, sen voima on suuri ja ihmeellinen. Tää päivä on teidän, se päivä on nyt, kun tanssitte rakkauden tanssin. Tähdetkin taivaan teitä nyt katsoo kun jaatte tään päivän niin onnellisen.
  2. voin kertoa, että minä olin olkaimettomassa mekossani viltin alla ihan jäässä..
  3. meillä lukee "sinä täydennät minut 4.12.2004"
  4. Petra

    Praha

    praha on ihan :-X :-X paikka!!!! etenkin vanha kaupunki ... petra praha
  5. Petra

    Joensuun seutu

    ai kauhee, enks mie ookaan itteeni tänne vielä ilmottanu ? : ;D hei, jag är petra och olen melkein joensuulainen (=hetki sitten sieltä pois muuttanut) .. mutta koti on edelleen joensuussa vantaalla vain asutaan nyt olosuhteiden pakosta. ja häät myös joensuussa .. moikkis kaikille!
  6. hirveästi en ole perehtynyt joensuun kosmetiikka/kampaamo-tarjontaan, joten onko teillä kokemuksia..? missä täällä olisi hyviä paikkoja? ja millaisia hintoja itse maksoitte?
×
×
  • Create New...