Nymphoma

Recommended Posts

En löytänyt yhtään keskustelua aiheesta, joten aloitan oman, modet siirtäköön jos onkin olemassa.. Onko kukaan viettänyt häitä Rosalan viikinkikeskuksessa? Millaiset kokemukset, onnistuiko kaikki kuten piti, tuliko yllätyksiä? Ihastuimme kihlattuni kanssa paikkaan siellä keskiaikapäivillä vieraillessamme viime kesänä, ja nyt elokuussa olisi tarkoitus häitämme viettää siellä. Kokemuksia olisi kiva vain kuulla. :girl_in_love: Häiden jälkeen luonnollisesti tulen kertomaan omat kokemuksemme paikasta.

Link to comment
Share on other sites

Häissä en ole Rosalan viikinkikeskuksessa ollut, mutta käynyt muuten. Paikka on jännittävä ja hiukan erilainen häitä ajatellen! Hauska valinta! Siellähän on oma kirkko ja kaikki. Miten järjestätte muuten vieraiden saapumisen paikalle? Onko yhteinen venekuljetus? Muistan, että siellä oli kaikenlaisia viikinkileikkejä. Niitä voisi ajatella häihinkin, esim. kirveenheittoa.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Rosala on vaan niin meidän oloinen paikka, sopivampaa tuskin mistään löytyisi. Suomenlinnaakin mietittiin alkuun, mutta ei siellä ole sellaista tunnelmaa.

Vieraat saapuvat autolautalla paikalle, mikäli viikinkivenettä olisi voinut käyttää siirtymiseen olisimme varmaan järjestäneet sillä kuljetuksen, mutta se ei valitettavasti sovellu tuollaiseen.. Täytyy vain toivoa että tulee hyvä ilma, vihkivalat on tarkoitus vannoa ulkona (kappeliin mahtuu vain n. 20 henkeä), ja samoin ohjelmaa olisi tarkoitus järjestää ulkona, juuri mm. kirveenheittoa. :)

Häihin on aikaa kolme viikkoa, nyt alkaa jo hiukan jännittää. :girl_in_love:

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Häitämme juhlittiin lauantaina, eikä kyllä paremmin olisi voitu paikkaa valita! Juhla onnistui mielettömän hyvin, ja oli niin meidän näköinen kun voi. Halusimme mahdollisimman stressittömät juhlat ja vaikka jännitti aika moni asia tietysti ennen itse juhlaa, niin lopulta täysin turhaan. Rosalan henkilökunta teki kaikkensa päivän onnistumiseksi, ja kaikki menikin paremmin kuin hyvin, täydet pisteet sinne. Meidän oli tarkoitus käydä paikan päällä testaamassa menu ja sopimassa kaikesta, mutta omista syistämme emme tätä ehtineet tehdä, joten kaikki suunnittelu käytännössä hoidettiin sähköpostitse, ja edeltävänä päivänä vielä puhelimitse tarkistimme asioita. Menu oli siis meillekin täysi yllätys ja ehkä vähän riskiäkin siinä, mutta ruoka oli todella erinomaista ja sitä oli runsain mitoin. Ainoastaan hääkakut hoidimme itse paikalle, kun paikallinen toimittaja ei enää sellaisia tilauksia ottanut vastaan. Sääkin oli onneksi erittäin suosiollinen, lauantaina aurinko paistoi täydeltä taivaalta ja oli vähän jo turhankin kuuma - sunnuntaina sitten satoi koko ajan.. Laitan tähän vielä myöhemmin tarkempaa infoa päivän kulusta jne, kun on paremmin aikaa istua koneella. Mutta suosittelen (ja aviopuolisoni myös) lämpimästi kaikille, joita kiinnostaa viikinkiaikaiset häät, tai miksei muutkin pidot!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...