Jump to content
Naimisiin.info

Eläimet


Guest sisukki

Recommended Posts

Pää lyö tyhjää teeman osalta. Meille yhteisesti läheisiä asioita ovat eläimet (hevoset ja koirat). Olisiko kenelläkään ideanikkarilla ideoita rakennella tämän aihealueen ympärille jotain?

Link to comment
Share on other sites

Söpö teema, tykkään :) Alkoi heti ajatukset surrata.. :D

Riippuu tietenkin vähän teidän juhlapaikasta, jos on vaikka jokin lato/navetta tms. niin sinne ehkä helpompi upottaa hieman "maalaisromanttista" koristetta. Ja tietysti vaikuttaa myös juhlien tyyli, ovatko rennot ja hauskat, eli sarjiksia, luun mallisia keksejä, eläinharraste-leikkejä yms. voisi käyttää. Vaiko prinsessahäät hevoskärryineen ja jääveistoksineen, tästä tulisi sitten jotain Ascot/Apassionata -tyylistä mieleen.

Koristeina voisi ainakin olla hevosenkengät (aidot ovien yläpuolella / uv tinakengät vaikka vieraille lahjoiksi + aktiviteettina). Joku taustaprintti vois olla tassunkuva.

Kutsuissa/häälehdessä/infossa eläinaiheinen sarjis (esim. kamut). Printtituotteissa voisi olla myös kuva teidän perheestä (siis jos teillä on noita eläimiä). Kiitoskorttikuvissa myös. Jos kovin pitkälle menee, niin nythän on postissa eläintenviikon postimerkit myynnissä ;)Hyvin suurella varauksella ottaisin lemmikit mukaan juhliin, mutta siitä on jo oma keskustelunsa.

Kakun koristeeseen voisi yhdistää pienen eläinfiguurin (vaikka leluosastolta jos ei muualta löydy). Jenkeistä varmaan saa ihan rotukohtaisiakin, kun siellä vietetään koirienkin häitä :D Esim. Etsy & eBay. Tai sitten voi itse tehdä siitä uunissa poltettavasta massasta, jonka nimeä en nyt juuri muista... Muitakin eläinfiguriineja voisi tietysti olla, esim. lasisia tai origami. Minulla on btw kotona terrierin malliset suola&pippurisirottimet.

Teidän skumppalasit voisivat olla myös perinteistä poikkeavat eläinkuosiset (lasit).

Pöytänumerokortteina kuva teidän eläimistä + numero. Jos teillä on oma tottelevainen koira, niin vaikka koira pitää suussaan kylttiä, johon sitten editoi numeron ja tulostaa. Pöydät voi olla nimetty myös samaan tyyliin, esim. lemmikin nimi tai sitten vaikka kuuluisat eläimet elokuvista jne. jos teillä ei ole omia lemmikkejä tai luulette etteivät vieraat tunne elämiä nimeltä.

Tienvarsikyltit voisivat myös olla hevosenkengän, tassun, luun jne. jne. malliset.

m. Kirjoita googlen kuvahakuun esim. wedding dog theme (tulee lähinnä koirien häitä, juu, mutta ihan hauskojakin juttuja, esim. tämä) ja sama horse:lla. Tai wedding animal themed decour

Vähän lähti lapasesta, mutta jospa sait jotain inspiraatiota :)

Muokattu: , käyttäjä: Tipzilla
Link to comment
Share on other sites

Oi kiitos Tipzilla! Mä oon oikeasti tosi huono näissä teemajutuissa, ja jotenkin olis mukava, että teema ois jotain meihin liittyvää. Hevoset ja koirat ovat suuresti arjessamme läsnä, ja meille molemmille henkireikä. Noiden ideoittesi pohjalta on hyvä lähteä miettimään! Vihkiminen ulkona, juhlat muualla. Eläimet tulevat olemaan tod.näk. mukana sen verran, että koira (koulutettu) toisi sormuksen (pantaan kiinnitetty rasia, kun sormusta tarvitaan, kutsuu sulhanen koiraa (tähän asti on syrjemmällä). Ja vihkipaikalta juhlapaikalle siirrymme hevosen vetämissä kärryissä (tosin tähän täytyy olla myös suunnitelma B sään varalta, jos sataakin kaatamalla).

Link to comment
Share on other sites

Ihana tuo koira sormuksen tuojana! :) Meillä myös meidän koira tulee mukaan häihin ainakin osaksi päivää (oma dogsitteri palkataan sille mukaan) mutta ainakaan toistaiseksi ei ole ihan niin varma liikkeistään että sitä uskaltaisi laittaa sormusta tuomaan. Täytyy kyllä vielä miettiä, häiden aikaan hauva on jo vähän yli 2v, ehkä olis vähän rauhallisempi jo...

Link to comment
Share on other sites

Meillä tuo on tokossa korkeimmassa luokassa kisaava koira, ajattelin hetken kyllä sitäkin että kantaisi sormusrasian suussaan. Taidan kuitenkin minimoida riskit, kun vihkiminen luonnon helmassa, ettei päädytä sattumien yhteensummana siihen, että rasia on auennut ja sitten konttaillaan pitkin tannerta sormusta etsien :girl_impossible:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Tässä ketjussa on puhuttu kissateemaisista häistä, mutta voisi löytyä ideoita (en jaksanut lukea kokonaan kävin katsomassa tämän mainitun firman tosin).

m. Ja nyt kun katseliin vanhempia ketjuja, niin siellähän olikin jo hevosaiheiset häät (ratsastusjuttujen seassa myös somistusta).

Muokattu: , käyttäjä: Tipzilla
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Jäi suoraan mainitsematta kulkupelit eli hevoskärryt ja -reki. Onkohan kukaan lähtenyt husky-valjakolla tai poron perässä :girl_haha:

Ohjelmanumeroideoista (palkatut esiintyjät) tuli mieleen myös taikurit/koomikot/tanssiryhmät, joissa on eläimiä esiintymässä. :girl_pinkglassesf:

Vaikka taikurit (puput ja kyyhkyt jne) tai koiratanssi-esitys (lähtikö jo lapasesta?)

edit. tässä tarjotaan rekeä morsiamenryöstöön :D

Muokattu: , käyttäjä: Tipzilla
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...