Jump to content
Naimisiin.info

Porvoo


Hanuli

Recommended Posts

Meille kerrottiin, että Levinin Kellariin mahtuu enemmänkin porukkaa, jos laitetaan kaksi pitkää pöytää vieretysten. Mietimme vaan, että tuleekohan tilasta ahtaan tuntuinen... Mutta muutenhan mesta on aivan ihana!

Joo, olen käynyt katsomassa kuvia kotisivuilla. Jos emme menisi keväällä naimisiin ja viettäisi hääjuhlaa sitten kotimassa kesäkuun alussa, mulla on ollut seuraava syksyinen haave; Levinin Kellarin kauniit kiviholvit, paljon kynttilöitä ja koristeena auringonkukkia ja pihlajanmarjoja. Nyt siis "tyydymme" syreeneihin  ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Replies 584
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Heippa, naimisiin mennaan Haikon kartanossa kesalla 2007 :-X :-X :-X Nyt yritan etsia valokuvaajaa koko paivaksi, kukkia ja kampaajaa/meikkaajaa..toivottavasti viela sellaista joka tulis paikan paalle. Seremoniakin jarjestetaan Haikossa (kirjotetaanko noin??) Toivottavasti (jos ilmat sallii) ulkona. En ole itse Porvoosta joten kaikenlaiset neuvot/kokemukset palveluiden valitsemisessa ovat tosi tervetulleita.  :)

Link to comment
Share on other sites

heipsis!

myö ollaan porvoolaisia syntyjään, ja kauan asuttukin täällä joten häätkin pidetään täällä :) onneks vasta tänä kesänä ruvettiin miettii, muuten sitä ois halunnu kans tuomiokirkon....mut onneks pidän Gammelbackan srk-keskuksesta, hyviä muistoja sieltä ja vanhemmat asuu lähellä. Eli sinne ois pyrkimys ensi vuoden keväällä...tai loppukesästä, mutta luultavasti keväällä :) toiv ei oo ruuhkaa joskus toukokuussa...

pappina ois kiva Katariina Kiilunen, ja hääpaikka on vielä auki..onko kukaan ajatellu juhlia jossain luonnonhelmassa, kuten kokonniemen kärjessä. siel on ihana keltainen paviljonki.

Link to comment
Share on other sites

hmm...nyt sitten vuorostaan on iskeny kato porvoolaismorsiamiin.

onko kukaan pitämässä hääjuhlaansa jommankumman vanhempien luona?

jonnekin pitäis kyllä päästä hääyöksi ettei jäädä vanhempien nurkkiin nukkumaan, koti kun on kuopiossa  :-/ ehkä lähdetäänkin suoraan reissuun :)

Link to comment
Share on other sites

Hei Tuuls22 ja muutkin porvoolaiset!

Voisitteko suositella hyvaa pappia vihkimaan? Seremonia pitaisi olla kahdella kielella, suomeksi ja enkuksi. Kun en ole Porvoosta en tieda keta ensin kysyisi, enka haluaisi kurjaa pappia (kamalaa sanoa noin, mutta olen ollut haissa joissa seremonia on laahannut ja ollut jotenkin harmaa ja "sieluton"  kiitos kyllastyneelle papille) Soittelin jo Porvoon seurakuntaan, mutta sanoivat etta oon vahan liian aikaisin liikkeella hakemaan pappia meidan ensi kesan haihin ;D

Link to comment
Share on other sites

ilona sanoivatko ne tosiaan et liian aikaista? no hyvä etten oo vielä kyselly... :)

ite oon harkinnut katariina kiilusta, hän on nuorehko ja mukava ihminen, työskentelin hänen kanssaan nuoruudessani....siis 3-6 vuotta sitten :D muista en osaa sanoa, siel on jonkin verran näitä vanhoja pappeja, en tiedä heidän enkun taidostaan.

ootteko ilona ihan porvoolaisia vai?

Link to comment
Share on other sites

Pappi ja kanttori oli meille ainakin laitettu ihan valmiiksi, ilmoittivat ne kun tiedustelin muutaman kuukautta ennen häitä että varaus on kunnossa. Meilläkin saisi pappi osata suomea ja ruotsia, saas nähdä miten käy kun tapaamme. Suomalainen jumalanpalvelushan se vihkiminen on mutta olis kiva jos vähän olis ruotsia mukana että ummikkoruotsinkieliset sukulaiset ymmärtäisivät jotain.

Link to comment
Share on other sites

nosto :)

ostin tänään kengät. siis the kengät! pistän kuvia huomenna jos vaan ossaan...pitikö ne todella olla jollain toisella nettisivulla ennenku pystyy liittää tänne?

kokeilin myös ekaa hääpukua koskaan! korsettiyläosa oli muuten kiva, mut liian löysä. hame taas oli merenneitotyylinen, aivan hirveä. en kyl semmosta pistäs päälle...mut jos jotakuta kiinnostaa, nii tänään se oli viel halosella itiksessä, hinta yhteensä vain 195e! koko 42, luonnonvalkoinen. shaali mukana.

Link to comment
Share on other sites

Hei vaan kaikki! Olen entinen porvoolainen, kuten myös sulhaseni, ja kun häistä aloimme puhumaan, oli kummallekin selvää, että Porvoossa meidät vihitään :) Tänään varasimme kirkon ja hääpäivämme on 18.8.2007  :-X

Juhlapaikkoja ollaan jo katsasteltu, mutta mitään ei olla vielä varattu. Olisiko täällä kellään hyvää vinkkiä pitopalveluihin. Hintoja yms? Kiialan kartanon holvikellaria ollaan mietitty, mutta hinnat hirvittävät! Siksipä taidamme päätyä paikkaan, johon saisi viedä omat juomat ja ruoka tulisi sitten pitopalvelusta. En sitten tiedä tuleeko se kuinka paljon halvemmaksi. Kiiala olisi kyllä minun unelmien juhlapaikka, sillä olen asunut siinä lähellä lapsuuteni ja silloin jo mietin, että siellä olisi mukava juhlistaa häitäni sitten joskus. Noh, vielä tässä on aikaa miettiä asiaa...

Link to comment
Share on other sites

PORVOOLAISET OHOI?! onkos kukaan harkinnu gammelbackan seurakuntakeskuksen varaamista...?

joulun tienoilla ollaankin sitten muuten polttareita vietttämässä...ei kovin suurella porukalla mutta ehkä sitäkin äänekkäämmin :) pitäis keksiä päivemmälle jotain rauhallisempaa ja illaks sitten baariin :D

Link to comment
Share on other sites

Me varattiin nyt sitten Kiialan sijasta palokunnantalo. Eipä oo pitkä matka kirkolta juhlapaikalle :D Hääautoa meille ei tule, vaan saa joku tuttu kuskata sitten. Ei kehtaa tuon matkan takia siihen rahaa syytää. Vieraslistassa (alustava) on nyt 96 nimeä...Meidän ei pitänyt kutsua serkkuja, mutta ne nyt tuli listaan kuitenkin.

Ens viikolla mennään varaamaan valokuvaaja.

Tuuls, en ole harkinnut. Gammelbacka ei ole ihan mun lempparipaikkoja muutenkaan, vaikka siellä pari vuotta asuinkin (tai ehkä juuri siksi)  ;D

Link to comment
Share on other sites

heidig: itekin asunu yhteensä noin 14vuotta pidän gammelbackaa muuten ihan karseena paikkana, mutta se seurakuntakeskus on ihan nätti ja valoisa. ja helppo pitää vihkiminen ja juhla samassa paikassa...kun ei oo rymyjuhlia tulossa :) ja vissiin mahutaankin sinne, vieraita tulossa noin 40...

paljonkos palokunnantalo (missä sijaitseva?) maksaa teille? löydettin sattumalta että srk-keskuskin maksaa jonkin verran, ei nyt hirveesti...entä koska teillä olikaan ihana päivä? :)

Link to comment
Share on other sites

joo mä olen ollut täällä pitkään ja hartaasti... mut en hirveesti käyttänyt mitään kampaus... ym palveluita...joten niissä en pysty auttamaan mutta jos muissa asioissa pystyisin niin kiva :Djuhlani jo viettäneenä voisi olla jotain vihjeitä muillekkin...esim. papista tiedän sen että katarina kiilunen on kiva ja hyvä pappi..(ei tosin ollut meillä,mutta tiedän muista yht.)palokunnantalo kiva paikka viettää juhlia

Link to comment
Share on other sites

Kokeilen nyt täältä, kun ei muualta ole oikein vastauksia tullut. Onko kellään kokemuksia Tanssisaaresta tai Kråkön Sjötorpista hääpaikkana? Haluaisimme pitää häät meren äärellä mutta ei oiken löydy paikkoja. Olisiko ehdotuksia? Vieraita tulee varmaan yli sata. Vihkiminen tapahtuisi paikan päällä, ei kirkossa.

Link to comment
Share on other sites

Ei ole kokemuksia, mutta Tanssisaari voisi olla upea paikka häille. Tuosta Kråkön paikasta en ole kuullutkaan.

Kävimme tänään tutustumassa palokunnantaloon, kun sulho ei ole siellä koskaan käynyt. Hänkin tykästyi paikkaan :) Kävimme samalla Porvoon reissulla myös varaamassa valokuvauksen, Lindellilta heti vihkimisen jälkeen. Toivon hyvää säätä, jotta kuvat voitaisiin ottaa ulkona.

Link to comment
Share on other sites

heidig ja kumppanit, onpa teillä jo paljon varattu ja mietitty! oon ihan kade..onneks kaasoni ottaa selvää mun puolesta asioista siellä....:D eikö lindellillä oo aika kallista tuo valokuvaus? kuka teille tulee kuvaajaks?

tanssisaari ois ollu ihan kiva paikka muuten, mut se hinta, se hinta..toi vihkiminen siellä ois kyl varmaan ihanaa :) mut onneks mulle kelpaa gammelbackan srk..

Link to comment
Share on other sites

Meillä on hääjuhlamme parin viikon päästä Kråkköön Sjötorpissa. Se on ihan lähellä merta, ainut ikävä puoli siinä on se että maantie on juhlapaikan ja meren välillä. Meille tulee 110 vierasta ja se on ihan maximimäärä. Tulee olemaan aika ahdasta, mutta ei tarvitsee sitten siirrellä pöytiä myöhemmin tanssilattiaa varten. Siellä on ihan kivat skumppalasit, viinilasit, lautaset j.n.e. Ja keittiö on ihan ok. Pöytäliinat joutuu hankkimaan muualta. Ja vuokra ei ole paha. Olen jäsen "Kråkö Bygdeföreningissä" , maksan 50€ perjantai aamusta sunnuntai iltaan asti. Vuokra on ehkä 100€ ei jäseneille. Kannattaa käydä katsomassa paikan päälle!!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...