Möksy

Kaisankoti, Espoo

4 posts in this topic

Hei,

Löytyykö Espoon Kaisankodissa häitään juhlineita / juhlivia? Meillä on paikka varattuna ensi syksylle ja olisi kiva tietää muiden kokemuksia ja suunnitelmia. Vieraita häihimme kutsutaan ~70 ja siviilivihkiminen tapahtuu paikan päällä, sään salliessa pihalla. Jatkot vietetään kylpylän tilaussaunalla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kaisankoti on ihanan tuntuinen paikka. En ole siellä häissä ollut, mutta olen kerran yöpynyt siellä mieheni kanssa. Ja se oli jopa suunnitelmissa meidänkin hääpaikaksi. Kaunis rakennus. Ruoka oli hyvää!

Hotellihuone oli hieman vaatimattomampi, mutta palvelu oli hyvää ja ystävällistä. Voi olla että parempiakin huoneita löytyy, me osuimme paikalle aika ruuhkaisaan aikaan.

Kävelymatkan päästä löytyy tosi kiva uimaranta myös :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ne tavalliset huoneet ovat kieltämättä aika vaatimattomia, vähän asuntolatyylisiä. Huonekiintiöömme on varattu myös kaksi vähän paremmin varusteltua huonetta parivuoteilla, ja toinen niistä tulee luonnollisesti häähuoneeksemme. Meille se, että vieraat voivat jäädä hääpaikalle yöksi, oli iso kriteeri paikkaa varatessa. Lisäksi ihastuin miljööseen, ja kartanon päärakennus on tosi kaunis!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minäkään en ole häissä siellä ollut, mutta muuten käynyt. Päärakennus on tosi kiva ja varmasti sopii hyvin hääjuhlaan. Miljöökin on mukavan kesäinen, on tilaa missä ihmisten oleskella.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now