heely

Lempäälän Nuorisoseurantalo tai Työväentalo -Kokemuksia?

14 viestiä aiheessa

Heiii!

Oletteko olleet häissä/varanneet kumpaakaan paikkaa omiin häihinne? En kauheasti löytänyt kuvia tai tietoa netistä, kuulemma molemmat ovat aika edullisia?

Muutama ulkokuva näytti ihan viihtyisältä kyllä työväentalon kohdalla :)

Manttaalitalosta hieman enemmän on ollut täälläkin puhetta, mutta ihan "oikeita" kokemuksia olisi tosi kiva kuulla lisää, varsinkin työväentalosta! :rolleyes: 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Moikka,

olen koittanut netistä vähän kysellä ja katsella kyseisten juhlapaikkojen tietoja. Kuvia ja kokemuksia tuntuu levan kovin vähän, löytyisikö täältä niitä? Aikaisemmin mietin myös Manttaalitaloa, mutta se miljöö on kyllä aika häiritsevä S-marketin ja huoltoaseman takia..

Olisi ihanaa kuulla jos joku on ollut näissä paikoissa juhlissa tai käynyt katsomassa paikan päällä! :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olisiko kellään kokemuksia/tietoa Lempäälän Kuljun työväentalosta? Ollaan se varattu alustavasti, ei olla vielä päästy tilaa kattoo. Kuvat olivat ihan ok kun kuitenki niin halpa paikka kyseessä. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^ Kokemuksia muista tilaisuuksista on, muttei häistä. Kiva paikka sisältä, suht iso juhlasali, jossa lava. Vieressä erillinen pieni huone, jossa yleensä tarjottavat olleet, sali kummassakin päädyssä ovet pienempään huoneeseen, pääsee mukavasti "kiertämään". Sisävessat löytyy eteisestä (sisäpihan puolella), toisessa eteisessä narikat (talon toisella puolella). Ihan perussiisti paikka. Piha ei oo mikään kummonen, joku katos siin on, hiekkakenttä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos :) Me etitäänki just semmosta isoa salia nii saadaan kaikki olla samassa tilassa. Ja sitä on sitte iha kiva koristella  Päästään keskiviikkona paikkaa kattoo :girl_in_love:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

heely, kävitkö jo katsomassa sitä työväentaloa? :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

En ole käynyt katsomassa vielä muutakun ulkoa kumpaakin  :girl_haha:  Nyt ainakin kun on aika karu alkukevät niin ei ihan hirveästi ihastuttanut. Mutta toki varmasti kun on vihreämpää niin eri juttu. 

Olitkos käynyt Kuljun työväentaloa katsomassa? Millanen se oli sisältä? Värit yms.? Tiedätkö paljonko sinne mahtuu porukkaa? Ärsyttävää kun millään näistä ei ole kunnollisia kotisivuja tms. josta näkisi tiloja ja hintoja yms.

Tiedätkö muuten vuokrahintoja kuinka? Ja koskas teillä on häät? Meillä on vasta 2014 syksyllä, mutta malttamattomana katsastan jo nyt kaikki paikat niin tiedän budjetin suunnitella paremmin  :girl_pinkglassesf:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Lempäälän ns-talo on meillä varattuna. Paikka vaikutti hienolta, sali oli siisti (joskin suhteellisen vihreä), yläkerrassa vielä "baarimainen" tila keittiön yhteydessä (keittiö yläkerrassa tosin vaikeuttanee hieman ruokintaa) ja mahdollisuudet kattaa ruoka joko saliin isolle pöydälle tai eteisaulaan yläkerran portaiden lähistölle. Salissa oli suuri lava, jonne tosin oli niin huteran oloiset siirrettävät rappuset, että hieman pelottaa korkokengissä niiden kulku. Nuorisoseuran edustaja esitteli meille taloa ja vaikutti todella ystävälliseltä. Edustajan mukaan sata henkeä mahtuu, mutta noin 80 olisi sopivin henkilömäärä. Astiat oli muistaakseni sadalle ja kuuluvat vuokraan. Pitopalvelullemme (Souper Oy) oli paikka jo entuudestaan tuttu.

