Jump to content
Naimisiin.info

tillinta

Morsian
  • Viestit

    23
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

tillinta's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Astioita vuokraavat ainakin http://www.parhaatpidot.fi http://www.ailiina.fi http://www.juhlapalvelumartta.fi
  2. Tässä ketjussa olleista tarjouspyyntömääristä päättelin, että tilaukseen johtaa vain murto-osa pitopalvelujen saamista tarjouspyynnöistä. Selittäisiköhän tämä sen, että pitopalvelut eivät vastaa kovin innokkaasti alkuvaiheen tiedusteluihin? Kirkon ja juhlapaikan varaaminen kiinnittää päivämäärän ja saattaa myös karsia (esim. kauempana sijaitsevia tai tietynlaisen keittiövarustuksen juhlapaikalta tarvitsevia) pitopalveluita listalta. Jos vaikka joka 20. tarjous johtaa tilaukseen, niin pitopalvelullahan pitää olla yksi työntekijä pelkästään vastaamassa tarjouspyyntöihin Tietysti voisi olettaa saavansa edes vastauksen, että yritys ei ehdi tekemään tarjousta tai tarjousta pitäisi pyytää myöhemmin. Lyhyen vastauksen antamiseen ei pitäisi kulua paljon aikaa. Meillä on ykköskriteerinä, että pitopalvelun kanssa pitää voida sopia asiat kirjallisesti (sähköpostilla). En ole yhtään varma, että muuten muistaisin itsekään mitä on sovittu..
  3. Hienoa, että olet löytänyt juhlapaikan, joka on vielä vapaa teidän päivänänne Jos vihkiminen ei ole juhlapaikalla, niin vieraille tuskin on harmia juhlapaikan vaihtumisesta. Heille voi jakaa vihkimispaikalla uuden juhlapaikan tiedot ja kartat. Ehkä enemmän harmia tulee ylimääräisistä maksuista ja tiukalla aikataululla tehtävistä uusista järjestelyistä ja asioiden koordinoimisesta. Juhlatiloista kai vuokran joutuu yleensä maksamaan joka tapauksessa, jos peruutuksen tekee vähän ennen juhlia. Jo varaamanne pitopalvelun jos saatte vaihdettua uuteen juhlapaikkaan, niin siitä ei varmaankaan lisälaskua tule. Jos pitää vaihtaa myös pitopalvelua, niin aiemmin varattukin saattaa laskuttaa jotain, jos ovat jo ehtineet esim. palkata lisää tarjoilijoita tuolle päivälle. Omalla kohdalla olisin varmaankin valmis tuossa tilanteessa näkemään vaivaa paikan vaihtamisen vuoksi, mikäli siitä tuleva lisälasku olisi alle tonnin suuruusluokkaa.
  4. tillinta

    Gelatin water

    Myös geelikynttilöiden tekoa varten tarkoitetulla kynttilägeelillä voi tehdä kuvan mukaisia asetelmia.
  5. Tuolta http://saunaan.com/fi/saunat löytyisi savusauna, mutta onkohan liian pieni?
  6. nightatvogue: Nikolainkulmassa (http://www.nikolainkulma.fi) on vähän samanlaista tunnelmaa kuin Kuokkalan kartanossa. En tosin tiedä onko yhtään halvempi. Toinen sopivan pieni voisi olla Vanhan ortopedian kabinetti (http://www.antellkatri.fi/index.php?2432). Joku saunatila tai mökki voisi olla sellainen, että saisi omat juomatkin viedä.
  7. ks. http://www.naimisiin.info/yhteiso/index.php?/topic/12931-mitae-tulee-huomioida-juhlapaikkaa-valittaessa
  8. Olisikohan Noralisa tarkoittanut Amoriinin laskuria http://www.amoriini.com/fi/Ruokaa%20ja%20juomaa/H%C3%A4%C3%A4juomat/#juomalaskuri. Alkon sivuilla olevaa laskuria olen itse joskus käyttänyt, mutta enää en sitä löytänyt. Sanalliset ohjeet menekin laskemiseen ovat sivulla http://alko.fi/fi/5F2B68BDFB18EB19C22572A3004B4776?opendocument&src=3,2&expand=4
  9. tillinta

    Koekattaus

    ^ Kuviolliset lautasliinat ehkä lieventäisivät vihreyden yökötystä. Lautasliinoissa voisi olla vaikka vihreä kuvio harmaalla/ruskealla (ehkäpä pullon kaulassa olevan korttimateriaalin sävyisellä) taustalla tai valkoisia kuvioita vihreällä pohjavärillä tai useampaa vihreän eri sävyä.
  10. tillinta

    Teemana joulu

    Led-tuikut ovat varmaankin sallittuja juhlatilassa, kun niistä ei ole palovaaraa. Eiväthän ne ihan aitojen kynttilöiden veroisia ole, mutta kivoissa tuikkukupeissa valaisevat ihan hauskasti.
  11. Tuolta http://www.suomenjaapala.fi/ löytyy jääpalatietoa. Booliin ja juomatölkkien jäähdyttämiseen ehkä halvempaa tehdä itse isompia jääpaloja esimerkiksi minigrip-pusseissa vettä pakastamalla.
  12. Topin tori (http://www.topintori.com) ainakin myy mausteita vähän isommissa pakkauksissa. Sieltä olen joskus tilannut ja tulivat muovipurkeissa. Ykkösmausteen ja Ryytihyppysen tuotteita meillä myös kaapista löytyy, mutta ne taitaa olla valmiiksi jauhettuja. Muita tiedossa olevia nettimaustekauppoja ovat http://www.maustekauppa.net ja http://www.aaria.com, mutta niistä en ole koskaan tilannut.
  13. tillinta

    Kaitaliinat

    Omissa suunnitelmissa on käyttää silitysnauhaa. Siis sellasta, jota käytetään yleensä verhojen lyhentämiseen.
  14. tillinta

    Servetit

    Ihan tavallisista Prismoista, Anttiloista ja Citymarketeista niitä saa, ehkä jostain nettikaupastakin. Suoraan eivät sieltä Dunilta niitä tietääkseni ainakaan yksityishenkilöille myy.
  15. tillinta

    Kaitaliinat

    Meillä sama ongelma. Miten olette asian ratkaisseet? Sirkkeliin koko rulla, kahtia menee ja suoraan. Terä kannattaa olla hieno ja ohut. Hiukan arveluttaa tuo sirkkelin käyttäminen. Tapetin auki levittäminen ja leikkaaminen pitkän viivottimen ja katkoteräveitsen avulla tuntuisi houkuttelevammalta vaihtoehdolta.
×
×
  • Create New...