Sign in to follow this  
Followers 0
nightatvogue

Juhlapaikka vaihtuu kuukausi ennen häitä!?!

5 posts in this topic

Tälläinen "pieni tilanne" sattui meidän kohdalle. Juhlapaikka minkä nimi lukee kutsuissa ja minne oli kartat mukana samassa kirjekuoressa ilmeisesti nyt vaihtuu. Saimme nimittäin kuulla että siellä on tanssikielto ja tulentekokielto ja vaikkei kynttilöiden puute häitä kaadakkaan niin se etten saisi häätanssia tai tanssia isän kanssa ollenkaan masentaa aika paljon. Nyt sitten on mahdollisesti löytynyt toinen juhlapaikka jonka itse olen jo käynyt skannaamassa ja jonne tänään vien sulhasen katsomaan. Mutta mitä mieltä olette naikkarit panikoinko turhia? Kannattaako tässä vaiheessa juhlapaikkaa vaihtaa enää ollenkaan? Meneekö vieraille liian vaikeaksi?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyllä tuossa tilanteessa on ihan ymmärrettävää, jos juhlapaikka menee vaihtoon. On varmasti useimmille vieraillekin mukavampaa, että voi halutessaan tanssia :) Itse en kokisi yhtään vaikeaksi sitä, jos olisin menossa vieraaksi häihin, mutta juhlapaikan ilmoitettaisiin muuttuneen. Ja onhan se hääparin oma häätanssi kyllä varmasti ihana hetki, josta en kyllä luopuisi..Itse ainakin laittaisin siis paikan vaihtoon!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hienoa, että olet löytänyt juhlapaikan, joka on vielä vapaa teidän päivänänne :) Jos vihkiminen ei ole juhlapaikalla, niin vieraille tuskin on harmia juhlapaikan vaihtumisesta. Heille voi jakaa vihkimispaikalla uuden juhlapaikan tiedot ja kartat. Ehkä enemmän harmia tulee ylimääräisistä maksuista ja tiukalla aikataululla tehtävistä uusista järjestelyistä ja asioiden koordinoimisesta. Juhlatiloista kai vuokran joutuu yleensä maksamaan joka tapauksessa, jos peruutuksen tekee vähän ennen juhlia. Jo varaamanne pitopalvelun jos saatte vaihdettua uuteen juhlapaikkaan, niin siitä ei varmaankaan lisälaskua tule. Jos pitää vaihtaa myös pitopalvelua, niin aiemmin varattukin saattaa laskuttaa jotain, jos ovat jo ehtineet esim. palkata lisää tarjoilijoita tuolle päivälle. Omalla kohdalla olisin varmaankin valmis tuossa tilanteessa näkemään vaivaa paikan vaihtamisen vuoksi, mikäli siitä tuleva lisälasku olisi alle tonnin suuruusluokkaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jos joku tätä lukee niin kaikki meni parhain päin ja häistämme tuli ihanat. Eli jos jollakin ruudun toisella puolella on sama tilanne, ei syytä huoleen. It's possible!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä olisi mielessä juhlapaikan vaihtaminen. Kyseessä on ravintola, jolla on anniskeluoikeudet ja olemme maksaneet paikasta useamman satasen varausmaksun. Varausmaksun ehtoja ei eritelty etukäteen mitenkään. Eli onko muilla kokemusta voimmeko saada varausmaksumme vielä takaisin, kun häihin on aikaa reilu 2,5 kuukautta?

 

Ärsyyntymisen syynä on huonosti toiminut kommunikaatio valitun paikan kanssa - ja nyt olemme löytäneet tarpeisiimme paremmin sopivan paikan. Se että kommunikaatio on toiminut huonosti, ei kuitenkaan tarkoita samaa kuin ettei toimisi lainkaan. Mitään vastauksia emme saa suoraan, vaan kaikkea on kyseltävä useaan otteeseen ja emäntä vain "unohtaa" vastata kyselyihimme.

 

Kokemuksia?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0