 

Pihassa oli reilusti parkkitilaa ja uskoisin että vieraiden pysäköinnin lisäksi pihalle mahtuisi järjestämään vaikka ihan oikeaakin ohjelmaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos NiE :) Millainen vuokra-aika nuorisoseurantalolla oli? Ja hinta?  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heely, Kuljun työväentalosta. Se on ainakin halpa :D Pe ilta-su klo 12 asti vuokra on alle 300e. Tosiaan, paikan pitää olla siistinä sunnuntaina noin klo 12. Musiikki saa olla klo 01 ja siellä saa olla klo 03 asti. Ihan ok paikka, aika vanha. Mua vaa ahdistaa se sunnuntai siinä. Vieraita meille tulisi noin 65-80, mut paikka näytti vähän ahtaalta. Kannattaa käydä kattoo sitä. Meillä on sinne nyt ainakin alustava varaus mut toivottavasti löydetään jotain muuta.

 

Nii ja sisällä ei saa polttaa kynttilöitä! Just ku mä oon ostanu 17kpl:tta ihania tuikkukippoja -.- Pöytiä siellä tais olla joku 30? Juhlasalin puolella oli ihan ok näkönen lava. Mut se tila keittiön yhteydessä, missä vois ruokailla TAI laittaa ruuat esiin, oli aika pieni.

 

Mut tosiaan, kannattaa käydä tarkistamassa iha itte :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Moi,

Nyt lyö tyhjää, kun pitäisi suunnitella Lempäälän työväentalolle jonkinlainen pöytäjärjestys. Kuukauden päästä häät siellä ja 70 henkeä pitäisi istuttaa jotenkin saliin. Osaisiko joku jo siellä juhlinut vinkata miten olisi paras asettaa pöydät tilaan, niin että jäisi vähän tyhjää lattiatilaa myös tanssimista varten? Kiitos kaunis!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olen ollut vieraana haissa Kuljun tyovaentalolla pari vuotta sitten. Vieraat istuivat isossa salissa (vieraita oli alle 50), ja ruuat ja juomat haettiin pienemmasta huoneesta keittion vieresta. Sinansa toimi tosi hyvin, etta tosiaan salista on siihen pienempaan huoneeseen kaksi ovea, joten ei tule tormayksia ja tunkua yhdelle ovelle. 

 

Esiintymislavan kaiteen pielet oli ainakin silloin tosi kuluneet, mutta kankaalla ne saatiin peittoon. Tuolit oli rumat, ruskeat muovituolit, mutta muutenhan tila on ihan kiva. Ja kuten mainittua, siella on narikkahuone erikseen (talvihaissa varmasti kateva!), ja sitten on viela kolmas pieni huone, jossa naytti silloin olevan ylimaaraisia kalusteita (?) jemmassa, mutta sinne sai kuitenkin laitettua lapsille nurkkauksen. Tama kolmas huone on siis lavan oikealla puolella. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko kellään tuoreita kokemuksia työväentalosta? Meidän olisi tarkoitus juhlia siellä tulevana kesänä. Pöytien asettelu kiinnostaa minuakin, sinne kun pitäisi saada mahtumaan noin 90 henkeä...  :unsure:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei! Onko kellään uusia kokemuksia Lempäälän työväentalosta ja/tai nuorisoseurantalosta? Suunnitelmissa on käydä paikkaa katsomassa mutta koska asun muualla nykyään niin olisi kiva kuulla jotakin jo etukäteen. Erityisesti kiinnostaisi onko lempäälän työväentalossa nykyään pakollinen catering. Vuokrauksesta taitaa vastata juhlapalvelu säntilli tms.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään