Jonahanna

Missä järjestyksessä...

3 posts in this topic

Olen ostanut käytetyn, juuri mieleiseni hääpuvun. Pukua pitää kuitenkin vielä lyhentää ja mahdollisesti muitakin pieniä tuunauksia sille vielä tehdä. Olen siis viemässä sitä ompelijalle.
Tarvitsen pukuuni myös yksivanteisen alushameen (ei siis tullut puvun mukana, koska oli edellisellä omistajalla vaurioitunut) ja lisäksi tietenkin myös alusvaatteet, varmaankin korsettia tai muuta "pienentävää".
Nyt tuleekin varmaan vähän tyhmä kysymys, mutta... missä järjestyksessä minun kannattaa nämä hommat tehdä? Ostanko siis ensin nuo alusvaatteet ja vannehameen ja menen niiden kanssa ompelijalle vai onko järkevää ensin viedä puku ompelijalle joka sitten neuvoo minkälainen vannehame ja alusvaatteet tuon puvun alle kannattaa hommata/ laittaa? :girl_sad:
Olen suht isokokoinen, joten ensinnäkään noiden hääalusvaatteiden löytyminenkään ei ole niin helppoa, varsinkaan olkaimettomien rintaliivien. Jos jollakulla on siis vinkkiä, mistä niitä hyvin löytyisi niin ottaisin kiitollisuudella vinkin tästäkin vastaan! Pitäisi siis olla isohko ympärysmitta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voin kertoa vain omia kokemuksia, mutta ostin siis oman pukuni jo vuosi sitten ja silloin mulle sanottiin, että tuu huhtikuussa vannehameen, alusvaatteiden ja kenkien kanssa, niin sitten lyhennetään. :) Eli mulla meni ainakin noin päin, että ensin ostetaan kaikki ja sitten katsotaan mitat ja tehdään muutokset niiden mukaan. Joskus jostain luin, että tätä seuraavaa suositeltiin, mutta en siis itse ole kokeillut, joten omaa arviotani en voi tästä antaa. :)

http://www.lumingerie.fi/rintaliivit?gclid=CMXYt5PQhLcCFah6cAodvnAABA

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now