Jump to content
Naimisiin.info

Bändit Savonlinna


Dragon-fly

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • 2 years later...

Vietämme häitä ensi kesänä Savonlinnassa ja bändin löytäminen tuottaa vaikeuksia - olisko siis kellään antaa vinkkejä Itä-Suomessa keikkailevista coverbändeistä? Toiveena olisi ennenkaikkea bilebändi, jolta sujuisi (suomi)pop ja rock, mutta toki häävalssikin pitäisi mennä. :) Extratoiveena vielä naissolisti (koska toivebiisini ovat naisartistien laulamia), mutta voi ehdottaa muitakin, tärkeintä on kuitenkin hyvä meininki! Myös vinkit siitä, mitä kautta bändejä voisi kysellä olisivat enemmän kuin tervetulleita

Muokattu: , käyttäjä: Henni1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Hei,

 

en tiedä onko jo liian myöhäistä vastata sinulle, mutta ehkäpä tästä olisi vinkkiä muille tuleville morsiamille. Itä-Suomen alueella keikkailee joensuulais-helsinkiläinen bändi GroovinMovin (http://groovinmovin.ota.fi/), jota voin täydestä sydämestäni suositella kaikille. He soittivat päivällä siviilivihkimisessämme sekä sitten illalla hääjuhlassamme.

 

Ennen vihkimistä bändi teki soundcheckiä, ja jo siinä vaiheessa upeaääninen Taru sai sekä sulhon että morsiamen ihon kananlihalle. (Bändin solisti Taru Ratilainen on myös tuttu ensimäisen kauden Voice of Finlandista.) He soittivat vihkimisessämme pari meidän toivomaa biisiä, jotka onnistuivat yli odotusten. Hääjuhlassa he soittivat meidän toivoman häätanssikappaleen, jonka jälkeen ilta jatkui tanssipopin merkeissä. He todellakin saivat pienen, mutta pippurisen hääväkemme bailaamaan koko 3 x 45 min ajan. Bändin tasosta kertoo hyvin se, että meiltä hääparilta kysyttiin ja hämmästeltiin kymmeniä kertoja illan aikana: "Mistä olette tällaisen bändin löytäneet?" 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...