Jump to content
Naimisiin.info

Glenda

Rouva
  • Viestit

    72
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Glenda's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Meillä oli yhden tutun ravintolayrittäjän tukkukortti
  2. Hampurilaisia grillasi kaksi tarjoilijaamme jotka eivät siis tulleet pitopalvelun kautta. Grilli oli tosi suosittu ja sinne oli jopa jonoa...
  3. Meillä kokki paistoa isolla kaasugrillillä hampurilaisia jonka sitten jokainen sai itse täyttää mieleisillä täytteillä. Tukusta saa edullisesti sämpylöitä ja pihvejä. Jälkkäriksi oltiin pussitettu irtokarkkipusseja. Hyvin teki kauppansa!
  4. Jaloleinikki on kevätkauden saatavilla. Paljon aiemmin kuin pioni.
  5. Mullakin pionikimppu joka kesti tosi hyvin, samoin sulhasen viehe. Pionit olivat aika nupulla.
  6. Minun pionikimppu (kuva aiemmin ketjussa) maksoi n 100e. Siinä oli n 15 pionia.
  7. Meidän häät oli 15.7 ja silloin alkoi kukkakauppoihin tulla hollantilaista pionia. Minun pionikimppu tehtiin Jumbon Casa Peoniassa. Heille pionit tulee suoraan Hollannista eikä minkään tukkuliikkeen kautta. Kannattaa käydä siellä kyselemässä, osaavat varmasti auttaa. Tosi ystävällistä palvelua ja mikä tärkeintä, sain juuri sellaisen pionikimpun josta olin haaveillutkin!
  8. Glenda

    ABC-Saaret

    Me olimme viime heinäkuussa Aruballa Renaissance hotellissa ja oltiin sekä saareen että hotelliin tyytyväisiä. Olimme ensin 4pv New Yorkissa ja sitten viikon Aruballa ja Ebookersin kautta hinnaksi tuli n 2800e/hlö. Renaissance hotellilla Aruban ainut privaattisaari joka oli kyllä tosi ihana paikka. Rantaelämä siellä oli paljon rauhallisempaa kun Aruban hotellialueella.
  9. Meillä oli viime kesänä hääjuhla Torstilassa Joroisissa ja voin suositella sitä lämpimästi. Torstilasta kiinnostuneet voivat kysellä minulta lisäinfoa ja kuvia.
  10. Meillä oli hampurilaisgrilli iltapalana. Eli pari kokkia grillasi hampurilaisia isolla grillillä ja jokainen sai laittaa täytteet makunsa mukaan. Sitten oli vitosen pusseja eli itse pussitettuja irtokarkkeja grilliteeman mukaisesti. Hampparit oli tosi suosittuja, jotkut söivät jopa 3kpl. Ja ei tullut kovin kalliiksi kun ostettiin tukusta tarvikkeet.
  11. Casa Peonia Jumbossa teki minun pionikimpun 15.7. Heille tulee kukat suoraan Hollannista joten osaavat varmasti sanoa pionin saannista. Kotimainen pioni oli tänä vuonna loppu tuohon aikaan (koska oli niin kuuma).
  12. Mulle tuli Vauva-lehden mainoskirje heti häiden jälkeen. Saakohan ne tiedon tuoreista rouvista (ja mahd tulevista äideistä) jostain rekisteristä...
  13. Suosittelen Casa Peonia kukkakauppaa Jumbossa. He tekivät minulle upean pionikimpun ja sulhaselle pionivieheen.
  14. Meillä häät heinäkuussa ja floristi sanoi että silloin alkaa jaloleinikin aika olla ohi. En tiedä milloin sitten uusi sato tulee, mutta ainakin keväisin niitä näyttää olevan runsaasti.
  15. Tarkistan vielä, oliko häämessut tämän viikon la vai su?
×
×
  • Create New...