Sign in to follow this  
Followers 0
oui-je-le-veux

Jamaican honeymoon?

2 posts in this topic

Onko täällä ketään jolla kokemusta häämatkasta Jamaikalla. Olisin kiinnostunut ihan kaikesta tiedosta mitä viitsitte vaan kertoa :)

Me varattiin tammikuu-helmikuu 2012 kahden viikon matka Jamaikalle. Majoitumme Runaway beachilla Royal Decameron Club Caribbeanissa, sellaisessa bungalow tyyppisessä "mökissä". Matka on all-inclusive :)

Matkatoimiston mukaan paras vuodenaika matkustaa Jamaikalle tuolloin. Pohdimme paljon Negrilin ja Runaway beachin välillä, mutta päädyimme lopulta jälkimmäiseen koska kohde on kuulemma rauhallisempi ja rannat paremmat.

Tarkoituksena meillä on ensisijaisesti vaan rentoutua keksellä talvea häiden jälkeen. Mutta tieysti haluamme myös vähän kierrellä ympäri saarta ja mahdollisesti käydä myös pääkaupungissa Kingstonissa. Kuitenkin Jamaika on aika pieni saari.

Kuuliisn mielelläni muiden kokemuksia ja vinkkejä :)

Edited by oui-je-le-veux

Share this post


Link to post
Share on other sites

^Hei, olette ilmeisesti jo Jamaicalla käyneet, joten mitäs tykkäsit paikasta ja häämatkasta siellä? Jamaica on meilläkin yksi lukuisista vaihtoehdoista häämatkaa ajatellen, joten mielelläni kuulisin kokemuksia jos vain niitä jaksat jakaa :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0